ΣΣΑΣ - Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων
Μέσα στους θαλάμους τουλάχιστον είναι σχετικά χαλαρά ή απλώς δεν προλαβαίνετε να ηρεμήσετε και εκεί;
ΜΓΜ4, η έξοδος την Τετάρτη στην ΣΣΕ είναι μύθος. Στο λέω από προσωπική εμπειρία.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Καλα καμια σχεση με την ΣΣΕ μην αγχωνεσαι απλα σε σχεση με τις αλλες μερες στη ΒΣΕ εχει πιο πολυ ζορι και οτι στο πρωτο ετος Εχεις πιο πολλες υπηρεσιες και σκοπιες απ' οτι στα αλλα ετη...
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Σχετικα με την ερωτηση μου παντως νομιζω οτι υπαρχουν καποια σχολεια καταδρομων αλλα δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε εμεις να συμμετεχουμε σε αυτα...
Χαίρομαι. Κι εγώ για ΣΣΑΣ πήγαινα αλλά για λίγα μόρια... Τώρα θα ξαναδώσω Πανελλαδικές στοχεύοντας για ΣΣΑΣ. Σχολές καταδρομών υπάρχουν, αλλά δε νομίζω ο στρατός να θέλει τους γιατρούς του καταδρομείς. Όπως είπα όμως και πριν, δεν είμαι σίγουρος. Εσύ πώς μπορείς και γράφεις, δεν είστε μέσα στη Σχολή σήμερα;
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 5
Myrmidon έγραψε:Καλημερα αδερφια... Ειμαι πρωτοετης στη ΣΣΑΣ (ιατρικο) και θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να παω στις ειδικες δυναμεις αφου αποφοιτησω... Να παρω δηλαδη τον πρασινο μπερεΕυχαριστω προκαταβολικα
Ναι, αν πας Στρατό. Επίσης μπορείς να εκπαιδευθείς στους βατραχανθρώπους του στρατού, εφόσον πάρεις ειδικότητα καταδυτικής ιατρικής (diving medicine).
Myrmidon έγραψε:Καλημερα αδερφια... Ειμαι πρωτοετης στη ΣΣΑΣ (ιατρικο) και θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να παω στις ειδικες δυναμεις αφου αποφοιτησω... Να παρω δηλαδη τον πρασινο μπερεΕυχαριστω προκαταβολικα
Πρέπει να πάς Πεζικό και από εκεί Ειδικές Δυνάμεις. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα ο ιατρός διμοιρίας.
Είδα βιντεάκια με SAS Medic και πραγματικά το θεωρώ σημαντικό να ξέρεις Α' Βοήθειες.
-
- Επιλοχίας
Nassos έγραψε:Myrmidon έγραψε:Καλημερα αδερφια... Ειμαι πρωτοετης στη ΣΣΑΣ (ιατρικο) και θα ηθελα να μαθω εαν μπορω να παω στις ειδικες δυναμεις αφου αποφοιτησω... Να παρω δηλαδη τον πρασινο μπερεΕυχαριστω προκαταβολικα
Πρέπει να πάς Πεζικό και από εκεί Ειδικές Δυνάμεις. Ενδιαφέρουσα ειδικότητα ο ιατρός διμοιρίας.
Είδα βιντεάκια με SAS Medic και πραγματικά το θεωρώ σημαντικό να ξέρεις Α' Βοήθειες.
Οι γιατροί δεν πάνε πεζικό, ασφαλώς εννοείς στρατό, όπως έγραψα παραπάνω.
Απλώς το ανέφερα γιατί οι Ειδικές Δυνάμεις υπάγονται στο Πεζικό.
Υπάρχουν βέβαια και οι Πεζοναύτες.
-
- Επιλοχίας
Nassos έγραψε:Απλώς το ανέφερα γιατί οι Ειδικές Δυνάμεις υπάγονται στο Πεζικό.
Οι ειδικές δυνάμεις ΔΕΝ υπάγονται στο πεζικό γι αυτό άλλωστε στο ΓΕΣ υπάρχει Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων όπως και Διεύθυνση Πεζικού.
Γνωριζει κανεις εαν θα δημιουργιθει καινουργιο τμημα πληροφορικης στην ΣΣΑΣ φετος;
Κοιτα αννα μ, μαθαινεις γ τ οπλο καταρχην, καθαρισμα, τ μερη του κ τ λοιπα... Κ επισης μαθαινεις να παρουσιαζεσαι κτλ αυτα τ μαθαινεις στη βασικη εκπαιδευση, π διαρκει 1μηνα (τν 1ο π μπαινεις). Δ εχει δυσκολη εκπαιδευση. Μη φανταστεις φουλ γυμναστικη κ τετοια. Γενικα, σα σχολη εχει τ ζορι της. Εκει θ εχεις ενα προγραμμα. Δ μπορεις ν σηκωνεσαι κ ν φευγεις οποτε ς καπνισει, οπως αλλοι φοιτητες! Σηκωνεσαι συγκεκριμενη ωρα, τρως συγκεκριμενη ωρα κτλ. Εχει το καλο της εξασφαλισης αλλα αν εισαι τυπος των εξοδων κ των κλαμπ, θ δυσκολευτεις! Σκεψου πως κ οι σχεσεις ειναι δυσκολες, εκτος αν τ φτιαξεις μ σσασιτη! Κ γτ; Γτ εσυ δ μπορεις ν ξενυχτας κ ν βγαινεις οποτε θες... Επισης σκεψου τις μεταθεσεις... Αν δ ς ενοχλουν ολα αυτα, σαφως πηγαινε. Εξαρταται απο το τι ατομο εισαι... Αν πραγματικα δ τ θες, θ ναι επιπονο γ σενα.
Γνωριζει κανεις εαν θα δημιουργιθει καινουργιο τμημα πληροφορικης στην ΣΣΑΣ φετος;
Γεια σας.8α η8ελα να ρωτησω αν για ψυχολογια στον στρατο χρειαζεται υψος και αθλιματα γιατι δεν εχει να κανει σχεση και τοσο με αθλιμα αθτο το επαγγελμα!
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 13
Μαρια οπως και να το κανουμε θα μπεις στο στρατο και ως εκ τουτου πρεπει να χεις εστω και τις ελαχιστες απαιτησεις... Τα αθληματα για τη σσας ψυχολογικο ειναι ολοιδια με τα αθληματα των υπολοιπων τμηματων της σσασ... Βεβαια οι απαιτησεις ειναι λιγο χαμηλοτερες απο των στρατιωτικων σχολων οπλων (πχ Ευελπιδων) αλλα παλι υπαρχουν γιατι ακριβως δεν παυεις περα απο επιστημονας να εισαι και στρατιωτικος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης