Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2012)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 130

Δημοσίευση από 310LELE »

Μονο ενα πραγμα μπορω να πω μετα απο ολα αυτα που εχω δει εδω... ρουφαμε και τα λεμε ρουφαμε και τα λεμε ειπαμε... ερε... που σας χρειαζεται!
Άβαταρ μέλους
gate7
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από gate7 »

310LELE έγραψε:Ποτε ειναι να παρουμε τη δοση; ΤΟΤΕ θα αρχισουμε να περιμενουμε...
Η επομενη δοση θα κριθει στις 14 σεπτεμβριου στο eurogroup, ειναι 31 δις και αν τελικα εγκριθει θα μας τη δωσουν τελος σεπτεμβριου. Οποτε (κατα τη γνωμη μου) οτι ειναι να γινει θα γινει τους μηνες οκτωβρη κ νοεμβρη. Αν δεν βγει κ τοτε που θα εχουμε τα χρηματα μετα δυσκολευουν παααρα πολυ τα πραγματα. Υπομονη λοιπον.
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Καλημερα παιδια λοιπον ειχα μια συνομιλια με μια γνωστη εφημεριδα και τους ρωτησα αν βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους το 2012, αυτη ηταν η απαντηση τους : Εξ' όσων γνωρίζουμε θα βγει προκήρυξη μέσα στον Σεπτέμβριο. Έτσι τουλάχιστον λένε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ημέρες αναλυτικά.

ΝΙΚ.Α.Ε.ΑΣΤΥ

Δημοσίευση από ΝΙΚ.Α.Ε.ΑΣΤΥ »

Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε; Ειδικ. Φρουρ. Θα παρουν αλλα λιγο μυαλο αμεσα θα απολυσουν 15000 με 20000 ατομα οσοι δεν εχουν γινει μονιμοι θα παρουν τομπουλο ποσες φωρες πρεπει να σας το πουνε; Ξερεται ποτε θα ξανα παρουν οταν αμεσα η Ελλάδα επιστρεψει στην δραχμη θα περνουν η νεοι ειδ. Φρου.250ευρουλακια τοτε θα βγει προκυρ και τα ατομα που θα παρθουν ειναι περει της 4000 αλλα δεν θα πιγενει κανεις γιατι το μεροκαμαρτω εξω θα ειναι 350ευρω. Ολα αυτα εντος 6μηνου και μην ρωτατε που τα ξερω τελος πα. Ευχαριστω.
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Ρουφαμε και τα λεμε... Ρουφαμε ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΛΕΜΕ Εικόνα
Άβαταρ μέλους
ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από ΣΤΑΥΡΟΣ ΕΛΛΑΣ »

ΝΙΚ. Α. Ε. ΑΣΤΥ έγραψε:Ρε παιδια τι ειναι αυτα που λετε; Ειδικ. Φρουρ. Θα παρουν αλλα λιγο μυαλο αμεσα θα απολυσουν 15000 με 20000 ατομα οσοι δεν εχουν γινει μονιμοι θα παρουν τομπουλο ποσες φωρες πρεπει να σας το πουνε; Ξερεται ποτε θα ξανα παρουν οταν αμεσα η Ελλάδα επιστρεψει στην δραχμη θα περνουν η νεοι ειδ. Φρου.250ευρουλακια τοτε θα βγει προκυρ και τα ατομα που θα παρθουν ειναι περει της 4000 αλλα δεν θα πιγενει κανεις γιατι το μεροκαμαρτω εξω θα ειναι 350ευρω. Ολα αυτα εντος 6μηνου και μην ρωτατε που τα ξερω τελος πα. Ευχαριστω.

Όσοι δεν έχουν μονιμοποιηθεί θα πάρουν το μπούλο; Δηλαδή μας λες οτι οι ειδικοί φρουροί θα απολυθούν; Αρχικά, δεν μπορουν να τους απολύσουν τους ειδικούς φρουρούς πριν την 5 ετία... Και όλα αυτά παραπάνω που τα γράφεις τα είδες στον ύπνο σου; Κανείς δεν ξερει το τι θα γίνει, το αν θα επιστρεψει η Ελλάδα στην δραχμή (που δεν συμφερει την ευρωζώνη), τα μεροκάματα και πολλά άλλα. Άσε τον καθένα στον πόνο του και μην μας γράφεις *****.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 285

Δημοσίευση από toro »

γιωργος έγραψε:Καλημερα παιδια λοιπον ειχα μια συνομιλια με μια γνωστη εφημεριδα και τους ρωτησα αν βγει προκυρηξη για ειδικους φρουρους το 2012, αυτη ηταν η απαντηση τους :Εξ' όσων γνωρίζουμε θα βγει προκήρυξη μέσα στον Σεπτέμβριο. Έτσι τουλάχιστον λένε στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Θα σας ενημερώσουμε σε λίγες ημέρες αναλυτικά.
τι ειναι αυτα που λετε; Παμε καλα; Τι ωραια θα βγει προκ τον αλλο μηνα και στο σωματιο δεν ξερουν τιποτα! Τι ωραια! Ετσι το ραδιο αρβυλα παει συνεφο!

σοβαρευτητε λιγο λεω εγω! Όταν λετε κατι να λετε και την πηγη αλλιως μην το λετε καθολου βαρεθηκα να ακουω αρβυλες!

Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Τι να σου πω ρε μεγάλε άμα δεν σου αρέσει μην το πιστεύεις εγω εψαξα και ρώτησα και έτσι μου είπαν άλλωστε Οι εφημερίδες έχουν τις καλύτερες πηγές... Ο καιρός θα δείξει!!!
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 69

Δημοσίευση από Greek_Army »

Γιώργος έγραψε:άλλωστε Οι εφημερίδες έχουν τις καλύτερες πηγές...

το καλύτερο ανέκδοτο που έχω διαβάσει τα τελευταία χρόνια!Εικόνα Εικόνα
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Γιώργος έγραψε:Τι να σου πω ρε μεγάλε άμα δεν σου αρέσει μην το πιστεύεις εγω εψαξα και ρώτησα και έτσι μου είπαν άλλωστε Οι εφημερίδες έχουν τις καλύτερες πηγές... Ο καιρός θα δείξει!

ποια εφημεριδα ηταν φιλε μου;
γιωργος

Δημοσίευση από γιωργος »

Αυτη εδω η εφημεριδα ηταν http://fimotro.blogspot.gr/
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από yandr »

Αν αυτό σου φαίνεται εφημερίδα, τι να πω...
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

γιωργος έγραψε:Αυτη εδω η εφημεριδα ηταν http://fimotro.blogspot.gr/

καλα το χα καταλαβει. Εγκυροτατη πηγη... Εικόνα
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από 310LELE »

Μετα απο αυτο παω να βρω δικηγορο για μεταφραση του ξενογλωσσου... Να ειμαι ετοιμος βρε αδερφε...
Άβαταρ μέλους
Ε.Δ ΦΑΝΗΣ
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Ε.Δ ΦΑΝΗΣ »

Παιδιά καλά όλα αυτά που ψάχνουμε και ρωτάμε αλλά ρε ***** το δεν βλέπουμε και τίποτα να βγαίνει! Έχω ακούσει και εγώ πολλά και έχω ρωτήσει αλλά αν δεν δουν τα μάτια μας α... Α! Θέλω να πιστεύω ίσως μετα την δόση να βγει κάτι... Υπομονή κάνουμε όλοι μας! Ότι μαθαίνουμε καλό ειναι να το λέμε και ας είναι ράδιο αρβύλα γιατί ποτέ δεν ξέρεις! Ευχαριστώ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες