δεν έγραψε εδώ και μέρες και ανησύχησα. Λογικά θα ξερει την βάση. Ίσως το 2620 να το υποστηρίξει ακόμα. κανείς δεν ξέρει.Asdorf έγραψε:Μην λες μαμακιες και μας πάει τρελαινεις...😂TITO έγραψε:Λέτε να βγει ο amadadiaspower αληθινός?;
Βάσεις - Μόρια Ειδικών Φρουρών (2019)
Θανος2468 έγραψε:Μα καφενείο είναι γιατί οχι οταν βγουν τα αποτελέσματα παλι θα γράφουμε μέχρι να μπούμε η να κοπουμε
Μ'αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι
Σταυρος7 έγραψε:Μεσα στην εβδομαδα πιστευω να εχουμε νεα
Παρασκευή τα αποτελέσματα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 80
TITO έγραψε:Λέτε να βγει ο amadadiaspower αληθινός?;
Δεν γίνεται να βγει αληθινός... Όταν κάποιος βγαίνει και λέει την βάση έχοντας ακόμα 5 χιλιάδες αιτήσεις απλά δεν ξέρει τίποτα.. αν ήταν η βάση 2640 όπως έλεγε φαντάσου ότι στις επόμενες 5 χιλιάδες μπορεί να υπήρχαν άλλη 200 με πάνω από 2640 οπότε η βάση μπορεί να πήγαινε και 2700.. οπότε δεν παίζει.. και έ πότε δεν έχει ξεφύγει πολύ και ιδικά με τις αιτήσεις να είναι μόλις 3000 χιλιάδες παραπάνω από την τελευταία φορά.. εγώ ταβάνι βάζω 2500 max
Καλησπέρα παιδιά !! Ποσό πιστεύετε να μπει ο τελευταίος επιλαχών ;
Ακούω εκτιμώμενη βάση του καθενός για α και για β όσοι θέλετε.
- Asdorf
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 69
Έλα ρε μπρο μην λες τέτοια τώρα... με 2340 είμαστε... :)
Μακαρι και πιο νωρις να μας φυγει το αγχος
μήπως το max που δίνεις είναι πολύ; Βασικά πάρα πολύ ψηλά σαν βάση;lamdar92 έγραψε:TITO έγραψε:Λέτε να βγει ο amadadiaspower αληθινός?;
Δεν γίνεται να βγει αληθινός... Όταν κάποιος βγαίνει και λέει την βάση έχοντας ακόμα 5 χιλιάδες αιτήσεις απλά δεν ξέρει τίποτα.. αν ήταν η βάση 2640 όπως έλεγε φαντάσου ότι στις επόμενες 5 χιλιάδες μπορεί να υπήρχαν άλλη 200 με πάνω από 2640 οπότε η βάση μπορεί να πήγαινε και 2700.. οπότε δεν παίζει.. και έ πότε δεν έχει ξεφύγει πολύ και ιδικά με τις αιτήσεις να είναι μόλις 3000 χιλιάδες παραπάνω από την τελευταία φορά.. εγώ ταβάνι βάζω 2500 max
Καλύτερα κατ'εμέ, για την ώρα δεν ξέρουμε τίποτα 100% εξάλλου. Κράτα μικρό καλάθι που λέει ο λαός, καλύτερα η έκπληξη να είναι ευχάριστη παρά το αντίθετο...
δεν έχεις άδικο.😉Spyros D. έγραψε:Καλύτερα κατ'εμέ, για την ώρα δεν ξέρουμε τίποτα 100% εξάλλου. Κράτα μικρό καλάθι που λέει ο λαός, καλύτερα η έκπληξη να είναι ευχάριστη παρά το αντίθετο...
Εγώ σας εχω πει εδώ και μέρες οι 2500 Και μετά είναι όλοι μεσα το ποσο πιο λατο δεν ξέρω αυτό μου είπαν αυτο μεταφέρω Όχι ότι ο τελευταίος είναι 2500 οτι οι 2500 Και πάνω σιγουρα όλοι μεσα τωρα να δούμε μακαρι να φτάσει 2200 ο 1500 να μπούμε ολοι εδω μεσα παιδιά
-
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 6
ΔΕΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ έγραψε:Στο λιμενικό για να μπεις θέλει καλό απόλυτηριο. Η έξτρα μοριοδοτηση είναι ειδικές δυνάμεις η δόκιμος ταχύπλοο υπολογιστές και δίπλωμα αμάξι. Αλλά το καλό είναι ότι το 40% θα πάρει μόνο από ειδικές δυνάμεις.
Καμιά σχέση
"Θαρσείν Χρή" ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ
- Lion$
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 18
Αλάνια κάθε μισή ώρα κάνω ανανέωση μπας και μάθω τίποτα αλλά υπάρχει πολύ ησυχία! Ελπίζω να είναι καλή αυτή η ησυχία και να ακούσουμε κάτι καλό !
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
2950A. Καλή επιτυχία σε όλους!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες