Αποτελέσματα ΕΠΟΠ Αεροπορίας (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Evi... έγραψε:Κατι αρχιζω να καταλαβενω αλλα τι εννοουν ανα ειδικοτητα; Και ποιοι μενουν εκτος; Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

ευη οταν λεει ανα ειδικοτητα ενοεις οτι οχι ολοι μαζι αλλα με τις ειδικοτητες που εχει δηλωσει ο καθενας ξεχωριστα. Εκτος μενουν οσοι δεν θα ειναι στις θεσεις που ζηταει και δεν θα ειναι και επιλαχων
Evi...
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Πολυ μπερδεμα ρε γαμωτο... Διλαδη στιν ειδικοτητα που που περνουν 30 ποσους θα καλεσουν; Αλλα εγω αλλο δεν καταλαβα. Με τι κριτιρια διαλεγουν ποιοι θα σινεχισουν στις αλλες εξετασεισς;
Anonymous

Ολοι θα συνεχισουν στις διαδικασιες απο τον πρωτα με τα 1.000 μορια μεχρι τον τελευταιο 200 μορια
Anonymous

Evi... έγραψε:Πολυ μπερδεμα ρε γαμωτο... Διλαδη στιν ειδικοτητα που που περνουν 30 ποσους θα καλεσουν; Αλλα εγω αλλο δεν καταλαβα. Με τι κριτιρια διαλεγουν ποιοι θα σινεχισουν στις αλλες εξετασεισς;

δεν ειναι καθολου μπερδεμα ειναι πολυ απλο. Αν για παραδειγμα παιρνουν 30 ατομα σε μια ειδικοτητα θα καλεσουν σαν επιλαχοντες ακομα το 50% δηλαδη 15 ατομα ακομα. Συνολο για αυτη την ειδικοτητα θα καλεσουν τους 45 πρωτους για τις δοκιμασιεσ. Τα κριτιρια ειναι τα μορια που εχει μαζεψει ο καθενας και οποιος εχει περισσοτερα μορια τοσο πιο ψηλα θα ειναι και στον πινακα
Anonymous

`
nikolas έγραψε:Ολοι θα συνεχισουν στις διαδικασιες απο τον πρωτα με τα 1.000 μορια μεχρι τον τελευταιο 200 μορια

νικολα δεν τις συνεχιζουν ολοι. Εξηγησα παραπανω ποσοι θα τις συνεχισουν. Διαβασε καλυτερα την προκυρηξη και εχω δωσει προηγουμενη φορα για εποπ αεροπορια
Anonymous

Δεν σε αμφισβιτο καθολου φιλε μου... Αλλα εκανα τα χαρτια μου για αμυνας αερο... Και εχω 360 μορια; Διλαδι να μιν περιμενο να με καλεσουν;
Evi...
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από Evi... »

Να σαι καλα Peri ευχαριστω πολυ... Τι να πω μακαρι να ειμαστε ολοι μεσα... Λιγο δισκολο αλλα μακαρι... ΚΑΛΗ ΕΠΥΤΙΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ !
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

Αυτό με τα μόρια όντως καλά το είπε το παιδί πιο πάνω έτσι είναι. Δν καλούνται όλοι... Να ρωτήσω κάτι κ εγώ τώρα... Στην ειδικότητα μου παίρνει 45άτομα αν είμαι στους επιτυχόντες αυτό σημαίνει ότι θα χω μπει κ στην αεροπορία κ στην ειδικότητα που δήλωσα; Αφού περάσω υγειονομικά κ αθλήματα...
Anonymous

Γεια σας κ απο μενα. Ειμαι καινουρια. Ευχαριστω για τις πληροφοριες. Απο την ωρα που δεχτηκαν τα χαρτια μου ψαχνω να βρω ημερομηνια για τα αθληματα... Εχω αγχωθει...

giorgos_dr
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από giorgos_dr »

Nansy_L έγραψε:Αυτό με τα μόρια όντως καλά το είπε το παιδί πιο πάνω έτσι είναι. Δν καλούνται όλοι... Να ρωτήσω κάτι κ εγώ τώρα... Στην ειδικότητα μου παίρνει 45άτομα αν είμαι στους επιτυχόντες αυτό σημαίνει ότι θα χω μπει κ στην αεροπορία κ στην ειδικότητα που δήλωσα; Αφού περάσω υγειονομικά κ αθλήματα...

ΑΚΡΙΒΩΣ
Anonymous

Ξερει κανεις τις αρμοδιοτητες της καθε ειδικοτητας στην πολεμικη αεροπορια αν υπαρχουν πουθενα;

Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 44
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

giorgos_dr έγραψε:
Nansy_L έγραψε:Αυτό με τα μόρια όντως καλά το είπε το παιδί πιο πάνω έτσι είναι. Δν καλούνται όλοι... Να ρωτήσω κάτι κ εγώ τώρα... Στην ειδικότητα μου παίρνει 45άτομα αν είμαι στους επιτυχόντες αυτό σημαίνει ότι θα χω μπει κ στην αεροπορία κ στην ειδικότητα που δήλωσα; Αφού περάσω υγειονομικά κ αθλήματα...
ΑΚΡΙΒΩΣ
Σ'ευχαριστώ πολύ γιώργο!:-) και δν μου λες, αν είσαι στους επιλαχόντες πόσες πιθανότητες υπάρχουν να μπεις στους επιτυχόντες;:/ ήθελα να ξερα ποιος είχε αυτή την έξυπνη ιδέα ποιοοοος... :- (:-)
Anonymous

Παιδια φνωριζει κανεις αν θα δεχτουν τα πτυχια ξενων γλωσσων επειδη τα εστειλα 6 οκτωβριου διοτι δν ειχαν μεταφραστει κτλ... Αλλα στα αρχικα χαρτια ειχα στειλει μια απλη φωτο... Θα τα συμπεριλαβουν; Τα εστειλα σαν συμπληρωματικα...
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Marina2 »

Για εμένα είναι πολύ σωστό αυτο που περιγραφουμε, αν τελικα Εφαρμοστει. Ανέκαθεν γινονταν πολλες αιτησεις για αεροπορια κ σίγουρα δεν μπορούν να καλέσουν 20000 ατομα να δώσου ψυχοτεχνικά κ αθληματα από την στιγμη που κάποιοι έχουν κ λίγα μόρια. Καλό θα μας κάνουν δηλαδή. Δεν θα μας τρέχουν χωρις λογο κ χωρίς ελπίδα, να κάνουμε κ του κόσμου τα εξοδα επάνω στην αθηνα κ να φάμε κ τρελή κουραση. Οταν βγουν θα ξέρουμε κ που βρισκόμαστε κ δεν τρφουμε φρουδες ελπίδες.

Anonymous

Παιδια να ρωτησω ολες αυτες οι εξετασεις (αθλιτικες-ψυχοτεχνικες-υγειονομικες) που θα γινουνε στην Αθηνα;

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες