Μόρια ανά ειδικότητα ΕΠΟΠ (2009);
Για την μοριοδότηση υπάρχει ξεχωριστό θέμα.
Εδώ ας μιλάμε για τα μόρια που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα...
Εδώ ας μιλάμε για τα μόρια που απαιτούνται για κάθε ειδικότητα...
Αρα θα παρω 160 απο το απολυτηριο,160 απο ξενες γλωσσες (80 αγγλικα+80γερμανικα) και 250 απο προυπηρεσια... Αρα συνολο 570... Πως τα βλεπετε για αμυνα αεροδρομιου. Θελει αποφοιτους λυκειου... Τι λετε... ;
περιμενω απαντηση σας...
περιμενω απαντηση σας...
Εγω μαζευω για αεροπορια 570 χωρις τη συνεντευξη. Ειναι καλα. Για αμυνα αεροδρομιων.
Νικο μου αν η προυπηρεσια σου δεν εχει σχεση με την ειδικοτητα που δηλωσες τοτε δεν προσμετραται! Κ εγω ειχα βαλει περυσι στο στρατο ξηρας κ φυσικα μου ειπαν οτι δεν θα την πιασουν για αυτο το λογο!νικος678 έγραψε:Αρα θα παρω 160 απο το απολυτηριο,160 απο ξενες γλωσσες (80 αγγλικα+80γερμανικα) και 250 απο προυπηρεσια... Αρα συνολο 570... Πως τα βλεπετε για αμυνα αεροδρομιου. Θελει αποφοιτους λυκειου... Τι λετε... ;
περιμενω απαντηση σας...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
ναι το λεει κ μεσα στη προκυρηξη προυπηρεσια στην ειδικοτητα που δηλωσεςMarina2 έγραψε:Νικο μου αν η προυπηρεσια σου δεν εχει σχεση με την ειδικοτητα που δηλωσες τοτε δεν προσμετραται! Κ εγω ειχα βαλει περυσι στο στρατο ξηρας κ φυσικα μου ειπαν οτι δεν θα την πιασουν για αυτο το λογο!νικος678 έγραψε:Αρα θα παρω 160 απο το απολυτηριο,160 απο ξενες γλωσσες (80 αγγλικα+80γερμανικα) και 250 απο προυπηρεσια... Αρα συνολο 570... Πως τα βλεπετε για αμυνα αεροδρομιου. Θελει αποφοιτους λυκειου... Τι λετε... ; Περιμενω απαντηση σας...
Εγω ρε παλικαρια με μια προχηρη σουμα για τον διαγωνισμο του στρατου ξηρας βγαζω 610 μορια πως με βλεπετε;
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 4
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Μια χαρα εισαι... Το θεμα ειναι απο Βυσμα τι εχεις; Με αυτο εχεις περισσοτερα μορια!

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 20
μια χαρα ειναιτα μορια σου, απο ου τα εχεις τοσα μορια;Thanos έγραψε: Εγω ρε παλικαρια με μια προχηρη σουμα για τον διαγωνισμο του στρατου ξηρας βγαζω 610 μορια πως με βλεπετε;
Καταρχήν Καλησπέρα Και Καλός Σας βρήκα.Με Λένε Γιώργο και ειμαι 23 ετων απο Αθήνα.
Ας Περάσω Όμως Στην Απορία Μου.
Τα Μόρια Απο την Στρατιωτική Εκπαίδευση Μετράνε;
Υπηρέτησα Το 2005 Γ' εσσο στις Ελληνικές δυνάμεις Κύπρου και επίσης ειμαι ορφανός με εναν γονέα.
Επίσης αποτι παρατήρησα πρέπει για ειδικότητα πυροσβέστης στα απαραίτητα προσόντα να
έχεις χαρτί λυκείου. Επειδή εγώ δεν Αποφοίτησα λύκειο τι πιθανότητες εχω αν εχω
με ολα τα παραπάνω να μπω ως εποπ στην αεροπορία;
Ευχαριστω για οποια απάντηση δοθεί.
Υπηρέτησα Το 2005 Γ' εσσο στις Ελληνικές δυνάμεις Κύπρου και επίσης ειμαι ορφανός με εναν γονέα.
Επίσης αποτι παρατήρησα πρέπει για ειδικότητα πυροσβέστης στα απαραίτητα προσόντα να

Εκανες τα χαρτια σου σε ειδικοτητα που να θελει λυκειο. Ετσι; Εσυ δεν ειχες απολυτηριο; Και επιπλεον ησουν ειδικες δυναμεις;G3A3 έγραψε:Καταρχήν Καλησπέρα Και Καλός Σας βρήκα. Με Λένε Γιώργο και ειμαι 23 ετων απο Αθήνα.
Σε Ευχαριστώ εξαρχής Για το Ενδιαφέρον.Οχι δεν Έχω Συμπληρώσει Ακόμα Αίτηση...
Απολυτήριο Λυκείου Δεν εχω Δυστυχώς...
Στο 1ο Μηχανοκίνητο Τάγμα Της Κύπρου Ήμουν Με Ειδικότητα τυφεκιοφόρος Ι1.
Καλο μου G3A3. Σε αυτον τον διαγωνισμό δεν εκανες τα χαρτια σου. Εσυ δεν μπορεις να δηλώσεις ειδικοτητα που να λεει απολυτηριο λυκειου. Αν ομως υπάρχει ειδικοτητα που να ζηταει τουλάχιστον γυμνασιου, μπορεις να τα κανεις. Τωρα ποτε θα βγει η επομενη προκηρυξη δεν ξερω να σου πω γιατι καλα καλα δεν εχει ξεκινησει αυτη που βγηκε τωρα! Δεν ξερω αν μοριοδοτειται η θητεια σου. Μπες στην προκηρυξη και κοιτα. Οι ειδικες δυναμεις πάντως μοριοδοτουνται αλλα μαλλον εσυ δεν εισαι στο σωμα οποτε δεν μπορω να σου απαντησω.G3A3 έγραψε:Σε Ευχαριστώ εξαρχής Για το Ενδιαφέρον. Οχι δεν Έχω Συμπληρώσει Ακόμα Αίτηση...
Το Μόνο Σίγουρο Είναι Οτι η Προκήρυξη Του 05 οι Ελάχιστες - Απαιτούμενες Γραμματικές Γνώσεις Ηταν το Γυμνάσιο Αρα αποτι Καταλαβαίνω Οσο παει και Ανεβαίνει.
Οποτε Μάλλον Και στις Επόμενες Προκήρυξης Παλι Χαρτί Λυκείου Θα Ζητάνε Ως Ελάχιστες Γραμματικές Γνώσεις.
Σε Ευχαριστώ Θερμά Για το Ενδιαφέρον.
Οποτε Μάλλον Και στις Επόμενες Προκήρυξης Παλι Χαρτί Λυκείου Θα Ζητάνε Ως Ελάχιστες Γραμματικές Γνώσεις.

Ελα G3A3 Μου μην απογοητευεσαι γιατι κ εγω ειμαι αισθητηG3A3 έγραψε: Το Μόνο Σίγουρο Είναι Οτι η Προκήρυξη Του 05 οι Ελάχιστες - Απαιτούμενες Γραμματικές Γνώσεις Ηταν το Γυμνάσιο Αρα αποτι Καταλαβαίνω Οσο παει και Ανεβαίνει.

Ξερει κανεις με ποσα μορια εισαι επιτυχων και με ποσα επιλαχων;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης