Βάσεις - μόρια για Ειδικούς Φρουρούς (2011)
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 169
Εμεις ας ειμαστε ετοιμοι κ ας βγει οποτε θελει!electrolisa πιστευω οτι περσυ Δεν μπηκαμε για καλο. Καθε εμποδιο σε καλο! Μακαρι φετος να ειμαστε μεσα κ πιστευω οτι οντως ειναι η σειρα μας.
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Ρε μαγγες εχω 2700 στην α κατηγορια χωρις ξενη γλωσσα μηπως ομως γινει απαραιτητη οπως στους λιμενοφυλακεσ
Μακαρι αδερφια και να τα πούμε απο κοντα στηνη σχολή
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 175
Φίλε μου electrolisa λίγο υπομονή ακόμα..
-
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν πιστεύω να αλλάξει αυτό απλά όποιος έχει θα πάρει τα μόρια.ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Ρε μαγγες εχω 2700 στην α κατηγορια χωρις ξενη γλωσσα μηπως ομως γινει απαραιτητη οπως στους λιμενοφυλακεσ
Ένα τραγουδάκι από μένα για να χαλαρώσετε. Από μια μεγάλη φωνή.
Σορρυ ρε φιλε αλλα δεν καταλαβα τι εννοεισ
Σωστος ο Ακριτας! Παιδια Ευχομαι Το καλυτερο σε ολους μας! Οτι και αν ειναι αυτο! Εχω καιρο να γραψω στο forum Αλλα διαβαζω καθε μερα τι γραφετε! Χάρηκα πολύ οταν διάβασα το έγγραφο με τους 1200 εφ! Ελπιζω να μην γίνουν αλλαγες στην προκύρηξη Αλλα αν υπαρξούν, να είναι προς όφελος μας γιατί ειναι φανερό οτι δεν γουσταρουμε μονο τα 800 - 1000 Ε, αλλα και το εθνοσημο! Καλη επιτυχία σε ολους μας και ειδικά Σε αυτούς που παίζουν για την φανέλα!
Δημητρη25 εισαι 84 η 85; Εμενα με εχει φαει το ανχος πλεον με τα ορια ηλικιας. Εχω τα μορια και φοβαμαι μη γινει 26...
-
- Ταξίαρχος
-
- Αντισυνταγματάρχης
Αν απευθύνεσαι σεμενα εννοούσα ότι η ξένη γλώσσα δεν θα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, όποιος έχει απλά θα πάρει τα μόρια . [;) ] [;) ]ΓΙΑΝΝΗΣ έγραψε: Σορρυ ρε φιλε αλλα δεν καταλαβα τι εννοεισ
Μακαρι αδελφε δημητρη 82 να μην ειναι απαραιτητη διοτι θα ειναι μεγαλη αδικια ειναι ονειρο ζωης η αστυνομια απο 5 χρονων παιδακι. ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους μας. και μην ξεχνατε κατι που εμαθα στον ασπροπυργο, ο τολμων (και ο επιμενων, λεω εγω) νικα
-
- Ταξίαρχος
Αμα γινει απο 1986 κ μετα θα ειναι ταφοπλακα για πολλα παιδια!
Ζησε για το τιποτα η πεθανε για κατι.
Η μέλλουσα σύζυγος είναι αξιωματικός στον Ε. Σ. Και εγώ βγάζω 2430 στην Α. Ελπίζω να καταφέρω να μπω φέτος.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 5
Mr.H έγραψε:Η μέλλουσα σύζυγος είναι αξιωματικός στον Ε. Σ. Και εγώ βγάζω 2430 στην Α. Ελπίζω να καταφέρω να μπω φέτος.
ποοοο εσυ θα εισαι αρχοντας, αν περασεις! Θα φυγεις με Συνυπηρετηση και θα αποφυγεις και την αθηνα! Παντως περιπου με τα δικα σου μορια, περσυ ειχε μπει ο τελευταιος επιλαχον φετος που παιρνει 1200 μαλλον θα εισαι μεσα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες