ttsevekidou έγραψε: Ναι αλλα ισως ελπιζουν οτι κανενας μας δε θα το μαθει οτι εχουμε τετοιο δικαιωμα...
μου το ειπε ενας γνωστος μου συνταγματαρχης που τον πηρα για να μαθω περισσοτερα
αυτο ειναι πολυ θετικο. Γνωριζεις ποια ειναι η διαδικασια; Πρεπει να απευθυνθουμε εκει μονο σε περιπτωση μας την ακυρωσουν ή μπορουμε κ να προσπαθησουμε πριν γινει ακυρωσει;
δε γνωριζω κατι παραπανω αυτη τη στιγμη...
θα προσπαθησω αυριο να μαθω...
βλεπεις περιμενανε να το ανακοινωσουν Στις 23.00 το βραδυ κ μαλιστα παρασκευη...
αυτο μπορειτε να μου πειτε γιατι επελεξαν να το κανουν αποψε;
Μολις ακουσα κ εγω στις ειδησεις για την αναστολη της προκυρηξης και εμεινα παγωτο! Θελω να πιστευω πως δε θα τη καταργησει γιατι ειναι παρανομο αυτο! Δε μπορει να το κανει! Τοση ταλαιπωρια για το τπτ! Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω! Και να αργησουν μια βδομαδουλα τα αποτελεσματα δε πειραζει! Αρκει να βγουν! Και οσο το δυνατον πιο συντομα!
roula24 έγραψε: Μολις ακουσα κ εγω στις ειδησεις για την αναστολη της προκυρηξης και εμεινα παγωτο! Θελω να πιστευω πως δε θα τη καταργησει γιατι ειναι παρανομο αυτο! Δε μπορει να το κανει! Τοση ταλαιπωρια για το τπτ! Ουτε να το σκεφτομαι δε θελω! Και να αργησουν μια βδομαδουλα τα αποτελεσματα δε πειραζει! Αρκει να βγουν! Και οσο το δυνατον πιο συντομα!
δεν νομιζω να ακυρωθουν, αφου ειπε απλως οτι παγωνουν κ οτι θα συνεχιστουν κανονικα. Αλλιως απο την αρχη θα ελεγε ακυρωνετε θελω να πιστευω
Καλησπέρα είμαι και εγώ υποψήφιος ΕΠ. ΟΠ στρατού ξηράς και έμαθα στις ειδήσεις ότι Ακυρώνονται όλα και πάμε πάλι από την αρχή. Το πρόβλημα με εμένα είναι το εξής καταρχάς με πιάνει το όριο ηλικίας καθώς το Ιανουάριο μπαίνω στα 27, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξαναδώσω. Δεύτερον όταν πέρασα από τις αθλητικές εξετάσεις στην τελευταία άσκηση που ήταν το σκάμμα έσπασα το πόδι μου (ευτυχώς έπιασα το όριο), να μην αναφέρω την περίθαλψη που δεν υπήρξε! Και έτσι έστω και την άλλη εβδομάδα να αρχίζαμε ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ θα με έκοβαν από τις υγειονομικές. Να αναφέρω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν πληρώνομαι φυσικά ούτε από την δουλεία μου ούτε από το ΙΚΑ! Και εγώ μαζί σας. Στο κάτω κάτω στην διαδικασία της ''συνέντευξης '' το μόνο που με ρώτησαν ήταν για πιο λόγο θέλω να καταταγώ ως ΠΟ. ΟΠ! Και όλα τα άλλα ήταν ερωτήσεις γνώσεων και το matrix τα οποία απάντησα σε PC! Για τι μπλε και πράσινες συνεντεύξεις μας λένε;
vampire έγραψε:Καλησπέρα είμαι και εγώ υποψήφιος ΕΠ. ΟΠ στρατού ξηράς και έμαθα στις ειδήσεις ότι Ακυρώνονται όλα και πάμε πάλι από την αρχή. Το πρόβλημα με εμένα είναι το εξής καταρχάς με πιάνει το όριο ηλικίας καθώς το Ιανουάριο μπαίνω στα 27, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορώ να ξαναδώσω. Δεύτερον όταν πέρασα από τις αθλητικές εξετάσεις στην τελευταία άσκηση που ήταν το σκάμμα έσπασα το πόδι μου (ευτυχώς έπιασα το όριο), να μην αναφέρω την περίθαλψη που δεν υπήρξε! Και έτσι έστω και την άλλη εβδομάδα να αρχίζαμε ΠΑΛΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ θα με έκοβαν από τις υγειονομικές. Να αναφέρω ότι όλο αυτό το διάστημα δεν πληρώνομαι φυσικά ούτε από την δουλεία μου ούτε από το ΙΚΑ! Και εγώ μαζί σας. Στο κάτω κάτω στην διαδικασία της ''συνέντευξης '' το μόνο που με ρώτησαν ήταν για πιο λόγο θέλω να καταταγώ ως ΠΟ. ΟΠ! Και όλα τα άλλα ήταν ερωτήσεις γνώσεων και το matrix τα οποία απάντησα σε PC! Για τι μπλε και πράσινες συνεντεύξεις μας λένε;
ΔΕΝ ΑΚΘΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΛΩΣ ΘΑ ΑΡΓΗΣΟΥΝ ΛΙΓΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
δεν ακυρωνονται οι διαγωνισμοι τελικα, αλλα παγωνουν μεχρι να ψυφιστει η νεα τροπολογια. Πο αυτο μεταφραζεται σε 1 μηνα τουλαχιστον. Άρα στο ΣΞ δεν θα μπουν 12/11