Μοριοδότηση επαγγελματιών οπλιτών (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
μακάρι παλικαρι μου να πανε ολα καλα κ να μην σου λένε παπατζες! Καλη σου επιτυχια λοιπον

-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 2
τα μορια απο τη συνεντευξη δεν καταλαβαινω πως τα ξερεις! !
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Ναι βρε wiseco2000 ποιος σου ειπε οτι πηρες 195μορια απ την συνεντευξη;
φανταζομαι υποθετεις... αλλιως απο που; ;
φανταζομαι υποθετεις... αλλιως απο που; ;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 11
Lolita αν διαβασεις καλυτερα θα δεις οτι το αρχικο μηνυμα δεν το εχω στειλει εγω αλλα το εχει στειλει ενας παναης
-
Χμ, ναι! Ηερωτηση στον παναη τοτε. .
Δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο. . γιατι
195 κι οχι 200 καθαρα; Εε; ; μειον 5μορια απο που; ;
Χεχε
Δεν μπορω να καταλαβω και κατι αλλο. . γιατι
195 κι οχι 200 καθαρα; Εε; ; μειον 5μορια απο που; ;
Χεχε
Εαν η ειδικότητα αναφέρει τουλάχιστον απολυτηριο λυκειο ή γυμνασίου τότε εκτος απο τα 450 μορια πτυχίου αει-τει λαμβάνει και τα επιπλέον μόρια του απολυτηριου. Αυτο ειναι σίγουρο. Αν αναφερει μονο αποφοιτοι λυκειο πχ τότε παιρνεις μόνο τα μορια του απολυτηρίου λυκείου.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Κανεις λαθος, μοριοδοτειται το μεγαλυτερο χαρτι που στελνεις (θεωρητικα δεν επιτρεπεται να στειλεις 2 αποδεικτικα γραμματικων γνωσεων). Δται να μοριοδοτηθει και το πτυχιο και το απολυτηριο. Ειβως μου τα ειπαν και στο στρατολογικο της θεσσαλονικης και της αθηνας. Αιδικότοτητα ειναι μονο αποφοιτος λυκειου στελνεις μονο απολυτηριο λυκειου, αν λεει τουλαχιστον αποφοιτος λυκειου στελνεις οτι μεγαλυτερο εχεις, αλλα στελνεις 1. Αναι σιγουρο και απο 100 μεριες διασταυρωμενο. Μιδια λογικη εγω θα επρεπε να παρω μορια και για το lower και για το proficiency;
o εχουμε αναλυσει διεξοδικα αυτη τη συζητηση οταν επρεπε, τωρα οτι εγινε εγινε, απλα μην περιμενετε να παρετε μορια απο 2 αποδεικτικα γραμματικων γνωσεων
o εχουμε αναλυσει διεξοδικα αυτη τη συζητηση οταν επρεπε, τωρα οτι εγινε εγινε, απλα μην περιμενετε να παρετε μορια απο 2 αποδεικτικα γραμματικων γνωσεων
Ψιλά γραμματα αυτα που αναφερεις φιλε μου. Δν υπάρχει δικαιωμα ενστασης οπότε κανεις δεν ξερει τι θα συγκεντρώσει ο καθενας μας! Εω δεν θα πηγαινα εποπ αν δεν ημουνα 1000% σιγουρη οτι θα περασω σε μια λουφα ειδικοτητα και θα ειμαι σπίτι μου, λόγω συνυπηρετησης με τον αντρα μου.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 1
Εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει; Η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 6
Ναι μονο του ΙΕΚ θα μοριοδοτηθειGENERAL έγραψε:Εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει; Η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 63
ποια ειναι η λουφα ειδικοτητα που αναφερεις;ειρηνη έγραψε:ψιλά γραμματα αυτα που αναφερεις φιλε μου. Δν υπάρχει δικαιωμα ενστασης οπότε κανεις δεν ξερει τι θα συγκεντρώσει ο καθενας μας! Εω δεν θα πηγαινα εποπ αν δεν ημουνα 1000% σιγουρη οτι θα περασω σε μια λουφα ειδικοτητα και θα ειμαι σπίτι μου, λόγω συνυπηρετησης με τον αντρα μου.
Η λουφα ειδικοτητα ειναι προφανως σε καποιο γραφειάκι. Όποιος έχει τις γνωριμιες θα χωθει. Οι υπόλοιποι στην εκπαίδευση!
-
- Posts in topic: 3
general έγραψε: εγω εστειλα και του λυκειου και του ιεκ. Δηλαδη μονο του ιεκ θα μοριοδοτηθει; η ειδικοτητα μου λεει αποφητοι τουλαχιστον γυμνασιου.
οπου κα να κανεις αιτηση και για οποια δουλεια και αν ειναι αυτη, μοριοδοτειται παντα ο μεγαλυτερος τιτλος... ακομα στα αγγλικα αν εχεις δυο πτυχια ιδιου επιπεδου δεν μοριοδοτουνται και τα δυο το ιδιο...
Παρακολουθω καιρο την συζητηση και έχω καταλάβει ότι οι περισσότεροι επειδη ειναι του λυκειου τις ''κόβουν'' τρελά με τους αποφοιτους ανωτερων και ανωτάτων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Χαλαρώστε λίγο. Τα παιδια έχουν κανει μεγαλους κόπους και θυσιες.
Καλημερα εχω κανει τα χαρτια για εποπ συνοδος σκυλου εχω ακουσει καλα λογια. Με ενδιεφεραν ομως και οι στρατιωτικες σχολες εδωσα 2 κ δεν τα καταφερα φιμολωγειτε πως για εποπ υπαρχει καποιο βοηθημα για πανελαδικες κανενας ενημερωμενος ξερει κατι. Ειμαι 19.5 απο ενιεω λυκειο ευχαριστω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης