Τι να πάρω μαζί μου όταν παρουσιαστώ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 24
Και παντελονι και χειτονιο...
-
Συγνωμη illy αλλα εννοειτε οτι κανουμε γυμναστικη με παραλλαγη και αρβυλες... Μιλαω για οσο ειμαστε στην εκπαιδευση... Μετα στις μοναδες φοραμε οτι θελουμε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 7:33 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Συγνωμη Γιαννη αλλα ξερω απο τον συντροφο μου... Ειναι εποπ απο το 2007! Κ οσο για τις αρβυλες που λες, απαγορευεται στο κεν θα φορας δικες σου, πρεπει να φορατε του στρατου, ολοι πρεπει να φορατε τα ιδια οπως πχ κ με τα τζακετ... Στις μοναδες μπορειτε να φορατε οτι θελετε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 7:34 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
Αυτες του εμποριου που λες απο οσο εχω δει ειναι διαφορετικες. Δε θα υπαρχει προβλημα; Ολα τα αλλα τα πηρα για αρβυλα δε νομιζω να παρω ακομα.
-
- Στρατηγός
υπαρχει προβλημα κουκλα στο κεν... Στο κεν φορανε ολοι τα ιδια, ειναι προβλεπομενα ολα! Τις δικες σου θα τις φορεσεις στην μοναδα σουNantia έγραψε:Αυτες του εμποριου που λες απο οσο εχω δει ειναι διαφορετικες. Δε θα υπαρχει προβλημα; Ολα τα αλλα τα πηρα για αρβυλα δε νομιζω να παρω ακομα.
Dum spiro spero
-
Ναι το ξερω οτι στο κεν απαγορευεται του εμποριου... Αλλα το κεν ειναι μονο 40 μερες. Και δεν κανεις σχεδον τιποτα... Για μετα λεω για το σχολειο μαχητη... Οσο για την γυμναστικη εγω το λεω γιατι τα εχω κανει... Και ποτε δεν εκανα γυμναστικη μεαθλητικα... Δεν ξερω αν ειναι θεμα εκπαιδευτη η διοικητη σχολειου...
illy έγραψε:υπαρχει προβλημα κουκλα στο κεν... Στο κεν φορανε ολοι τα ιδια, ειναι προβλεπομενα ολα! Τις δικες σου θα τις φορεσεις στην μοναδα σουNantia έγραψε:Αυτες του εμποριου που λες απο οσο εχω δει ειναι διαφορετικες. Δε θα υπαρχει προβλημα; Ολα τα αλλα τα πηρα για αρβυλα δε νομιζω να παρω ακομα.
Ok illy μου ευχαριστω. Εσενα θα ακουσω

δεν σου λενε τπτ. Περσυνη σειρα ειναι κ η αδερφη μου δεν ειχε προβλημα, γιατι να εχουν φετος; Μη Σκας παρε οτι σου χρειαζεται απο προσωπικα ειδη !@@ έγραψε:vanilla κι εγω θα παρω... Γιατι εχω αρκετα μακρια μαλλια! Ευχομαι μονο να μη μας την πουν!:) :)
-
- Στρατηγός
Μεχρι να τελειωσει η εκπαιδευση ειστε σε ολα προβλεπομενοι... Αοφυ τελειωσει ολο αυτο τοτε μπορειτε να φορατε οτι θελετε... Θυμαμαι μια φιλη μου επειδη ειχε ευαισθησια στον λαιμο κ ειχε αρρωστησει, επρεπε να μιλησει με γιατρο για να μπορεσει να φορεσει κασκολ οταν εκανε σκοπια για να μην χειρεοτεψει το κρυωμα της... Δεν μπορειτε να κανετε κατι αυθαιρετα...
Dum spiro spero
-
- Στρατηγός
Γλυκια μου ειναι καλο να ακους πολλες γνωμες αλλα κ κυριως αυτες που συγκλινουν μεταξυ τους
Ακου κ το φιλο τον Γιαννη που λεμε τα ιδια σε οτι αφορα τον ρουχισμο κ την υποδηση αλλα σε οτι αφορα τα αθλητικα ειδη συμφωνω μαζι του οτι ισως να ειναι καθαρα θεμα μοναδα κ διοικητη για το τι θα φορατε... Ο συντροφος μου Ανεκαθεν εκανε με αθλητικα κ φορμες γυμναστικη... Εσυ ομως παρε για καλου κ κακου να εισαι οκ

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος illy την Παρ Μαρ 19, 2010 7:44 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Dum spiro spero
illy εσυ θα ξερεις... Καποιο φαρμακο για αλεργια επιτρεπεται να εχουμε?
-
Κατσε ρε illy γιατι με μπερδεψες... Για πια εκπαιδευση μιλας; Πριν ορκιστουμε εποπ η μετα; Πριν ορκιστουμε εποπ δλδ τις 40 μερες ειναι αυτο που λες... Αλλα μετα σαν εποπ στο σχολειο μαχητη περνουμε και δικα μας πραγματα... Εγω που ειχα περασει στην ρεντινα ειχα παρει εκτος απο δικες μου αρβυλες και ρουχα, κρανος εξαρτηση μαχαιρι ακομα και ασκο για το νερο... Εννοειτε οτι στο σχολειο μαχητη μπορεις να παρεις οτι θες... Αλλα για την βασικη εκαπιδευση ειναι αυτο που λες. Αλλα και παλι ισως ολα αυτα να ειναι θεμα σχολαρχου η διοικητη... Τι να πω... Ετσι κι αλλιως λενε οτι εκει που σταματαει η λογικη αρχιζει ο στρατος... Και παρολο που υπαρχει στρατιωτικος κανονισμος βλεπεις οτι απο στρατοπεδο σε στρατοπεδο υπαρχουν μεγαλες διαφορες...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗ_Σ την Παρ Μαρ 19, 2010 7:49 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Στρατηγός
Παιδια κ εγω θα επαιρνα μαζι μου πολλα φαρμακα, πχ κανενα παυσιπονακι, τιποτα για τις πατουσες, οτιδηποτε αλλα ξερω πως την μερα που παρουσιαζεστε ολα πανε για "κατασχεση"
Για οτιδηποτε πας στον γιατρο... Φιλε Γιαννη ετσι δεν ειναι; Απαγορευεται το οτιδηποτε φαρμακο να εχεις μαζι σου...

Dum spiro spero
Ναι αλλα αν σε πιασει αλεργια τι κανεις; Στα ξαναδινουν μετα; Πας σε γιατρο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης