Προκήρυξη ΕΠΟΠ Στρατός Ξηράς (2009)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
Κοριτσια τελικα θα βγει προκηρυξη; αν ναι που το διαβασατε;
Καλε το ρωτησα... Μιλαω σοβαρα! Γτ το σκεφτομουνα... Κ πηρα κ μονοζυγο...
βασικα υπαρχει στα νοσοκομεια της αθηνας μια εγχειρηση η οποια ειναι κινεζικη νομιζω, σου σπανε τα ποδια χαχαχαχα κατι τετοιο... Κ αλλα δεν πρεπει να κουνησεις για 6 μηνες... Χαχαχα δεν το κανω με τπτ... Θα προσπαθησω κ με το μονοζυγο αλλα... Τεσπα... Για κλαμματα ειμαι... Με αυτο το υψος χαχαχαχαχα

Θα βγει η προκυρηξει παιδια συντομα ο στρατος εχει αναγκη!
Στην πρόσληψη και άλλων 4.000 Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) εντός του 2009 προχωρά το υπουργείο Άμυνας που έχει ήδη έτοιμο σχέδιο μείωσης της θητείας στον Στρατό Ξηράς από 12 σε 9 μήνες.
«Η μείωση στους 9 μήνες είναι θέμα πολιτικής απόφασης», είπε ο υπουργός Άμυνας, βάζοντας έμμεσα και τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων στο προεκλογικού χαρακτήρα κλίμα προσλήψεων και παροχών.
Αιφνιδίως και ενώ ο ετήσιος προγραμματισμός για το 2009 προέβλεπε μόνο από 1.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ στην Αεροπορία και το Ναυτικό, ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι «μέχρι τον Οκτώβριο θα προσληφθούν και 2.000 οπλίτες για τον Στρατό Ξηράς». Οι οπλίτες αυτοί είναι πέραν των 1.650 που πέτυχαν τις προάλλες και θα καταταγούν στον στρατό την άλλη εβδομάδα.
Όσον αφορά τον χρόνο ανακοίνωσης των αποφάσεων για τη θητεία, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι σ' αυτό προφανώς θα ληφθεί υπ' όψιν και η πρόσφατη ελληνοτουρκική ένταση όπως και η ικανοποίηση κάποιων προϋποθέσεων όπως π. Χ. οι προσλήψεις.
Στα σχέδια που εξετάζονται περιλαμβάνονται, πέραν της μείωσης, η κατάργηση των μετατάξεων αρχής γενομένης από την τρέχουσα σειρά κατάταξης (Φεβρουάριος), η αλλαγή του τρόπου μεταθέσεων, η κατάργηση των αποσπάσεων κ. Ά. Ακόμη στο τραπέζι έχει πέσει και η κατάργηση κατάταξης κληρωτών στην Αεροπορία και στο Ναυτικό ώστε να ενισχυθεί ο Στρατός σε περίπτωση μείωσης. Έμπειροι στρατιωτικοί λένε πάντως, ότι οι προσλήψεις δεν φθάνουν και ότι πρέπει να προηγηθεί ριζική αλλαγή της δομής του στρατεύματος.
«Η μείωση στους 9 μήνες είναι θέμα πολιτικής απόφασης», είπε ο υπουργός Άμυνας, βάζοντας έμμεσα και τον χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων στο προεκλογικού χαρακτήρα κλίμα προσλήψεων και παροχών.
Αιφνιδίως και ενώ ο ετήσιος προγραμματισμός για το 2009 προέβλεπε μόνο από 1.000 προσλήψεις ΕΠΟΠ στην Αεροπορία και το Ναυτικό, ο κ. Μεϊμαράκης ανακοίνωσε ότι «μέχρι τον Οκτώβριο θα προσληφθούν και 2.000 οπλίτες για τον Στρατό Ξηράς». Οι οπλίτες αυτοί είναι πέραν των 1.650 που πέτυχαν τις προάλλες και θα καταταγούν στον στρατό την άλλη εβδομάδα.
Όσον αφορά τον χρόνο ανακοίνωσης των αποφάσεων για τη θητεία, ο κ. Μεϊμαράκης είπε ότι σ' αυτό προφανώς θα ληφθεί υπ' όψιν και η πρόσφατη ελληνοτουρκική ένταση όπως και η ικανοποίηση κάποιων προϋποθέσεων όπως π. Χ. οι προσλήψεις.
Στα σχέδια που εξετάζονται περιλαμβάνονται, πέραν της μείωσης, η κατάργηση των μετατάξεων αρχής γενομένης από την τρέχουσα σειρά κατάταξης (Φεβρουάριος), η αλλαγή του τρόπου μεταθέσεων, η κατάργηση των αποσπάσεων κ. Ά. Ακόμη στο τραπέζι έχει πέσει και η κατάργηση κατάταξης κληρωτών στην Αεροπορία και στο Ναυτικό ώστε να ενισχυθεί ο Στρατός σε περίπτωση μείωσης. Έμπειροι στρατιωτικοί λένε πάντως, ότι οι προσλήψεις δεν φθάνουν και ότι πρέπει να προηγηθεί ριζική αλλαγή της δομής του στρατεύματος.
Μαλιστα! Ρε σεις γιατι ομως πηρε 1650; κ οχι 1700; που ελεγε η προκυρηξη; Κουλο δεν ειναι αυτο;

Εχι γινι τοσο μπερδεμα δεν φαντζεστε στιν εφιμεριαδα γρεφι καταταξη 1637
Στιν τιλεορασι ιπανε για 1650 τι γινετε
Στιν τιλεορασι ιπανε για 1650 τι γινετε
Δν εχω τι να σου απαντησω σε αυτο ο καθενας λεει οτι λεει αλλα εμας τωρα δν μας ενδιαφερει ποσους πηραν αλλα ποσους θα παρουν τωρα! ! με την νεα προκυρηξει αν δωσεις καλη επιτυχια!
Συμφωνω τζοβαννα μου... Αυτο ακριβως! Την νεα προκυρηξη να περιμενουμε! ... Να δουμε ποσους θα παρουν... 

καλησπερα. Λοιπον jovana μου θα φυγουν καποιοι γιατι δεν μπορει ολοι να αντεξουν. Μακαρι να μας παρουν το ευχομαι ολοψυχα αλλα μωρε ενταξει δεν θα πεθανουμε του χρονου πανω απ ολα η υγεια μας. Εμενα εχθες εμπιστο ατομο που πηγα μου ειπε οτι σε 3 μηνες θα βγει αν κ δεν το πιστεψα αλλα μου ειπε οτι επειδη θα ρθουν εκλογες. Εμεις το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να περιμενουμε κ του χρονου θα πεμε πολυ καλυτερες. Φιλακια...
Τα νεα ειμαι ευχαριστα και θα δεις μπορει να μπουμε και απο επιλαχων ποτε δν ξερεις!
Μακαρι το ευχομαι. Στην δικια σου ειδικοτητα ζητουσαν πολλους; στην δικια μου 168.
Και τη σειρα εισαι; Να μαντεψω ειδικοτητα; υπηρετης ελαφρους Α-Τ ελαφρου οπλισμου; αυτο δηλωσες; Εμενα αστο 14ατομα ζηταγαν στην ειδικοτητα Τεχνίτης Αλεξιπτώτων ΕΔ τι να πω! Επλιζω σε μια καλυτερη ζωη με καλα νεα!
υπηρετης α-τ οπλων.88 σειρα ειμαι αλλα ελπιζω. Μακαρι σε 2 βδομαδουλες να εχουμε καλα νεα κουκλιτσα μου το θελω παρα παρα παρα πολυ.
Παντως εχω νεα οτι την κανουν απο ειδικες δυναμεις απο την δευτερη μερα παραμονης τους ειναι πολυ σκληρη εκπεδευση στης ειδικες απο τι μου ειπε ενας φιλος μου απο ρεντινα σιγα σιγα θα φευγουν με την σειρα αφου μεχρι την ορκομοσια που ειναι 13 η 14μαρτιου θα υπαρξουν αρκετες αποχωρησεις οχι αμα φυγουν θα μπω εγω η θα με καλεσουν αλλα ετσι το λεω! Θα δουμε !
Καλημερα παιδια, καλα ειστε; Τελικα η νεα προκυρηξη θα βγει το μαρτιο; Αχ εχω πολυ αγωνια θελω πολυ να βγει συντομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες