Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

μακάρι παλικαρι μου να πανε ολα καλα κ να μην σου λένε παπατζες! Καλη σου επιτυχια λοιπονΕικόνα

oti na nai
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από oti na nai »

τα μορια απο τη συνεντευξη δεν καταλαβαινω πως τα ξερεις! !

lolita
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός

Δημοσίευση από lolita »

Ναι βρε wiseco2000 ποιος σου ειπε οτι πηρες 195μορια απ την συνεντευξη;
φανταζομαι υποθετεις... αλλιως απο που; ;
Wiseco2000
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 11

Δημοσίευση από Wiseco2000 »

Lolita αν διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι το αρχικο μηνυμα δεν το εχω στειλει εγω αλλα το εχει στειλει ενας παναης
lolita

Δημοσίευση από lolita »

Χμ, ναι! Ηερωτηση στον παναη τοτε. .
Δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο. . γιατι
195 κι οχι 200 καθαρα; Εε; ; μειον 5μορια απο που; ;
Χεχε
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εαν η ειδικότητα αναφέρει τουλάχιστον απολυτηριο λυκειο ή γυμνασίου τότε εκτος απο τα 450 μορια πτυχίου αει-τει λαμβάνει και τα επιπλέον μόρια του απολυτηριου. Αυτο ειναι σίγουρο. Αν αναφερει μονο αποφοιτοι λυκειο πχ τότε παιρνεις μόνο τα μορια του απολυτηρίου λυκείου.
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

Κανεις λαθος, μοριοδοτειται το μεγαλυτερο χαρτι που στελνεις (θεωρητικα δεν επιτρεπεται να στειλεις 2 αποδεικτικα γραμματικων γνωσεων). Δται να μοριοδοτηθει και το πτυχιο και το απολυτηριο. Ειβως μου τα ειπαν και στο στρατολογικο της θεσσαλονικης και της αθηνας. Αιδικότοτητα ειναι μονο αποφοιτος λυκειου στελνεις μονο απολυτηριο λυκειου, αν λεει τουλαχιστον αποφοιτος λυκειου στελνεις οτι μεγαλυτερο εχεις, αλλα στελνεις 1. Αναι σιγουρο και απο 100 μεριες διασταυρωμενο. Μιδια λογικη εγω θα επρεπε να παρω μορια και για το lower και για το proficiency;
o εχουμε αναλυσει διεξοδικα αυτη τη συζητηση οταν επρεπε, τωρα οτι εγινε εγινε, απλα μην περιμενετε να παρετε μορια απο 2 αποδεικτικα γραμματικων γνωσεων
Anonymous

Ψιλά γραμματα αυτα που αναφερεις φιλε μου. Δν υπάρχει δικαιωμα ενστασης οπότε κανεις δεν ξερει τι θα συγκεντρώσει ο καθενας μας! Εω δεν θα πηγαινα εποπ αν δεν ημουνα 1000% σιγουρη οτι θα περασω σε μια λουφα ειδικοτητα και θα ειμαι σπίτι μου, λόγω συνυπηρετησης με τον αντρα μου.
GENERAL
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GENERAL »

Εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει; Η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.
Kostas_Topo
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Kostas_Topo »

GENERAL έγραψε:Εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει; Η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.
Ναι μονο του ΙΕΚ θα μοριοδοτηθει

illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 63

Δημοσίευση από illy »

ειρηνη έγραψε:ψιλά γραμματα αυτα που αναφερεις φιλε μου. Δν υπάρχει δικαιωμα ενστασης οπότε κανεις δεν ξερει τι θα συγκεντρώσει ο καθενας μας! Εω δεν θα πηγαινα εποπ αν δεν ημουνα 1000% σιγουρη οτι θα περασω σε μια λουφα ειδικοτητα και θα ειμαι σπίτι μου, λόγω συνυπηρετησης με τον αντρα μου.
ποια ειναι η λουφα ειδικοτητα που αναφερεις;
Anonymous

Η λουφα ειδικοτητα ειναι προφανως σε καποιο γραφειάκι. Όποιος έχει τις γνωριμιες θα χωθει. Οι υπόλοιποι στην εκπαίδευση!
zzzzzz
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από zzzzzz »

general έγραψε: εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει;   η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.

οπου κα να κανεις αιτηση και για οποια δουλεια και αν ειναι αυτη, μοριοδοτειται παντα ο μεγαλυτερος τιτλος... ακομα στα αγγλικα αν εχεις δυο πτυχια ιδιου επιπεδου δεν μοριοδοτουνται και τα δυο το ιδιο...
Anonymous

Παρακολουθω καιρο την συζητηση και έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι επειδη ειναι του λυκειου τις ''κόβουν'' τρελά με τους αποφοιτους ανωτερων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Χαλαρώστε λίγο. Τα παιδια έχουν κανει μεγαλους κόπους και θυσιες.
Anonymous

Καλημερα εχω κανει τα χαρτια για εποπ συνοδος σκυλου εχω ακουσει καλα λογια. Με ενδιεφεραν ομως και οι στρατιωτικες σχολες εδωσα 2 κ δεν τα καταφερα φιμολωγειτε πως για εποπ υπαρχει καποιο βοηθημα για πανελαδικες κανενας ενημερωμενος ξερει κατι. Ειμαι 19.5 απο ενιεω λυκειο ευχαριστω
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης