Στρατός και σχέση

Πληροφορίες για την εκπαίδευση (ΣΒΕΝ/ΣΠΕΝ), ΥΕΑ, άδειες που δικαιούμαστε και την καθημερινότητα στο στρατό
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 10

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

asimike έγραψε:
eleftheri@ έγραψε:Μα δεν έχει σημασία ο χρόνος... Μπορεί να είναι μόνο 2 3 μήνες μαζί όπως λες αλλά να είναι καλά. Για να κρατήσει μία σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες χρειάζονται κάποια συστατικά όπως: Να υπάρχει κατανόηση, Να μην υπάρχει εγωισμός, και το πιο σημαντικο να νοιαζεσαι και να αγαπάς τον άλλον!
δν υπαρχει αγαπη μεσα σε 2-3 μηνεςΕικόνα

δεν μιλησα για αγαπη...
αλλα για κατανοηση ειλικρινια
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από eleftheri@ »

asimike έγραψε:
eleftheri@ έγραψε:Μα δεν έχει σημασία ο χρόνος... Μπορεί να είναι μόνο 2 3 μήνες μαζί όπως λες αλλά να είναι καλά. Για να κρατήσει μία σχέση κάτω από τέτοιες συνθήκες χρειάζονται κάποια συστατικά όπως: Να υπάρχει κατανόηση, Να μην υπάρχει εγωισμός, και το πιο σημαντικο να νοιαζεσαι και να αγαπάς τον άλλον!

Το γεγονός ότι δεν την έχεις νοιώσει δεν σημαίνει και πως δεν υπάρχει ή ότι δεν μπορεί να συμβεί και σε κάποιον άλλο!Εικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Eirini_M
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Eirini_M »

Παιδιά όλο αυτό ήθελε πολύ προσπάθεια και από τις 2 μεριές.

Και εννοείται ότι ζώντας εκείνος αυτή την κατάσταση την έζησα και εγώ από την αρχή... Στο θέμα στρατός κοντεύω να πάρω διδακτορικό... :) :) :) :) !

Μετά από αυτό βέβαια, θα ακούω στρατό και θα τρέχω... :P:P:P

eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Evi σε εμένα αναφέρεται ο asimike... Και ο όρος αγάπη μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους... Και ο καθένας έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Eirini_M
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 9

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Eirini_M »

Και κάτι άλλο... Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται... Αν μπορείς να συμβιβαστείς με την κατάσταση από την αρχή, όλα θα πάνε καλά...

Και ειλικρινά παιδιά κάνοντας επισκόπηση αυτού του 9μηνου έχω να πω ότι πραγματικά πέρασε χωρίς να το καταλάβω...
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

eleftheri@ έγραψε:Evi σε εμένα αναφέρεται ο asimike... Και ο όρος αγάπη μπορεί να ερμηνευτεί με πολλούς διαφορετικούς τρόπους... Και ο καθένας έχει έναν δικό του ξεχωριστό τρόπο!

εγω παντως συμφωνω μαζι σου...
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Έλα βρε ειρήνη!
χαχα... !
πολυ προσπαθεια ακριβώς αυτό!
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 13

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

eleftheri@ έγραψε:
asimike έγραψε:

Το γεγονός ότι δεν την έχεις νοιώσει δεν σημαίνει και πως δεν υπάρχει ή ότι δεν μπορεί να συμβεί και σε κάποιον άλλο!Εικόνα
αυτο δν το ξερεις... Ειναι η αποψη σου ομως
και ειναι δεκτη.
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

Eirini_M έγραψε:Και κάτι άλλο... Θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται... Αν μπορείς να συμβιβαστείς με την κατάσταση από την αρχή, όλα θα πάνε καλά...

Και ειλικρινά παιδιά κάνοντας επισκόπηση αυτού του 9μηνου έχω να πω ότι πραγματικά πέρασε χωρίς να το καταλάβω...

εμενα ειναι στρατιωτικος καταδρομεας. Ξερεις ποσα και ποσα βραδια κοιμαμαι μονη μου, και βδομαδες μη σου πω. Αλλα κατανοω οτι ειναι το επαγγελμα του και αφου τον αγαπαω δεν μπορω να μην ειμαι πλαι του.
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Με συγχωρείς asimike έχεις δίκιο δεν μπορώ να το γνωρίζω,
με τη δική μου και μόνο λογική ο χρόνος δεν έχει σημασία.

Μπράβο κορίτσια και για τις δυό σας!Εικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

eleftheri@ έγραψε:Με συγχωρείς asimike έχεις δίκιο δεν μπορώ να το γνωρίζω,
με τη δική μου και μόνο λογική ο χρόνος δεν έχει σημασία.

Μπράβο κορίτσια και για τις δυό σας!Εικόνα
θελω τι γνωμη ς πανω σε αυτο... Θα μπορουσες να γνωρισεις ενα παιδι και στον μηνα να πεις οτι τον αγαπας; Αν θες απαντας...
ΕΛΛΑΣ
eleftheri@
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος

Στρατός και σχέση

Ναι δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω...
Μπορεί να του το έλεγα και από την πρώτη εβδομάδα. Με βασική προϋπόθεση και μόνο ότι θα το έννοιωθα. Δεν μου αρέσει και καλά το στυλ... Αααα δεν το λέω γιατί είναι νωρίς ή θα περιμένω πρώτα να το πει εκείνος! Είμαι αρκετά αυθόρμητη και ειλικρινης σαν άνθρωπος.
ΥΓ
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον είχα τρομοκρατήσει τον άνθρωπο!ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
"ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ"
Άβαταρ μέλους
asimike
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από asimike »

eleftheri@ έγραψε:Ναι δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω...
Μπορεί να του το έλεγα και από την πρώτη εβδομάδα. Με βασική προϋπόθεση και μόνο ότι θα το έννοιωθα. Δεν μου αρέσει και καλά το στυλ... Αααα δεν το λέω γιατί είναι νωρίς ή θα περιμένω πρώτα να το πει εκείνος! Είμαι αρκετά αυθόρμητη και ειλικρινης σαν άνθρωπος.
ΥΓ
Πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τον είχα τρομοκρατήσει τον άνθρωπο!ΕικόναΕικόνα
Εικόνα
ΟΚ. Σε ευχαριστω πολυ Ελευθερια... Ε ενταξει απλα μπορει να τρεχει ακομα Το παλικαρι...0αοχ0ΑΟΧ0αοχ
ΕΛΛΑΣ
Άβαταρ μέλους
evi85
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από evi85 »

eleftheri@ έγραψε:Ναι δεν έχω πρόβλημα να απαντήσω...
ΥΓ
Εικόνα

συμφωνω απολυτα. Εχω σχεση 2.5 χρονια. Το ς αγαπω το Ειπα στη δευτερη βδομαδα. Το ενιωθα ομως δεν το ειπα για να κανω ατμοσφαιρα ας πουμε... Και ο αλλος το καταλαβε οτι το εννοουσα... Επισης πριν ειχα μια σχεση 4 χρονια που δεν του ειπα ς αγαπω απλα γιατι δεν το ενιωθα, ημουν απλα ερωτευμενη. Υπαρχει σαφεστατη διαφορα αγαπης και ερωτα...
Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 6
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Στρατός και σχέση

Δημοσίευση από Su-35 »

evi85 έγραψε:Εγω αν ημουνα αντρας και πηγαινα φανταρος θα ρωτουσα την κοπελα μου εαν θα μπορει να με περιμενει κτλ και απο την απαντηση της θα καταλαβαινα πολλα. Βεβαια θα της ζητουσα μια ωριμη κα συνειδητοποιημενη απαντηση, εξαλλου στρατο θα πας οχι στα ταγματα ασφαλειας. Και τις αδειες σου θα εχεις κτλ... Και βεβαια ο στρατος ειναι μια δοκιμασια για να δεις αν μια σχεση κραταει και αντεχει στην αποσταση.

Τωρα σωθηκες! Αφου θα ηθελες και μια ωριμη και συνειδητοποιημενη απαντηση τοτε ενταξει. Ειναι καθαρα που θα επεφτες. Σε ποια κοπελα... Και φυσικα δεν χρειαζεται να την κανει η κοπελα την κουτσουκελα. Θα μπορουσες να την κανεις και εσυ αν ησουν αντρας και πηγαινες φανταρος.

Ας το παρουμε και απ την αλλη πλευρα. Δεν μπορειτε να φανταστειτε το τι κερατο εχουν φαει οι κοπελες των φανταρων. Θα πρεπει να πατε φανταροι για να τα δειτε.
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης