Προκήρυξη ΕΠΟΠ Αεροπορία (2009)
Η προκύρηξη θα βγεί σύντομα... Παιδιά... να είστε έτοιμοι 1.000 - 1.300 άτομα θα πάρουν.
Μωρε εμεις ειμαστε ετοιμη... Αλλα απο τα 1000-1300 ποσοι θα εχουν βυσματαρες; ... 950; Αεροπορια ειναι αυτη... Για να ξερω ρε παιδι μου αν αξιζει να δωσω...
Ειναι σιγουρο οτι θα βγει μαιο με απριλιο; γτ εχω ακουσει πολλα... Κ εχς λαλισει χαχαχα
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Οσο μπορει κανεις να ειναι σιγουρος με αυτα τα θεματα. Παντως σε προεκλογικη περιοδο βρισκομαστε, οποτε ειναι πολυ σοβαρο το ενδεχομενο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 4
Μην περιμενει κανενας να περασει στην αεροπορια ενω εχει κοπει στον στρατο ξηρας δεν υπαρχει καμια τετεια περιπτοσει επιδη στην αεροπορια περναν μονο τα βυσματα κανενας αλλος
-
- Ταξίαρχος
- Posts in topic: 54
Κανεις δε μπορει να ξερει, αλλα το πιθανοτερο ειναι απριλιο με μαιο
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
αυτο ενοειτε ειχα ενα φιλο πανω εκει που περνουν τα χαρτια τον υποψηφιων και μου πε πως περνουν μονο τα βησματα γιατι ετυχε να τα διορθωνει εκεινος και ηταν σημαδεμενα με κοκκινο στυλο ποιοι θα περνουσαν... Εχεις δικιοstratogavlos έγραψε:Μην περιμενει κανενας να περασει στην αεροπορια ενω εχει κοπει στον στρατο ξηρας δεν υπαρχει καμια τετεια περιπτοσει επιδη στην αεροπορια περναν μονο τα βυσματα κανενας αλλος
Ρε παιδια... Η προκυρηξη για αεροπορια δεν παιζει να βγει τωρα! Τι λετε; πρεπει πρωτα να βγαλουν για σ. Ξ και π. Ν. ! δεν υπαρχει περιπτωση να βγει απριλη-μάιο που λετε... Καλο 2010 για Π. Α. ! να στε σιγουροι!
Κ επειδη το χω ψαξει το θεματακι... Χρειαζονται πολυ περισσοτερα ατομα στον στρατο ξηρας... Σε σχεση με πολεμικη αεροπορια και ναυτικο... Οποτε... Οπως προανεφερα... Καλο 2010 για Π. Α.
βελεφροντη μου να κανω μια ερωτηση αν ξερεις φυσικα πανω κατω για στρατολογος ξερεις τι χαρτια θα πρεπει να εχει ο υποψηφιος;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
γεια σας παιδια. Ειμαι καινουργιος εδω! καλος σας βρηκα. Η προκυρηξη θα μας σκασει εως να βγει...
Καλως μας βρηκες! κ καλως σε βρηκαμε χαχα...
... Ναι θα μας σκασει σιγουρα! Οπως ολες οι προκυρηξεις!
... Ναι θα μας σκασει σιγουρα! Οπως ολες οι προκυρηξεις!
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 31
- Ενδιαφέροντα: Πρώην Σμηνιτης ''Πολεμικης Αεροποριας''
- Επάγγελμα: Ζαχαροπλαστης
- Επικοινωνία:
Αυτη ομως αργει πολυ. Συμφωνα με λεγομενα βγαινει τωρα το φλεβαρη. Αυτην την στιγμη υπηρετω την πολεμικη αεροπορια. Παντος θα ενημερωσω. Πρωτα θα βγει μεσα στις μοναδες και μετα επισημα. 

Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες