Εξ' αναβολής κατάταξη
Εξ' αναβολής κατάταξη
Δεν ειχα καποιο προβλημα υγειας ενα οικογενειακο προβλημα Προεκυψε για αυτο την πηρα την αναβολη
παντως το αναβολοχαρτο πανω γραφει δυσπροσαρμοστια επι οικογενειακων προβληματων.
αλλα απο οτι μου ειπες προχθες καθε αναβολη που παιρνεις κατα τη στρατιωτικη σου θητεια θεωρειται αναβολη για λογους υγειας
παντως το αναβολοχαρτο πανω γραφει δυσπροσαρμοστια επι οικογενειακων προβληματων.
αλλα απο οτι μου ειπες προχθες καθε αναβολη που παιρνεις κατα τη στρατιωτικη σου θητεια θεωρειται αναβολη για λογους υγειας
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 80
Εξ' αναβολής κατάταξη
Ε ναι ότι σου έγραψα προχτές θα σου έγραφα και σήμερα, δεν έχει αλλάξει κάτι
Εξ' αναβολής κατάταξη
Οκ ευχαριστω!να σε ρωτησω και κατι αλλο τωρα
οταν πηρα την αναβολη,
πηγαινα να παραδωσω το λουκανικο
με βαζει ο λοχιας εκει να αδειασω το λουκανικο
τελικα με κανει να τα ξαναβαλω μεσα
το λουκανικο το πηρα μαζι μου, αφου μου κρατησε το ενα ζευγαρι αρβυλα, ενα τζοκευ και ενα χιτωνιο
κουλο ετσι; Κι ομως ειναι αληθεια
τωρα, εγω που θα μπω τον ιουλιο πρεπει να παω να αγορασω τα παραπανω η θα μου δωσουν αλλα στο κεντρο
μπορει να ειναι λιγο ακυρη ερωτηση, σορρυ αλλα το εχω απορια
οταν πηρα την αναβολη,
πηγαινα να παραδωσω το λουκανικο
με βαζει ο λοχιας εκει να αδειασω το λουκανικο
τελικα με κανει να τα ξαναβαλω μεσα
το λουκανικο το πηρα μαζι μου, αφου μου κρατησε το ενα ζευγαρι αρβυλα, ενα τζοκευ και ενα χιτωνιο
κουλο ετσι; Κι ομως ειναι αληθεια
τωρα, εγω που θα μπω τον ιουλιο πρεπει να παω να αγορασω τα παραπανω η θα μου δωσουν αλλα στο κεντρο
μπορει να ειναι λιγο ακυρη ερωτηση, σορρυ αλλα το εχω απορια
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Θα στα ξανά δώσουν όλα μην αγχώνεσαι...
Εξ' αναβολής κατάταξη
Να σαι καλα greek_army ευχαριστω!ενα μπραβο για το site μονο θελω να πω,
πραγματικα εδω μεσα μπορει κανεις να λυσει ολες τις αποριες που εχει για το στρατο
καλη θητεια σε ολα τα παιδια που υπηρετουν Και σε αυτους που θα υπηρετησουν συντομα!
πραγματικα εδω μεσα μπορει κανεις να λυσει ολες τις αποριες που εχει για το στρατο
καλη θητεια σε ολα τα παιδια που υπηρετουν Και σε αυτους που θα υπηρετησουν συντομα!
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλημεραοσοι ειναι εξ αναβολης
και τωρα παρουσιαζονται υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το Ι; Πχ εγω ημουν Ι1
παιζει να αλλαξει αυτο;
ευχαριστω πολυ
και τωρα παρουσιαζονται υπαρχει περιπτωση να αλλαξει το Ι; Πχ εγω ημουν Ι1
παιζει να αλλαξει αυτο;
ευχαριστω πολυ
Εξ' αναβολής κατάταξη
Όχι, εκτός και αν ζητήσεις ο ίδιος επανεξέταση.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Χαίρεται! Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση, όσοι γνωρίζουν ας μου απαντήσουν. Έχω πάρει αναβολή 2 χρόνια για ψυχολογικούς λόγους (χαρτιά από δημόσιο νοσοκομείο), όντως υπήρχε πρόβλημα τότε. Η αναβολή αυτή τελειώνει 12 Αυγούστου. Τί γινεται λοιπόν μετά; Παρουσιάζομαι κανονικά; Περνάω επιτροπή; Μου δίνουν αμέσως Ι5 ευτυχία; Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να πάω (όχι ότι όσοι πάνε είναι χαζοί), απλά εγώ δεν θέλω να πάω. Αν γίνεται να το αποφύγω καλώς! Αν πάλι όχι δεν τρέχει και τίποτα. Τώρα όμως δεν έχω κανένα χαρτί, διότι είμαι οκ. Ευχαριστώ.
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλησπερα ειχα γραψει κ πιο παλια (πριν κανα 2μηνο) οτι λογω της αναπηριας της μητερας μου δικαιωμουν κατ εξαιρεση μεταθεση πλησιον στο τοπο διαμονης μου.
Πλεον η μανα μου δεν ειναι εν ζωη. Πιστευετε πως ακομη κ τωρα δυσκολα θα γλιτωσω την παραμεθωριο;
Ειμαι απο αναβολη υγειας ενος ετους.
Εχω περατωσει βασικη εκπαιδευση οποτε καθομαι στο κεντρο (Κεεμ) 3-4 μερες...
Πλεον η μανα μου δεν ειναι εν ζωη. Πιστευετε πως ακομη κ τωρα δυσκολα θα γλιτωσω την παραμεθωριο;
Ειμαι απο αναβολη υγειας ενος ετους.
Εχω περατωσει βασικη εκπαιδευση οποτε καθομαι στο κεντρο (Κεεμ) 3-4 μερες...
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Συλλυπητήρια αλλά και πάλι θα πας παραμεθόριο
Εξ' αναβολής κατάταξη
Καλημερα, λοιπον ειχα παρει αναβολη περσι τον ιδιο μηνα ενος χρονου για ψυχολογικους λογους, οταν περασα απο το 414 ο τυπας μεσα σε 10 δευτερολεπτα χωρις να με ρωτησει σχεδον τιποτα μου βγαλε γνωματευση για Νευρωσικες εκδηλωσεις, ασχετως αν οντως ειχα κατι τετοιο η με ειχαν πειραξει κατι τσιγαρα που ειχα κανει.
Οι μερες πλησιαζουν και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:
- πρεπει να περιμενω χαρτι καταταξης η να ρωτησω στην μοναδα απο οπου πηρα αναβολη η να περασω απο την στρατολογια
- υπαρχει δυνατοτητα επανεξετασης ωστε να αποδειξω με καποιον τροπο οτι αυτη η γνωματευση ειναι λανθασμενη;
- υπαρχει πιθανοτητα να ξαναπαρουσιαστω στην μοναδα που ειμουν πριν και να με κρατησουν; Ηταν ειδικες δυναμεις, τωρα εχω πεσει στο 8-10% bodyfat,1.88 μετρα στα 70κατι κιλα με πολυ καλη φυσικη κατασταση και προοδευω σταδιακα
ευχαριστω εκ των προτερων οσους ασχοληθουν και με απαντησουν
Οι μερες πλησιαζουν και θα ηθελα να ρωτησω τα εξης:
- πρεπει να περιμενω χαρτι καταταξης η να ρωτησω στην μοναδα απο οπου πηρα αναβολη η να περασω απο την στρατολογια
- υπαρχει δυνατοτητα επανεξετασης ωστε να αποδειξω με καποιον τροπο οτι αυτη η γνωματευση ειναι λανθασμενη;
- υπαρχει πιθανοτητα να ξαναπαρουσιαστω στην μοναδα που ειμουν πριν και να με κρατησουν; Ηταν ειδικες δυναμεις, τωρα εχω πεσει στο 8-10% bodyfat,1.88 μετρα στα 70κατι κιλα με πολυ καλη φυσικη κατασταση και προοδευω σταδιακα
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Guest έγραψε:
Περιμένεις να σου έρθει το χαρτί
Guest έγραψε:
Όταν ξανά παρουσιαστείς θα περάσεις πάλι από γιατρούς και θα κριθεί εκ νέου η σωματική σου ικανότητα
Guest έγραψε:
όχι δεν γίνεται να πας στις Ειδικές Δυνάμεις
Εξ' αναβολής κατάταξη
KΑλησπέρα! Νοέμβριο του 2010 είχα πάρει διετή αναβολή για λόγους υγείας η οποία λήγει Νοέμβριο του 2012. Θα με καλέσουν για κατάταξη τον Νοέμβριο ή τον Γενάρη του 13;Eυχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατηγός
Εξ' αναβολής κατάταξη
Γενάρη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης