Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Sweet7dreams
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Sweet7dreams »

Παιδιά συγνώμη επειδή κάτι διάβασα από εδώ. Εγω θέλω φέτος να κάνω τα χαρτιά μου για οβα, το έχω στο μυαλό μου σαν κάτι προσωρινό. Άμα βγει προκυριξη για ειδικούς φρουρούς δεν θα μπορώ να κάνω τα χαρτιά μου; Τι παίζει; Κάποιος αναλυτικά παρακαλώ.
ydneas
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από ydneas »

George 25 έγραψε:Μας συμφέρει που βγήκε λιμενικό στρατός (ΟΒΑ) γιατί δεν θα μπορούν να δηλώσουν σε τυχών επόμενη προκήρυξη ειδικών φρουρών..
γιατί δε θα μπορούν;
Surgeon
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Surgeon »

https://www.katechaki.gr/otan-o-mitsotakis-synantise-tin-omada-di-as-stin-ermoy-video/ Έτσι θα μας χαιρετάνε και εμάς μάγκες : Ρ

MITSOS98
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από MITSOS98 »

"Γίναν κάποια πράγματα, πρέπει να γίνουν και άλλα" Μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα για το σύνολο των πολιτών, για την ελληνική αστυνομία έρχονται ξανα στο προσκήνιο προβλήματα-ελλείψεις τα οποία προϋπήρχαν και οφείλουμε να τα επισημάνουμε, προκειμένου να υπάρξουν λύσεις από τη φύσικη αλλά και την πολιτική Ηγεσία. Όλες οι Υπηρεσιες της ελληνικής αστυνομίας και ειδικά οι Υπηρεσίες άμεσης επέμβασης όπως Α. Δ. ΔΙ. ΑΣ ΟΠΚΕ ΥΜΕΤ ΥΑΤ ΔΡΑΣΗ δεν είναι δυνατό να έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με εκατοντάδες περιστατικά και το σύστημα επικοινωνίας να μην έχει εκσυγχρονιστεί ακόμη στο σύνολο του (ασύρματοι). Όπως είναι και αναγκαία η αγορά περισσότερων μονάδων (ασύρματων) ώστε να εξοπλίζονται όλοι οι συνάδελφοι κατά την υπηρεσία τους και όχι μέρος αυτών. Ακόμη θα πρέπει να γίνει άμεσα η αντικατάσταση του γερασμένου στόλου οχημάτων (αυτοκινήτων, μηχανών, λεωφορείων) και προτείνουμε τη δημιουργία υπηρεσιακών συνεργείων ανά διεύθυνση για να λύνονται άμεσα κάποιες εργασίες συντήρησης στο σύνολο των οχημάτων όπως αλλαγή λαδιών τακάκια κ. α.. Έτσι θα έχουμε άμεσα λειτουργικά οχήματα. Επίσης τη δημιουργία τουλάχιστον ενός χώρου ανά αστυνομική διεύθυνση όπου θα υπάρχουν εγκαταστάσεις για αυτόματο πλύσιμο των οχημάτων-μηχανών. Θα επανέλθουμε. ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ ΜΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙ. ΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλείψεις σε πολλές υπηρεσίες παίδες..
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 279

Δημοσίευση από Ranger94 »

Οπου βλεπεις και λεει ΠΟΑΣΥ, αυτοι δε θελουν ειδικους φρουρους, θελουν να παιρνει απο πανελληνιες καθε χρονο 1000 ατομα!
Άβαταρ μέλους
Chris9
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από Chris9 »

MITSOS98 έγραψε:"Γίναν κάποια πράγματα, πρέπει να γίνουν και άλλα" Μετά την επιστροφή στην καθημερινότητα για το σύνολο των πολιτών, για την ελληνική αστυνομία έρχονται ξανα στο προσκήνιο προβλήματα-ελλείψεις τα οποία προϋπήρχαν και οφείλουμε να τα επισημάνουμε, προκειμένου να υπάρξουν λύσεις από τη φύσικη αλλά και την πολιτική Ηγεσία. Όλες οι Υπηρεσιες της ελληνικής αστυνομίας και ειδικά οι Υπηρεσίες άμεσης επέμβασης όπως Α. Δ. ΔΙ. ΑΣ ΟΠΚΕ ΥΜΕΤ ΥΑΤ ΔΡΑΣΗ δεν είναι δυνατό να έρχονται καθημερινά αντιμέτωπες με εκατοντάδες περιστατικά και το σύστημα επικοινωνίας να μην έχει εκσυγχρονιστεί ακόμη στο σύνολο του (ασύρματοι). Όπως είναι και αναγκαία η αγορά περισσότερων μονάδων (ασύρματων) ώστε να εξοπλίζονται όλοι οι συνάδελφοι κατά την υπηρεσία τους και όχι μέρος αυτών. Ακόμη θα πρέπει να γίνει άμεσα η αντικατάσταση του γερασμένου στόλου οχημάτων (αυτοκινήτων, μηχανών, λεωφορείων) και προτείνουμε τη δημιουργία υπηρεσιακών συνεργείων ανά διεύθυνση για να λύνονται άμεσα κάποιες εργασίες συντήρησης στο σύνολο των οχημάτων όπως αλλαγή λαδιών τακάκια κ. α.. Έτσι θα έχουμε άμεσα λειτουργικά οχήματα. Επίσης τη δημιουργία τουλάχιστον ενός χώρου ανά αστυνομική διεύθυνση όπου θα υπάρχουν εγκαταστάσεις για αυτόματο πλύσιμο των οχημάτων-μηχανών. Θα επανέλθουμε. ΤΥΠΑΛΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΠΟΑΣΥ ΜΕΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙ. ΑΣ Ν/Α ΑΤΤΙΚΗΣ Ελλείψεις σε πολλές υπηρεσίες παίδες..

Να τα φοβάσαι τα ΠΟΑΣΥ..

Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D PAP »

Ας κανουμε λιγο υπομονη ολοι μας και πιστευω μετα το καλοκαιρι θα εχουμε πιο βασιμες πληροφοριες για νεα προκυρηξη. Παντως για φετος ειναι απλα αδυνατον! Αποψη μου...
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 26

Δημοσίευση από Crocop92 »

Δύσκολο και εγώ αυτό Βλέπω αν όντως βγάλει και για φυλακές και εποπ καληνύχτα
tsoroke
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από tsoroke »

Καλησπέρα ομάδα. Εάν όντως βγεί για εποπ η λογική λέει οτι δεν θα βγάλει φρουρους δυστηχώς. Τώρα τα επόμενα χρόνια με Ν. Δ θα βγάλει σίγουρα την επόμενη 3ετία δηλαδή.
Άβαταρ μέλους
TB
Posts in topic: 75

Δημοσίευση από TB »

Πάντως δεν μπορώ να καταλάβω την λογική ρε παιδιά! Πήραν 2000 ΟΒΑ και τώρα παίρνουν 2000 ΕΠΟΠ για να χαμηλώσουν τον μέσο όρο ηλικίας των στρατιωτικών και δεν παίρνουν Ειδικούς Φρουρούς που χρειάζεται άμεσα με ενίσχυση η ΕΛ. ΑΣ. Τι λογική είναι αυτή δεν μπορώ να καταλάβω!
Άβαταρ μέλους
D PAP
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 41

Δημοσίευση από D PAP »

Οσο για την τριετια που λες ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα βγαλει... Κριμα ομως για αυτους που δεν θα τους παρει λογω Ηλικιας... Ελπιζουμε παντως για το καλυτερο.
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Το αν θα πάρει ή όχι , μόνο εμείς οι μπούφοι εδώ μέσα το λέμε...
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
kyriakos155
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 313

Δημοσίευση από kyriakos155 »

Τώρα που θα στρώσουν τ πράγματα , θα έχουμε μια πιο ξεκάθαρη εικόνα !
Σελίδα Συνοριακών - Ειδικών Φρουρών 2020 https://www.facebook.com/groups/703806137036659/
Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Xrounk »

Έτσι είναι παιδιά σέ λίγο καιρό θα ξέρουμε..
Στέλιος44
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Στέλιος44 »

Ας κάνουμε κανένα μπάνιο λέω εγω όσοι μπορούμε, να ηρεμήσουμε λίγο και είχε ο Θεός!!😂
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης