35 Μοίρα Καταδρομών - Κύπρος
94Ε ΕΣΣΟ 41ΛΚ 1η Δρια ποιος θυμάται τον Θανάσαινα. Νεοι θα έρθει ο θανάσαινας.
Πηγα κυπρο το 99 στο 41 λοχο.259 σειρα. Μονο ξυλο κ καψονι ειχε. Αλλα αν μου ελεγαν να ξαναπαω τωρα θα το εκανα με πολλη χαρα.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Λοιπον 2ο ερωτημα, μου ειπε ενα παιδι οτι απο Μ πευκο φευγης αμεσος Κυπρο εγω Κυπρο δεν θελω να παω αλλα με ειπε οτι δεν σε ρωτανε απλα σε στελνουν... Με ειπε ακομα οτι απο μια σηρα οτι πηραν τους 300 απο τους 400 που πηγαν. Τι παιζει σχετικα με κυπρο; Ας πει κανεις που ξερει και ακομα καλητερα κανεις που ηταν Μ πευκο προσφατα.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 4
Αποκλειεται. Παπατζα. Τουλαχιστον τα νουμερα που λες ειναι οτι να'ναι. Οτι μπορει να σε στειλουν χωρις να σε ρωτισουν παιζει αν και ειναι πιο σπανιο. Μονο αμα δεν τους βγαινει ο κοσμος που θελει να παει κυπρο παιρνουν και απο αυτους. Εγω ηθελα να παω και δε με πηρανε γιατι ειχα πει αρχικα οχι (ευτυχως γιατι η Δραμα καλυτερη
). Σκεφτηκα καλοκαιρι... Αγια ναπα... Σουηδεζες... Ειναι το μονο νησι που θα το ΔΕΙΣ (σε αντιθεση με ΜΑΚ που ειτε σε νησι ειτε σε μοναστηρι εισαι Το ιδιο πραμα). Στην 35 (Κυπρο) βγαινανε σε μια βδομαδα οσο βγαιναμε στη Δραμα σε 1,5 -2 μηνες. Τωρα πιστευω βελτιωθηκανε αρκετα τα πραματα 

-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
Γαμισέτα νησιά ακούς και λες χειμώνα φοιτήτριες και καλοκαιράκι τουρίστριες. Μην ακούτε τίποτα

-
- Αντισυνταγματάρχης
fideas emk έγραψε:Αποκλειεται. Παπατζα. Τουλαχιστον τα νουμερα που λες ειναι οτι να'ναι. Οτι μπορει να σε στειλουν χωρις να σε ρωτισουν παιζει αν και ειναι πιο σπανιο. Μονο αμα δεν τους βγαινει ο κοσμος που θελει να παει κυπρο παιρνουν και απο αυτους. Εγω ηθελα να παω και δε με πηρανε γιατι ειχα πει αρχικα οχι (ευτυχως γιατι η Δραμα καλυτερη). Σκεφτηκα καλοκαιρι... Αγια ναπα... Σουηδεζες... Ειναι το μονο νησι που θα το ΔΕΙΣ (σε αντιθεση με ΜΑΚ που ειτε σε νησι ειτε σε μοναστηρι εισαι Το ιδιο πραμα). Στην 35 (Κυπρο) βγαινανε σε μια βδομαδα οσο βγαιναμε στη Δραμα σε 1,5 -2 μηνες. Τωρα πιστευω βελτιωθηκανε αρκετα τα πραματα
Φιλε συμφωνω απολυτα μαζι σου αν και δεν ημουν στην Ε' ξέρω απο εμπλοκη.
Στην 35 και γενικα στην ΕΛΔΥΚ περνανε φινά ειδικα σε θέμα εξόδου.
Το μόνο μειον στην κυπρο ειναι το καλοκαίρι η ζέστη.
