Λίγο οξύμωρο αυτό που έγραψες! Όταν κάποιος παίρνει για όλα την ευθύνη μόνο χαλαρός δεν είναι!!! Καμιά φορά η πνευματική κούραση είναι χειρότερη από την χειρονακτική. Το άγχος των ευθυνών πολλές φορές είναι χειρότερο από οτιδήποτε άλλο.johnny13 έγραψε:Ο Αξιωματικος κυριως ειναι ο χαλαρος της υποθεσης καθως ολα τα τραβαει ο Αστυφυλάκας και παιρνει και μεγαλυτερο μισθο. Αλλα δεν ειναι ολα ροδινα.
Ο Αξιωματικος πρεπει να εχει πληρη εποπτεια των γεγονοτων και επικοινωνει με την ΔΑΕ (Διευθυνση Αστυνομικων Επιχειρησεων) ή με την Αμεση Δραση αναλογα την υπηρεσια που ειναι μεσω ραδιοασυρματου. Εννοειτε αν παει κατι στραβα αυτος παιρνει την ευθυνη.
Σχολή Αστυφυλάκων - Γενικές Πληροφορίες
Μάγκες καλά όλα αυτά φτιάχνονται, το θέμα είναι να μην εκτοξευτεί κι' άλλο η αστυνομική σχολή σε μόρια... Έλεος δηλαδή που θα φτάσει... Ας την πάνε 20.000 μόρια να περνάνε 5 άτομα... Τα έχουν ξεφτιλίσει ΟΛΑ... Ειδικά τώρα που η εγκληματικότητα 'ανθίζει' είναι επιτακτική ανάγκη η αστυνομική επέκταση, όπως και η βελτίωση του υλικού (αμάξια, μηχανές, κτλ) ... Από που να αρχίσεις και που να τελειώσεις με αυτό το υπολειτουργικό κράτος και μην ξεχνάμε ότι η ασφάλεια και ειδικότερα η πρόληψη είναι αρκετά σημαντικά...
Πολυ σωστα τα λες φιλε μου! Ομως μην περιμενεις κατι απο την σημερινη κυβερνηση, εχουν δειξει πολλες φορες την απεχθεια τους προς την αστυνομια και καθε μερα που περναει φαινεται η αποδυναμωση αυτου του σωματος. Δεν λεω οτι θα ερθει ο κουλης και θα τρωμε με χρυσα κουταλια αλλα τουλαχιστον με τον κουλη θα εχουμε Την ομαδα ΔΕΛΤΑ και φυσικα δεν θα υπαρχει τοση επιεικεια στα παιδια με τις κουκουλες. Που οπως ολοι ξερουμε υπαρχουν αρκετοι βουλευτες του συριζα που τους στηριζουν.
Πραγματικά σέβομαι την άποψη σου αλλά πλέον δεν εμπιστεύομαι το 99% των πολιτικών και ειδικότερα τους προερχόμενους από οικογενειοκρατικές αποικίες! Μην νομίζεις φίλτατε ότι ο κούλης θα τηρήσει όσα λέει και αυτό δεν το λέω εγώ αλλά το έχει δείξει η ιστορία!Εμπρός στο νέο αίμα βουλευτών με νέες-καινοτόμες πρακτικές, μακριά από τα σύνηθες κόμματα και τα ίδια πρόσωπα. Αλλά να μην ξεχνάμε ότι πλέον δεν μας διοικεί κανένας Έλλην πολιτικός αλλά η τρόικα... 

- johnny13
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 135
- Ενδιαφέροντα: Ζωγραφικη,βολτες,γυμναστικη και parkour
- Επάγγελμα: Μαθητής
Εχω την εντυπωση οτι η καλυτερη κυβερνηση για τα σωματα ασφαλειας ηταν επι ΠΑΣΟΚ (μονο για τα σωματα ασφαλειας) . Καθε χρονια προκηρυξη Ειδικων Φρουρων και μεγαλος αριθμος εισακτεων στις Αστυνομικες Σχολες... Αμεση επανασυσταση της Ομαδας ΔΕΛΤΑ και οχι μονο στην Αθηνα αλλα δημιουργια τμηματων της συγκεκριμενης υπηρεσιας και στην Θεσσαλονικη και προσληψεις Ειδικων Φρουρων. Τα κενα της ΕΛΑΣ ειναι πλεον αισθητα και με 250 Αστυφυλακες καθε χρονο δουλεια δεν γινεται. Φτανει πια αυτος ο εξευτελισμος των Σωματων Ασφαλειας. Οι εκπαιδευτικοι περισσοτερα παιρνουν απο τους ενστολους. ΑΙΣΧΟΣ.
TOULK σε αυτο που σου ειπα σχετικα με την επανασυσταση της ομαδας ΔΕΛΤΑ ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα το πραξει διοτι και τα μηχανακια υπαρχουν και το προσωπικο. Δεν χρειαζεται να δαπανησει περισσοτερα χρηματα οποτε γιατι οχι?
- johnny13
- Ταγματάρχης
Στο τμημα προστασιας ανηλικων θελει βυσματακι; Μου εχει κινησει πολυ το ενδιαφερον η συγκεκριμενη υπηρεσια.
Ναι!johnny13 έγραψε:Στο τμημα προστασιας ανηλικων θελει βυσματακι; Μου εχει κινησει πολυ το ενδιαφερον η συγκεκριμενη υπηρεσια.
- johnny13
- Ταγματάρχης
Αυτο το ατιμο το βυσμα ειναι που θα μας φαει 

- Oliki_Katastrofh
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 4
Ξερεται αν χρησιμοποιουν βυσμα στης Ψυχολογικες-αθλητικες δοκιμασιες ωστε να μην της δωσουν?
Δεν γινεται να μην τις δωσεις φιλε ! Το μονο που μπορει να κανει ενα μεγαλο βυσμα ειναι να κανει τα στραβα ματια στα ορια που πρεπει να πιασεις. ΑΛΛΑ και παλι δυσκολα
- johnny13
- Ταγματάρχης
Εγω απο την αλλη ακουω οτι πολλες φορες αν δεν εχεις βυσμα στις ψυχοτεχνικες σε κοβουν επιτηδες (εννοειτε οχι παντα απλα μερικα κρουσματα) . Και να κανω και μια ερωτηση. Αν περασω με την πρωτη Αστυφυλακων και δεν μας δινουν εναν χρονο κενο μεχρι να μπουμε στις σχολες γινεται με καποιο τροπο να παρεις αναβολη ενος ετους;(γιατι αφου δωσω πανελληνιες θα εχω καποιες υποχρεωσεις μετα)
Οχι, δεν γινεται
Μαγκες σαν αστυνομικός με 5 χρόνια υπηρεσίας απο αστυφυλάκων σε μάχιμη υπηρεσία θα μπορώ να κάνω οικογένεια και ταξίδια ή θα είναι τόσο μικρός ο μισθός;
- johnny13
- Ταγματάρχης
Οι περισσοτερες οικογενειες με ενα εισοδημα δημοσιου υπαλληλου ζουν. Οι μαχιμες υπηρεσιες δεν παιζουν ρολο. Ετσι οπως γιναν τα επιδοματα ο μισθος πανω κατω ιδια ειναι ειτε σε μαχιμη ειτε σε μη μαχιμη υπηρεσια. Για ταξιδια ενταξει. Δεν θα πας και στην Νεα Γουινεα. Για να συντηρησεις οικογενεια ναι ρε χαλαρα. Αλλα για ταξιδια. Ε με οικονομια ισως κατι γινει.
Life Sucks
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης