διαβιβασεις πυροβολικου ειχα 470 μορια κ εσυ μαλλον μια απο τα ιδια ε; Σειρουλα χαχαχαχαχαχααχαanna.nikos έγραψε:μην πηγαινετε αδικα, παρ'τε κανενα τηλ. Ετσι κ αλλιως εχουμε μερες ακομη. Δημητρη εσυ τι περασες;dimitris-fs έγραψε:κ σημερα πηγα απο την στρατολογια κ δεν εχουν βγει που παμε ακομα οποτε παλι περιμενουμε... Λεει μολις ερθουν θα παρουνε τηλεφωνο για να παρουμε τα χαρτια.dimitris-fs έγραψε:dimitris-fs έγραψε:Καλησπερα, γιατι μεσολογγι δεν καταλαβα το μεσολογγι ειναι μοναδα για το πεζικο, Σε ειπε κανενας κατι που το υποστηριζει αυτο;
Σε ποιο κέντρο παρουσιάζονται οι ΕΠΟΠ;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 6
α! Και εσυ διαβιβαστης. Και εσυ για θηβα γνωριζεις ε; Απο που εισαι?dimitris-fs έγραψε:διαβιβασεις πυροβολικου ειχα 470 μορια κ εσυ μαλλον μια απο τα ιδια ε; Σειρουλα χαχαχαχαχαχααχαanna.nikos έγραψε:μην πηγαινετε αδικα, παρ'τε κανενα τηλ. Ετσι κ αλλιως εχουμε μερες ακομη. Δημητρη εσυ τι περασες;dimitris-fs έγραψε:κ σημερα πηγα απο την στρατολογια κ δεν εχουν βγει που παμε ακομα οποτε παλι περιμενουμε... Λεει μολις ερθουν θα παρουνε τηλεφωνο για να παρουμε τα χαρτια.dimitris-fs έγραψε:dimitris-fs έγραψε:Καλησπερα, γιατι μεσολογγι δεν καταλαβα το μεσολογγι ειναι μοναδα για το πεζικο, Σε ειπε κανενας κατι που το υποστηριζει αυτο;
-
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
α! Και εσυ διαβιβαστης. Και εσυ για θηβα γνωριζεις ε; Απο που εισαι; [/QUOTE κιλκις μενω οποτε μεχρι να παρω τηλεφωνο παω εκει εσυ αν επιτρεπεται; Εμενα ειναι κ ο αδερφος μου μεσα κ αλλοι φιλοι ρωτησαν υψηλα στελεχη κ τους ειπαν πρωτα θηβα κ μετα καλαματαdimitris-fs έγραψε:διαβιβασεις πυροβολικου ειχα 470 μορια κ εσυ μαλλον μια απο τα ιδια ε; Σειρουλα χαχαχαχαχαχααχαanna.nikos έγραψε:μην πηγαινετε αδικα, παρ'τε κανενα τηλ. Ετσι κ αλλιως εχουμε μερες ακομη. Δημητρη εσυ τι περασες;dimitris-fs έγραψε:κ σημερα πηγα απο την στρατολογια κ δεν εχουν βγει που παμε ακομα οποτε παλι περιμενουμε... Λεει μολις ερθουν θα παρουνε τηλεφωνο για να παρουμε τα χαρτια.dimitris-fs έγραψε:dimitris-fs έγραψε:Καλησπερα, γιατι μεσολογγι δεν καταλαβα το μεσολογγι ειναι μοναδα για το πεζικο, Σε ειπε κανενας κατι που το υποστηριζει αυτο;
Γνωριζει καποιος που θα παρουσιαστουμε οι του πληρωμα ερπιστριοφορων;
-
- Λοχαγός
- Posts in topic: 2
AΥΛΩΝΑKostas13 έγραψε:Γνωριζει καποιος που θα παρουσιαστουμε οι του πληρωμα ερπιστριοφορων;
- diavivastis
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 1
helen έγραψε:AΥΛΩΝΑKostas13 έγραψε:Γνωριζει καποιος που θα παρουσιαστουμε οι του πληρωμα ερπιστριοφορων;
αυτα ειναι αντε ολοι μαζι! Ελενη και εσυ πληρωμα;
ΟΙ ΓΕΝΝΑIΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟΛΜΗΡΟΙ...
ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΤ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΩ...Gary έγραψε:Εγω παιδια περασα στην ειδικοτητα που δηλωσα και γουσταρω: Υπηρετης ελαφρου οπλισμου πολυβολων πυροβολων ΠΖ, ξερει κανεις που παιζει να ειναι το κεντρο εκπαιδευσης μου;
ΕΜΑΘΑ Κ. Ε ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΡΕΒΕΝΑ!V@SILIS έγραψε:ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΤ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΗΚΩ...Gary έγραψε:Εγω παιδια περασα στην ειδικοτητα που δηλωσα και γουσταρω: Υπηρετης ελαφρου οπλισμου πολυβολων πυροβολων ΠΖ, ξερει κανεις που παιζει να ειναι το κεντρο εκπαιδευσης μου;
Γεια σας παιδια! Και εγω περασααα μαγειρας πεζικου. Μηπως ξερει κανεις να μου πει που παρουσιαζομαι και ποσο καιρο μενω κεντρο; Σε ποσο καιρο ας πουμε φευγουμε απο κει;
Παιδια καλησπερα. Που παρουσιαζεται το μηχανικο; Στο ναυπλιο?
Το Μηχανικό Παρουσιάζεται στο ΚΕΜΧ στο Ναύπλιο.
maria έγραψε:Γεια σας παιδια! Και εγω περασααα μαγειρας πεζικου. Μηπως ξερει κανεις να μου πει που παρουσιαζομαι και ποσο καιρο μενω κεντρο; Σε ποσο καιρο ας πουμε φευγουμε απο κει;
Άν είσαι Πεζικού βάση λογικής θα παρουσιαστείς στο Γύθειο.
Άν ήσουνα του ΣΕΜ (Σώματος Εφοδιασμού Μεταφορών) θα παρουσιαζόσουνα στην Σπάρτη!
Καλή κατάταξη να έχεις φίλε μου και Συγχαρητήρια!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Καλημέρα σε όλους... Εγώ πέρασα τεχνίτης δικτύων... Βασικα δεν το σιγούρεψα ακόμη, δίνω τη δευτέρα ψυχοτεχνικά. Από ότι μ είπαν στο καβούρι. Ξέρει κανείς μετά σε περίπτωση που σιγουρεψω την "πρόσληψη" αν μπορώ να την πω έτσι... Που θα παω.
ευχαριστώ.:)
ευχαριστώ.:)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος V.Sig την Παρ Φεβ 19, 2010 2:20 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης