Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)
Μονο ενα πραγμα μπορω να πω μετα απο ολα αυτα που εχω δει εδω... ρουφαμε και τα λεμε ρουφαμε και τα λεμε ειπαμε... ερε... που σας χρειαζεται!
Η επομενη δοση θα κριθει στις 14 σεπτεμβριου στο eurogroup, ειναι 31 δις και αν τελικα εγκριθει θα μας τη δωσουν τελος σεπτεμβριου. Οποτε (κατα τη γνωμη μου) οτι ειναι να γινει θα γινει τους μηνες οκτωβρη κ νοεμβρη. Αν δεν βγει κ τοτε που θα εχουμε τα χρηματα μετα δυσκολευουν παααρα πολυ τα πραγματα. Υπομονη λοιπον.310LELE έγραψε:Ποτε ειναι να παρουμε τη δοση; ΤΟΤΕ θα αρχισουμε να περιμενουμε...
Καλημερα παιδια λοιπον ειχα μια συνομιλια με μια γνωστη εφημεριδα και τους ρωτησα αν βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους το 2012, αυτη ηταν η απαντηση τους : Εξ' όσων γνωρίζουμε θα βγει προκήρυξη μέσα στον Σεπτέμβριο. Έτσι τουλάχιστον λένε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ημέρες αναλυτικά.
Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε; Ειδικ. Φρουρ. Θα παρουν αλλα λιγο μυαλο αμεσα θα απολυσουν 15000 με 20000 ατομα οσοι δεν εχουν γινει μονιμοι θα παρουν τομπουλο ποσες φωρες πρεπει να σας το πουνε; Ξερεται ποτε θα ξανα παρουν οταν αμεσα η Ελλάδα επιστρεψει στην δραχμη θα περνουν η νεοι ειδ. Φρου.250ευρουλακια τοτε θα βγει προκυρ και τα ατομα που θα παρθουν ειναι περει της 4000 αλλα δεν θα πιγενει κανεις γιατι το μεροκαμαρτω εξω θα ειναι 350ευρω. Ολα αυτα εντος 6μηνου και μην ρωτατε που τα ξερω τελος πα. Ευχαριστω.
Ρουφαμε και τα λεμε... Ρουφαμε ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ 

- ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 6
ΝΙΚ. Α. Ε. ΑΣΤΥ έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε; Ειδικ. Φρουρ. Θα παρουν αλλα λιγο μυαλο αμεσα θα απολυσουν 15000 με 20000 ατομα οσοι δεν εχουν γινει μονιμοι θα παρουν τομπουλο ποσες φωρες πρεπει να σας το πουνε; Ξερεται ποτε θα ξανα παρουν οταν αμεσα η Ελλάδα επιστρεψει στην δραχμη θα περνουν η νεοι ειδ. Φρου.250ευρουλακια τοτε θα βγει προκυρ και τα ατομα που θα παρθουν ειναι περει της 4000 αλλα δεν θα πιγενει κανεις γιατι το μεροκαμαρτω εξω θα ειναι 350ευρω. Ολα αυτα εντος 6μηνου και μην ρωτατε που τα ξερω τελος πα. Ευχαριστω.
Όσοι δεν έχουν μονιμοποιηθεί θα πάρουν το μπούλο; Δηλαδή μας λες οτι οι ειδικοί φρουροί θα απολυθούν; Αρχικά, δεν μπορουν να τους απολύσουν τους ειδικούς φρουρούς πριν την 5 ετία... Και όλα αυτά παραπάνω που τα γράφεις τα είδες στον ύπνο σου; Κανείς δεν ξερει το τι θα γίνει, το αν θα επιστρεψει η Ελλάδα στην δραχμή (που δεν συμφερει την ευρωζώνη), τα μεροκάματα και πολλά άλλα. Άσε τον καθένα στον πόνο του και μην μας γράφεις *****.
τι ειναι αυτα που λετε; Παμε καλα; Τι ωραια θα βγει προκ τον αλλο μηνα και στο σωματιο δεν ξερουν τιποτα! Τι ωραια! Ετσι το ραδιο αρβυλα παει συνεφο!γιωργος έγραψε:Καλημερα παιδια λοιπον ειχα μια συνομιλια με μια γνωστη εφημεριδα και τους ρωτησα αν βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους το 2012, αυτη ηταν η απαντηση τους :Εξ' όσων γνωρίζουμε θα βγει προκήρυξη μέσα στον Σεπτέμβριο. Έτσι τουλάχιστον λένε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ημέρες αναλυτικά.
σοβαρευτητε λιγο λεω εγω! Όταν λετε κατι να λετε και την πηγη αλλιως μην το λετε καθολου βαρεθηκα να ακουω αρβυλες!
Τι να σου πω ρε μεγάλε άμα δεν σου αρέσει μην το πιστεύεις εγω εψαξα και ρώτησα και έτσι μου είπαν άλλωστε Οι εφημερίδες έχουν τις καλύτερες πηγές... Ο καιρός θα δείξει!!!
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 69
Γιώργος έγραψε:άλλωστε Οι εφημερίδες έχουν τις καλύτερες πηγές...
το καλύτερο ανέκδοτο που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια!

Γιώργος έγραψε:Τι να σου πω ρε μεγάλε άμα δεν σου αρέσει μην το πιστεύεις εγω εψαξα και ρώτησα και έτσι μου είπαν άλλωστε Οι εφημερίδες έχουν τις καλύτερες πηγές... Ο καιρός θα δείξει!
ποια εφημεριδα ηταν φιλε μου;
Αυτη εδω η εφημεριδα ηταν http://fimotro.blogspot.gr/
Αν αυτό σου φαίνεται εφημερίδα, τι να πω...
γιωργος έγραψε:Αυτη εδω η εφημεριδα ηταν http://fimotro.blogspot.gr/
καλα το χα καταλαβει. Εγκυροτατη πηγη...

Μετα απο αυτο παω να βρω δικηγορο για μεταφραση του ξενογλωσσου... Να ειμαι ετοιμος βρε αδερφε...
- Ε.Δ ΦΑΝΗΣ
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 6
Παιδιά καλά όλα αυτά που ψάχνουμε και ρωτάμε αλλά ρε ***** το δεν βλέπουμε και τίποτα να βγαίνει! Έχω ακούσει και εγώ πολλά και έχω ρωτήσει αλλά αν δεν δουν τα μάτια μας α... Α! Θέλω να πιστεύω ίσως μετα την δόση να βγει κάτι... Υπομονή κάνουμε όλοι μας! Ότι μαθαίνουμε καλό ειναι να το λέμε και ας είναι ράδιο αρβύλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Ευχαριστώ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες