oldsoldier έγραψε:Κατά την οποία πρακτική να φανταστώ ότι γίνεσαι "το παιδί για όλες τις δουλειές";
όχι καμία σχέση. δόκιμος είναι ο καλύτερος βαθμός, απλά βλέπεις και δεν έχεις καμία ευθύνη κάνεις βοηθός αξυπ, καμια σκοπιά, κανένα γνήσιο υπογραφής, μέχρι εκεί. και περιπολικό μπαίνεις ως 3ο άτομο αλλα πιο σπάνια
Γεια σας κ συγνωμη αν γινομαι κουραστικος... Διαβασα και τις προηγουμενες συζητησεις σας αλλα δεν μπορω να βρω μια ακρη σε ενα θεμα που με απασχολει! Ειμαι γεννημενος 7/8/1990 σπουδαζα και τελειωσα ενα τει φετος και αποφασισα του χρονου το 2016 δλδ να δωσω παννεληνιες για αστυφυλακων αλλα δεν ξερω αν με παιρνει η ηλικια! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
sotirisg7 έγραψε:Γεια σας κ συγνωμη αν γινομαι κουραστικος... Διαβασα και τις προηγουμενες συζητησεις σας αλλα δεν μπορω να βρω μια ακρη σε ενα θεμα που με απασχολει! Ειμαι γεννημενος 7/8/1990 σπουδαζα και τελειωσα ενα τει φετος και αποφασισα του χρονου το 2016 δλδ να δωσω παννεληνιες για αστυφυλακων αλλα δεν ξερω αν με παιρνει η ηλικια! Ευχαριστω για τον χρονο σας!
Καλησπέρα sotirisg7. Αν διαβάσεις την φετινή προκήρυξη 2015 στα προσόντα υποψηφίων αναφέρει χαρακτηριστικά : Να μην υπερβαίνουν το 26 έτος της ηλικίας τους κατά την 31 Δεκεμβρίου 2015 δηλαδή όσοι γεννήθηκαν από 01-01-1990 και μεταγενέστερα. Του χρόνου θα λέει από 01-01-1991, άρα μέχρι φέτος είχες την δυνατότητα να δώσεις για αστυφυλάκων. Για να είσαι και εσύ σίγουρος όμως δες την φετινή προκήρυξη.
Γεια σας παιδια! Σημερα βγηκαν οι βασεις και περναω στη σχολη αστυφυλακων. Θα μας παρουν το 2016. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν ξαναδωσω πανελληνιες τωρα που δεν θα εχω μπει στη σχολη, μπορω να περασω στη σχολη αξιωματικων με την βαση των αστυνομικων;Ακομα μπορω με καποιες εξετασεις μεσα στη σχολη να περασω στην αξιωματικων; Ευχαριστω!
diresta έγραψε:Γεια σας παιδια! Σημερα βγηκαν οι βασεις και περναω στη σχολη αστυφυλακων. Θα μας παρουν το 2016. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν ξαναδωσω πανελληνιες τωρα που δεν θα εχω μπει στη σχολη, μπορω να περασω στη σχολη αξιωματικων με την βαση των αστυνομικων;Ακομα μπορω με καποιες εξετασεις μεσα στη σχολη να περασω στην αξιωματικων; Ευχαριστω!
Συγχαρητήρια diresta. Μπορείς να ξαναδώσεις για αξιωματικών αλλά όχι με την βάση των αστυνομικών. Όταν αποφοιτήσεις από την σχολή αστυφυλάκων αν είσαι μέσα στους 5 πρώτους τότε πας απευθείας στο 2 έτος στην αξιωματικών.
diresta έγραψε:Γεια σας παιδια! Σημερα βγηκαν οι βασεις και περναω στη σχολη αστυφυλακων. Θα μας παρουν το 2016. Θα ηθελα να ρωτησω το εξης. Αν ξαναδωσω πανελληνιες τωρα που δεν θα εχω μπει στη σχολη, μπορω να περασω στη σχολη αξιωματικων με την βαση των αστυνομικων;Ακομα μπορω με καποιες εξετασεις μεσα στη σχολη να περασω στην αξιωματικων; Ευχαριστω!
Συγχαρητήρια diresta. Μπορείς να ξαναδώσεις για αξιωματικών αλλά όχι με την βάση των αστυνομικών. Όταν αποφοιτήσεις από την σχολή αστυφυλάκων αν είσαι μέσα στους 5 πρώτους τότε πας απευθείας στο 2 έτος στην αξιωματικών.
Ευχαριστω πολυ! Οταν εννοεις στους πεντε πρωτους εννοεις με βαση την βαθμολογια στην σχολη ή με βαση την σειρα που μπηκα στην αστυφυλακων;
Ευχαριστω πολυ! Οταν εννοεις στους πεντε πρωτους εννοεις με βαση την βαθμολογια στην σχολη ή με βαση την σειρα που μπηκα στην αστυφυλακων;
Θα ήθελα να ρωτήσω και το εξής. Τωρα ποια ειναι η διαδικασία που θα ακολουθήσει (πχ έγγραφη, υποβολή κάποιων δικαιολογητικών κτλ( γενικώς την διαδιακασια))και ποτε θα γίνουν αυτα; Τι εχω να περιμένω γενικά στον ενα χρόνο μεχρι την κατάταξη. Ευχαριστω
Αυτός ο χρόνος για σένα θα είναι διακοπές δεν έχεις να περιμένεις κάτι. Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2016 θα ενημερωθείς για να περάσεις γιατρούς αθλήματα και ψυχοτεχνικα!
Semers έγραψε:Αυτός ο χρόνος για σένα θα είναι διακοπές δεν έχεις να περιμένεις κάτι. Λίγο πριν το καλοκαίρι του 2016 θα ενημερωθείς για να περάσεις γιατρούς αθλήματα και ψυχοτεχνικα!
Ξανα; Επισης ολους τους γιατρους τους ξαναπερναμε;