Αθλητικές δοκιμασίες για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 61
Κοιτα για το γκρουπ μου ηταν
1 σφαιρα
2 αλμα εις μηκος
3 εις υψος
4 100αρι
5 1000αρι
6 φτου-κολυμπα
λεω για το γκρουπ μου, γιατι υπηρχαν 2 γκρουπ εκεινη την στιγμη στην σ. Ν. Δ στο γηπεδο
1 σφαιρα
2 αλμα εις μηκος
3 εις υψος
4 100αρι
5 1000αρι
6 φτου-κολυμπα
λεω για το γκρουπ μου, γιατι υπηρχαν 2 γκρουπ εκεινη την στιγμη στην σ. Ν. Δ στο γηπεδο
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 81
ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριεςHΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΣ έγραψε: Κοιτα για το γκρουπ μου ηταν1 σφαιρα2 αλμα εις μηκος3 εις υψος4 100αρι5 1000αρι6 φτου-κολυμπαλεω για το γκρουπ μου, γιατι υπηρχαν 2 γκρουπ εκεινη την στιγμη στην σ. Ν. Δ στο γηπεδο
Αρχικά αποστάλθηκε από arisba
Να ρωτησω κατι; Οταν πας αθληματα σου λενε εκεινη την ωρα αν το περασες το καθε αθλημα; Σου λενε ολα οκ στο τελος; Η μενεις ακομη με την αγωνια μεχρι της 31 μαρτιου που θα επικεροποιηθει ο πινακας επιτυχοντων; Εγω ειμαι επιτυχων, σε ειδικοτητα στην αεροπορια, οχι επιλαχων, αν πανε ολα καλα σε ολα κ περασω κ τα αθληματα, υπαρχει περιπτωση να μην δω το ονομα μου στον τελικο πινακα επιτυχοντων;[ερνουμε μορια απο τα αθληματα; Δε λεει η προκηρυξη κατι μεσα. Εχω αγχωθει σωστε με.
Να ρωτησω κατι; Οταν πας αθληματα σου λενε εκεινη την ωρα αν το περασες το καθε αθλημα; Σου λενε ολα οκ στο τελος; Η μενεις ακομη με την αγωνια μεχρι της 31 μαρτιου που θα επικεροποιηθει ο πινακας επιτυχοντων; Εγω ειμαι επιτυχων, σε ειδικοτητα στην αεροπορια, οχι επιλαχων, αν πανε ολα καλα σε ολα κ περασω κ τα αθληματα, υπαρχει περιπτωση να μην δω το ονομα μου στον τελικο πινακα επιτυχοντων;[ερνουμε μορια απο τα αθληματα; Δε λεει η προκηρυξη κατι μεσα. Εχω αγχωθει σωστε με.
Παιδια καλησπερα! Εμαθα απο κοπελα που εδωσε ηδη τα αθληματα οτι τα δινεις ολα κ μετα παιρνεις τηλ. Να μαθεις αν περασες η' οχι. Αν ειναι ετσι δε νομιζω να παιζει κ πολυ διαφανεια.
στην αστυνομια που ειχα δωσει παλαιοτερα, αν δεν εκανες τον χρονο που επρεπε κοβοσουν κατευθειαν κ εφευγες, αλλωστε δεν υπηρχε λογος να συνεχισεις.
στην αστυνομια που ειχα δωσει παλαιοτερα, αν δεν εκανες τον χρονο που επρεπε κοβοσουν κατευθειαν κ εφευγες, αλλωστε δεν υπηρχε λογος να συνεχισεις.
εαν εισαι επιτυχων και περασεις ψυχοτεχνικα, ΓΝΑ και αθληματα χωρις προβλημα δεν εχεις ουτε ενα λογο να εχεις αγχοςarisba έγραψε:Αρχικά αποστάλθηκε από arisba

Με αυτα που ακουω εχω φρικαρει ! δε σου λενε αν περασες ; πλακα κανετε ; δε σου λενε σε τι χρονο τερματησες ; μιλω αεροπορια !
Παρακαλω απαντηστε ! δηλ αν ξερω οτι περασα και στον πινακα δε με βαλουν που θα βρω το δικιο μου ! η αληθεις κοπηκαν πολλα βιζματα χωρις τη συνεντευξη και τους περνανε απο το σπιτι τους και αλλους τους κοβουν επιτηδες εχω παρει φοβο λεγετε ωρε
Αυτο δε το ξερω αν στο λενε επιτοπου, αλλα φορα ενα χρονομετρο για να κρατας και το ρυθμο. Πως θα τρεξεις ολα για ολα απ'την αρχη μεχρι το τελος;
Με αυτα που ακουω εχω φρικαρει ! Δε σου λενε αν περασες ; Πλακα κανετε ; Δε σου λενε σε τι χρονο τερματησες ; Μιλω αεροπορια !
Αν δε στο λενε επιτοπου ! καταλαβενετε τι συμβαινει ! πω πω θα μας κοβουν στο 4 και 20 ! για πλακα ! δεν εχουμε δημοκρατια ! κοψανε τη συνεντευξη και περνανε απο το σπιτι τους καποιοι ! θα πρεπε να ντρεπομαστε ολοι ! και πολυ περισσοτερο το πασοκ !
αγαπητε εγω πρεπει να ξερω αμφιμερον αν περασα η οχι εχουμε και αλλες δουλιες ! οι πινακες ποτε βγαινουν;
αγαπητε εγω πρεπει να ξερω αμφιμερον αν περασα η οχι εχουμε και αλλες δουλιες ! οι πινακες ποτε βγαινουν;
-
- Λοχαγός
το απογευμα την ιδια μερα που εδωσες παρε τηλ να σου πουν αν δν εχει ανακοινωση στην ιστοσελιδα της αεροποριας.ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Με αυτα που ακουω εχω φρικαρει ! Δε σου λενε αν περασες ; Πλακα κανετε ; Δε σου λενε σε τι χρονο τερματησες ; Μιλω αεροπορια !
Με πιο δικαιωμα δεν εχουν αναφερει πιοι και με ποσα μορια περασανε; αν ειναι δυνατον ολα εν κρυπτω ! κατω η χουντα ! μπουχτισαμε με τα βιζματα !
Παιδια εμενα ετσι μου ειπαν, τους λενε λεει να παρουν τηλ μετα απο λιγες ωρες για να μαθουν...
ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΕ ΤΙ ΧΡΟΝΟ ΤΕΡΜΑΤΗΣΕΣ ;kostaslou έγραψε:το απογευμα την ιδια μερα που εδωσες παρε τηλ να σου πουν αν δν εχει ανακοινωση στην ιστοσελιδα της αεροποριας.ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Με αυτα που ακουω εχω φρικαρει ! Δε σου λενε αν περασες ; Πλακα κανετε ; Δε σου λενε σε τι χρονο τερματησες ; Μιλω αεροπορια !
-
- Λοχαγός
μν τρελενεσαι. Ειδικα σε αεροπορια τα παραγματα ειναι πιο σφιχτα σε θεμα μεσου κτλ... Να μου ελεγες για ναυτικο να το δεχτω...ΕΛΕΓΑΝ έγραψε: Αν δε στο λενε επιτοπου ! Καταλαβενετε τι συμβαινει ! Πω πω θα μας κοβουν στο 4 και 20 ! Για πλακα ! Δεν εχουμε δημοκρατια ! Κοψανε τη συνεντευξη και περνανε απο το σπιτι τους καποιοι ! Θα πρεπε να ντρεπομαστε ολοι ! Και πολυ περισσοτερο το πασοκ !
αγαπητε εγω πρεπει να ξερω αμφιμερον αν περασα η οχι εχουμε και αλλες δουλιες ! Οι πινακες ποτε βγαινουν;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες