Προκήρυξη Υπαξιωματικών Λιμενικού (2014)
Συγνωμη ρε..8. τοσο οχι 9 σχαχα τωα το ειδα. Αν περνουσαμε με το βαθμο θα ηουνδιακοπες τωρα. Δυκ αυριο πρωι θα κανω και τωρα π ηρθε και ο ξαδερφος μουθα τουπω να κανει και αυτός.
Για κάτσε να ανακρίνω λίγο τα "ψάρια" σήμερα
Rambo και nikh σε ποιες θέσεις είστε στον πίνακα ο καθένας στην κατηγορία του φυσικά αντίστοιχα; Εννοείται πως αν θέλετε απαντάτε.

-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Μη κολλάνε τοσο πολυ με τα μόρια.. Κ ποια θεση εχετε στο πίνακα. Αυτα ειβαι τυπικά τρεις χιλιάδες μόρια πέρνει αυτος που αυτοί θα θελουν να πουν οτι έγραψε καλα κ σας ξεπερνάει για πλακα στα μόρια. Ξεγελιεστε. τιποτα δεν ειναι τυχαίο. Αντί να κοιτάτε ποια θεση εχετε διαβάστε αν κ το διάβασμα σας παιζει να παει χαμένο :)
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 40
Ναι θα το κοιτάξω δικαιοτατο αν ειναι απο τει γιατι αφενός μεν τα περισσότερα παιδια που γνωρίζω απο τει ειναι πιο κατάλληλα για σώμα ασφαλείας κ οχι κατι κοριτσάκια που εχουν τελειώσει φιλολογίας κ ιστορίες. Η αγόρια που ηταν πανω απο ενα βιβλίο ολη τους τη ζωή,(Πρεπει να σου ταιριάζει κιολας ρε παιδια α! Τεσπα δικαίωμα εχουμε ολοι.) , αφετέρου ολες οι πρπκυρηξεις γενικοτερα του δημοσίου αλλα κ ο υπόλοιπες του λιμενικού εκτος απο λιμενοφύλακες αφορούν ΑΕΙ![/QUολες τις θεσεις απο αεν αν δεν συμπληρωθούν τις παίρνουν τα τει... ! Και αν δεν συμπληρωθουν απο τα τει τοτε παιρνουν και τα αει...
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
ολες τις θεσεις απο αεν αν δεν συμπληρωθούν τις παίρνουν τα τει... ! Και αν δεν συμπληρωθουν απο τα τει τοτε παιρνουν και τα αει...
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι το ειδα κουμαλεξ κ κατα χάρηκα αντε να δούνε κ τα τει άσπρη μερα !!! Α και αν μπω με το καλο θα ανακοινώσω κ ποσα μόρια ειχα αρκετά μπας κ κλείσουν τα στόματα όσων μας αγχώνουν με τον ψιλό βαθμό πτυχίου τους απο τα χωριά γιατι εγω σπούδασα Αθήνα κ σε τει που για να τπ βγαλω μου έφυγε ο λοκος κ σπρρυ για την έκφραση αλλα εφτα χρονια μέσος όρος αποφοίτησης σχολής καθε μερα εργαστήριο κ φήμη για καθηγητές που οχι βαθμό δε χαρίζουν αλλα δεν εχουν κ κανενα προβλημα να σε κόβουν σε ενααθα κ να καθυστερεί να παρεις πτυχιο δυο τρια χρονακια
- koumalex2
- Δεκανέας - Έφεδρος
και εγω τα ιδια αθηνα αστα...Κυρα-κουλα έγραψε:Ναι το ειδα κουμαλεξ κ κατα χάρηκα αντε να δούνε κ τα τει άσπρη μερα ! Α και αν μπω με το καλο θα ανακοινώσω κ ποσα μόρια ειχα αρκετά μπας κ κλείσουν τα στόματα όσων μας αγχώνουν με τον ψιλό βαθμό πτυχίου τους απο τα χωριά γιατι εγω σπούδασα Αθήνα κ σε τει που για να τπ βγαλω μου έφυγε ο λοκος κ σπρρυ για την έκφραση αλλα εφτα χρονια μέσος όρος αποφοίτησης σχολής καθε μερα εργαστήριο κ φήμη για καθηγητές που οχι βαθμό δε χαρίζουν αλλα δεν εχουν κ κανενα προβλημα να σε κόβουν σε ενααθα κ να καθυστερεί να παρεις πτυχιο δυο τρια χρονακια
Απο αεν προς το τελος ειμαι δυκ! Θες τιποτα αλλο να μαθεις
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
Λευτεριά στους τειτζηδες ;)
Εσείς τρώγεστε απο τώρα ! Καλά το πάτε... Καλή συνέχεια!
nikh έγραψε:Απο αεν προς το τελος ειμαι δυκ! Θες τιποτα αλλο να μαθεις
Όχι δεν θέλω να μάθω τίποτα άλλο.
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Οσοι ειστε απο ΑΕΝ ειστε με το 1 ποδι μεσα... γτ πολυ απλα εχει 86 υποψηφιους για 55 θεσεις. Οποτε και πτυχιο 5 να εχεις... αν κοπουν καμια 30ατομα σε αθληματα+υγειονομικα (που θα κοπουν... και παραπανω μη σου πω) εισαι μεσα.
Μονο το δικαιο εχει εκει μηπως εχεις βρει κ κατι αλλο;
- 317ρης
- Λοχαγός
- Posts in topic: 82
Οχι κατι αλλο δν εχω.
Καλησπερα σε ολους στο φορουμ. Ειμαι απο α. Ε. Ι. Κ εχω σειρα 230κατι. Εχω πιθανοτητες βρε παιδια ή να μην μπω στη διαδικασια να ανεβαινω Αθηνα;(καταγομαι απο νησιωτικη Ελλαδα)
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες