Έβαλα τα στοιχεία μου όλα καλά, με βγάζει ότι έχω κατανεμηθεί στο ΣΞ (είχα δηλώσει και ειδικές δυνάμεις καταδρομών) αλλά θέλω να πάω ως ΥΕΑ πλέον. Όλα αυτά γίνονται (τα λέω) αφού καταταχθώ ;
Δεν είμαι με την Α ΕΣΣΟ σύμφωνα με την εγκύκλιο επομένος περιμένω για Β ΕΣΣΟ...
Avatar έγραψε:Έβαλα τα στοιχεία μου όλα καλά, με βγάζει ότι έχω κατανεμηθεί στο ΣΞ (είχα δηλώσει και ειδικές δυνάμεις καταδρομών) αλλά θέλω να πάω ως ΥΕΑ πλέον. Όλα αυτά γίνονται (τα λέω) αφού καταταχθώ ;
Δεν είμαι με την Α ΕΣΣΟ σύμφωνα με την εγκύκλιο επομένος περιμένω για Β ΕΣΣΟ...
Πρέπει να έχεις ένδειξη για Υ. Ε. Α στο σημείωμα κατάταξης. Εφόσον την έχεις όπου παρουσιαστείς θα δώσεις τα προβλεπόμενα αθλήματα (είναι για γέλια, εννοείται και μπορεί ο καθένας με στοιχειώδη φυσική κατάσταση να τα περάσει) και θα μπείς στην σχολή των ΔΕΑ αναλόγως του όπλου/σώματος που θα ανήκεις. Δες τα κριτήρια Εδώ
Καλή χρονία πρώτα από όλα και ότι επιθυμείτε Μπήκα ξανά στο stratologia.gr έβαλα να δω ξανά τα στοιχεία μου όπως και τις προάλλες και είδα ότι δεν μου έβγαλε το ίδιο Όπως προχθές... Κάποιος που να ξέρει μην γίνει καμιά μ... Και μετά "τρέχουμε"
Avatar έγραψε:Καλή χρονία πρώτα από όλα και ότι επιθυμείτε Μπήκα ξανά στο stratologia.gr έβαλα να δω ξανά τα στοιχεία μου όπως και τις προάλλες και είδα ότι δεν μου έβγαλε το ίδιο Όπως προχθές... Κάποιος που να ξέρει μην γίνει καμιά μ... Και μετά "τρέχουμε"
Να καλέσεις την αρμόδια ΣΥ που ανήκεις και να σου Διευκρινίσουν Σχετικά. Αυτό θα ήταν το πιο υπεύθυνο που θα μπορούσα να σου πω.
Καλησπέρα σας, θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να μάθεις πριν κόψεις την αναβολή που παρουσιάζεσαι, υπάρχει τέτοια δυνατότητα πληροφόρησης; Πχ. Εγώ θέλω να κόψω την αναβολή τον Γενάρη ώστε να μπω Μάϊο, γίνεται να μάθω που θα παρουσιαστώ από τώρα;
Καλησπέρα σας και συγνώμη για την ενόχληση αλλά επιδή τα ξέρετε αυτά. Πριν απο καμιά εβδομάδα μπήκα στην stratologia.gr και είδα για την κατανομή μου και έλεγε στρατό ξηράς, ξαναμπήκα πάλι πρίν τέσσερις μέρες για να το δείξω σε ένα φίλο μου και έλεγε πάλι στρατό ξηράς, μπαίνω τωρα και λέει Δεν έχετε κατανεμηθεί ακόμα σε Κλάδο των Ενόπλων Δυνάμεων.> Εγώ πάντως το δελτίο απογραφής το εκάνα στις 14 ιανουαρίου. Μήπως λέω εγώ μήπως το σύστημα κόμπλαρε ή σκέφτονται να με αλλάξουν γιατί είχα δηλώσει και ειδικές δυναμεις και θέλουν να το προσθέσουν εκεί γιατί οταν είχα μπει έλεγε μονο στρατό ξηράς.
Γειας παιδια. Θα ΄θελα να κανω μια ερωτηση. Στην στρατολογια μου βγαζει εχετε κατανεμηθει πολεμικη αεροπορια. Αλλα γαι καταταξη τιποτα.σημαινει Οτι θα παω αεροπορια αλλα δεν εχει βγει ακομα η εσσο (σειρα μου). Ευχαριστω πολυ
Εκτός από την ενημέρωση από την γνωστή σελίδα της Στρατολογίας μας ενημερώνουν με κάποιο άλλο τρόπο για την κατάταξη; Παίρνουμε από κάπου κάποιο χαρτί που πρέπει να έχουμε μαζί μας; Πότε περίπου θα γίνει αυτό για Β' ΕΣΣΟ;