Το πρωτο πραγμα που ακουω σε οσους υπηρετησαν εκει ειναι η ζεστη.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Αντισυνταγματάρχης
PrinCePanoSS έγραψε:Λοιπον 2ο ερωτημα, μου ειπε ενα παιδι οτι απο Μ πευκο φευγης αμεσος Κυπρο εγω Κυπρο δεν θελω να παω αλλα με ειπε οτι δεν σε ρωτανε απλα σε στελνουν... Με ειπε ακομα οτι απο μια σηρα οτι πηραν τους 300 απο τους 400 που πηγαν. Τι παιζει σχετικα με κυπρο; Ας πει κανεις που ξερει και ακομα καλητερα κανεις που ηταν Μ πευκο προσφατα.
Φιλε ουτε υπαρχει περιπτωση να παρουσιαστηκαν μονο 400 ατομα στο πευκο ουτε να πηραν 300 στην κυπρο και να μοιρασαν μονο 100 ατομα σε Β, Ε, Δ, ΜΟΙΡΕΣ ΚΑΤΑΔΡΟΜΩΝ &2,3,4,5,6 ΕΤΕΘ &2ΜΑΛ.
Πως σου φενεται λογικό;
Το μόνο σιγουρο ειναι οτι ή 35ΜΚ επανδρώνεται καλύτερα απο κάθε αλλη μοίρα.
Υπαρχουν και περιπτωσεις που σε στελνουν χωρις να θελεις αλλα οι 9/10 το επιλεγουν.
Δεν ξέρω τι παιζει απο θεμα εκπαιδευσης στην κυπρο αλλα ξερω οτι δεν γνωριζουν τι θα θα πει ΕΜΠΛΟΚΗ.
Πολλες αδειες, πολλα προνόμια+ μηνιαιο μισθό...
Αυτα ειναι σίγουρα.
Τα υπόλοιπα να στα πει καποιος που εχει παει.
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
-
- Λοχαγός
Οπως τα λεει ο Κωστας. Μη ξεχνατε τα πραματα πανε αναλογικα. Το Πευκο στελνει περισσοτερο σε ΜΑΚ (λογικο αφου υπαρχουν 4-5 τετοιες), μετα ΜΚ (3+1 Κυπρο) και μετα ΜΑΛ.
Καλα εμπλοκη πραματι δεν πρεπει να παιζει στο λεξιλογιο της 35. Καλη μοναδα αλλα οι τυποι δε ξερανε να κανουν σκοπια (και οι σειρες μου τωρα με τους οποιους εκανα νουμερα στο τελος στη Ρεντινα τελευταιο μηνα). Η φυλακη παραμονευε σε καθε γωνια! Οταν σε παει και 1-7 (το χω ακουσει απο λοχια της 35 μια σειρα πιο παλιο) και στο τελος ως λεουρας κανεις και ακομα λιγοτερες υπηρεσιες. Ηρθαν Ρεντινα και αντι για αλτ τι σι λεγανε ''ελα ποιος εισαι εκει περα'';
Ασε που οι λοχιες τους δεν ειχανε κανει ποτε σκοπια στην Κυπρο (δε προβλεπεται για βαθμοφορο κανονικα).
Καλα εμπλοκη πραματι δεν πρεπει να παιζει στο λεξιλογιο της 35. Καλη μοναδα αλλα οι τυποι δε ξερανε να κανουν σκοπια (και οι σειρες μου τωρα με τους οποιους εκανα νουμερα στο τελος στη Ρεντινα τελευταιο μηνα). Η φυλακη παραμονευε σε καθε γωνια! Οταν σε παει και 1-7 (το χω ακουσει απο λοχια της 35 μια σειρα πιο παλιο) και στο τελος ως λεουρας κανεις και ακομα λιγοτερες υπηρεσιες. Ηρθαν Ρεντινα και αντι για αλτ τι σι λεγανε ''ελα ποιος εισαι εκει περα'';

Σε ευχαριστω!
Να ρωτησω και κατι αλλο εαν γνωριζεις, κυπρο αξιζει να πας ως αναφορα στις αδειες γιατι εχω ακουσει διαφορα για 10ημερα κ τετοια κ τα λεφτα ποσα ειναι μηπως ξερεις; Οχι σαν υπερ για να παω κυπρο αλλα γενικα επειδη ειναι πιο ακριβη η ζωη εκει πρεπει να κανουμε κουμαντο κ μ αυτα.
Να ρωτησω και κατι αλλο εαν γνωριζεις, κυπρο αξιζει να πας ως αναφορα στις αδειες γιατι εχω ακουσει διαφορα για 10ημερα κ τετοια κ τα λεφτα ποσα ειναι μηπως ξερεις; Οχι σαν υπερ για να παω κυπρο αλλα γενικα επειδη ειναι πιο ακριβη η ζωη εκει πρεπει να κανουμε κουμαντο κ μ αυτα.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 26
254 ευρώ παίρνουνε και γενικά στην κύπρο απ'ότι έχω ακούσει είναι ποιο χαλαρά τα πράγματα σε εξόδους. Εμπλοκή δεν παίζει
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Greek_Army έγραψε:254 ευρώ παίρνουνε και γενικά στην κύπρο απ'ότι έχω ακούσει είναι ποιο χαλαρά τα πράγματα σε εξόδους. Εμπλοκή δεν παίζει
Κατι που εχω ακουσει απο φιλο που εχει παει ΕΔ κυπρο ακουσα ποη στην κυπρο η εκπαιδευση ειναι καλυτερη απο της ελλαδας. Πιο πολλες βολες με οπλα + χειροβομβιδες. Ποιο πολλες ωρες ασκησης. Πιο καλο φαγητο. Πιο καθαρα. Και διαφορα αλλα τα οποια δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Ισχυουν;
Για φαγητό και εγκαταστάσεις ναι, για τα άλλα δεν ξέρω.
- _KOURSAROS_
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 2
Μπωρει να το ειπε και απο κακια που δεν μπωρεσε να παει πευκο... Ξερω γω... ***** να πουμε λενε για να λενε... Γιατι στην αρχη ειπε οτι ηταν ΤΘ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Τετ Ιουν 23, 2010 12:58 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
-
- Λοχαγός
με λιγα λογια οχι. Η εκπαιδευση ειναι τσιτα αλλα δε σημαινει οτι δεν την κανουν και αλλες μοναδες ειδ δυναμεων της Ελλαδας. Μπορει να κανουν και παραπανω απο την 35. Απλα εγω τη δυσκολια (οπου ειναι παραπανω) Την εντοπιζω στη Ζεστη... (3-4 βαθμους παραπανω βαλε το καλοκαιρι). Αυτον ειναι ολο. Περασα αρκετο καιρο με σειρες μου απο Κυπρο στο τελος και δεν επεσε στην αντιληψη μου κατι το τελειως διαφορετικο που να κανανε που να ητανε εξτρα σπεσιαλZvS έγραψε:Greek_Army έγραψε:254 ευρώ παίρνουνε και γενικά στην κύπρο απ'ότι έχω ακούσει είναι ποιο χαλαρά τα πράγματα σε εξόδους. Εμπλοκή δεν παίζει
Κατι που εχω ακουσει απο φιλο που εχει παει ΕΔ κυπρο ακουσα ποη στην κυπρο η εκπαιδευση ειναι καλυτερη απο της ελλαδας. Πιο πολλες βολες με οπλα + χειροβομβιδες. Ποιο πολλες ωρες ασκησης. Πιο καλο φαγητο. Πιο καθαρα. Και διαφορα αλλα τα οποια δεν μου ερχονται στο μυαλο τωρα. Ισχυουν;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος fideas emk την Πέμ Ιουν 24, 2010 7:55 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
95 Α ΛΟΧΟΣ ΥΠΟΣΤΙΡΗΞΕΩΣτο krinof το ειχα φαει στη μαπα και οσο για τον σκυλο επαθε καρδιακη προσβολη οταν αντικρισε τον οδηγο του διοικηδεωσ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες