ΚΕΤΘ - Κέντρο Εκπαίδευσης Τεθωρακισμένων

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Ntzas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Ntzas »

Εχω, κανονικα. δεν παιζει με τιποτα ι5 ε;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια εγω που εχω πτυχιο πολ. Μηχανικου παιζει να χωθω σε κανενα γραφειο; Το κακο ειναι οτι παρουσιαζομαι 21/5 την τελευταια μερα δηλαδη και ισως εχουν βρει ατομα για γραφειο...
Anonymous

Γεια σου ρε σειρούλα!
wouolf
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από wouolf »

dodo_21 εγω ειμουν 1/2 3ο θαλαμο, τον θυμαμαι τον μαλακα τον νεκροθαυτη χαχα
Anonymous

Θα ήθελα να ρωτήσω να μάθω τι γίνεται Με τα άπλυτα Ρούχα Στο στρατό. Δηλαδή κατα πόσο θα πρέπει να πάρω αρκετά εσώρουχα μαζί μου καθώς και εάν υπάρχουν πλυντήρια στο κέντρο και στις μονάδες αργότερα.

Παρουσιάζομαι ΚΕΤΘ ΑΥΛΩΝΑ 18/08/2009 και πρέπει να ετοιμάζομαι σιγά σιγά.

Παρακαλώ κάποιος που γνωρίζει και έχει παρουσιαστεί Αυλώνα να μου απαντήσει.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 103
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Υπάρχουν πλυντήρια στον Αυλώνα, το πρόβλημα όμως είναι ότι έχουν συγκεκριμένο ωράριο. Πολλοί αναγκάζονταν να τα πηγαίνουν σε καθαριστήριο εκτός στρατοπέδου.
xb1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από xb1984 »

Σε κάθε περίπτωση το στρατόπεδο στον Αυλώνα είναι το μεγαλύτερο στα Βαλκάνια. Αυτό αποτελεί από μόνο του ένδειξη για το μεγάλο αριθμό των νέων που θα κατακλήσουν το ΚΕΤΘ.

Σε κάθε περίπτωση όμως με διακατέχει μία ακατανίκητη περιέργια για να ζήσω αυτές τις πρώτες στιγμές από την κατάταξη και μέτα.

Τελικά συνάδελφοι αυτές οι μέρες της αναμονής μέχρι την κατάταξη έχουν ένα ιδιαίτερο χρώμα. Φαντάζουν στα μάτια Μου διαφορετικές από τις άλλες που έζησα στη μέχρι τώρα ζωή μου. Αυτό το λέω χωρίς να εννοώ πως είναι χειρότερες, απλά διαφορετικές.

Είναι η αναμονη για το αγνώστο που τις διαφοροποιεί τελικά; Δεν ξέρω τι να σκεφτώ.

Θεωρώ πάντως πως το Forum δίνει τη δυνατότητα σε όλους έμας που δεν έχουμε εμπειρία από το Στρατό, να αποκτείσουμε μια γεύση από Αυτό που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε.

Αυτό Από μόνο του Καταμαρτυρά την Αδιαμφισβήτητη αξία του.

Anonymous

Καλησπερα παιδια παρουσιαζομαι και εγω αυλωνα, πεζικο οδερπας. Συνηθως που παιρνουμε μεταθεση μετα; ξερω σιγουρα παραμεθωριο αλλα παιζει καποιο ρολο η ειδικοτητα μου σε αυτο ως προς την μεταθεση. Και γενικα αν αυτη η ειδικοτητα που μου ηρθε αξιζει η θα Τα βρω σκουρα. Ευχαριστω εκ των προτερων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Η μετάθεση σου θα εξαρτηθεί από τον τόπο καταγωγής σου. Συνήθως οι Βορειοελλαδίτες πάνε Έβρο, οι της Στερεάς και Νοτίου Έβρο και νησιά Αιγαίου, οι Κρητικοί και κάτοικοι Ιονίου επίσης σε νησιά.

Υπάρχει και πιθανότητα για Κύπρο.
Anonymous

Η καταγωγη μου ειναι απο δραμα, αλλα κατοικω αθηνα και το μητρωο μου ειναι αθηνα. Σε ευχαριστω παντως. Ξερεις τιποτα για την ειδικοτητα μου αν αξιζει η θα ειναι δυσκολα;
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Για εσένα παίζει πολύ η Βόρεια Ελλάδα.

Κοίτα, θα είσαι οδηγός σε οχήματα Μ-113 ή Λεωνίδας 1/2. Δεν θα έλεγα ότι είναι δύσκολη ειδικότητα (αν τη πάρεις και δεν αλλάξει κάτι λόγω Σωματικής Ικανότητας) σε σύγκριση με π. Χ Οδηγός σε Άρμα Μάχης.
Anonymous

Ευχαριστω πολυ φιλε. Απλα ακουσα οτι τους οδηγους τους στελνουν μεταθεση Για εκπαιδευση Στα γιαννενα. Δεν ξερω αν ισχυει για ολους τους οδηγους η μονο για καποιοες ειδικοτητες οδηγων.

Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Ναι, όσοι έχουν ειδικότητα ΟΔΕΡΠΑΣ πάνε ή στο 625 ΤΠ στα Γιάννενα ή μένουν Αυλώνα.

Οι οδηγοί 4x4 σίγουρα πηγαίνουν στα Γιάννενα για εκπαίδευση.
Anonymous

Μπορει και εγω να ειμαι οδηγος 4χ4, η επειδη μου ηρθε το χαρτι οδερπας παω αποκλειστικα σε αυτη την ειδικοτητα οδηγος ερπιστριοφορου και ασυρματιστης.

xb1984
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από xb1984 »

Καλησπέρα παιδιά.

Θα ήθελα να ρωτήσω όποιον έχει υπηρετήσει ή γνωρίζει να μου δώσει πληροφορίες για τα LEOPARD. Καθώς θα μου άρεζε πάρα πολύ να έχω ειδικότητα που να έχει να κάνει με το συγκεκριμένο τύπο άρματος.

Θάλω να μάθω σε ποιες μονάδες υπάρχουν LEOPARD ώστε να δηλώσω προτίμηση εκεί (γνωρίζω ότι δεν λαμβάνουν υπόψιν τις προτιμήσεις που δηλώνουμε αλλά η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία).

Επίσης με ενδιαφέρει να μάθω λίγα πράγματα για το τι περιλαμβάνει η εκπαίδευση σε ένα τέτοιο άρμα κάθως και εάν υπάρχει πρόβλημα εξαιτίας του γεγονότος ότι έχω λίγη Μυωπία (1 βαθμό) .

Τέλος θα ήθελα να μου πείτε για την μονάδα ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΩΝ στο Πολύκαστρο. Είμαι από πολύ κοντινή περιόχη (15 χιλιόμετρα από Πολύκαστρο) και επειδή με ενδιαφέρουν πόλυ τα LEOPARD θα μπορούσα να βρω αυτού του τύπου τα άρματα και στο Πολύκαστρο;

Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας και καλή θητεία σε όλους μας.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες