Γυναίκες στις Ειδικές Δυνάμεις

Πληροφορίες και συζητήσεις για τις στρατιωτικές σχολές,την εκπαίδευση, τους μισθούς, τη βαθμολογική εξέλιξη και τη ζωή των στρατιωτικών
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

έγραψε: ειμαι κοπελα και θελω να μπς στισ ειδικεσ δυναμεισ ωσ αλεξιπτωτιστρια. Θελω να μαθω πωσ μπορω να πραγματοποιησω το ονειρο μου. Αν με καταλαβαινει καποιοσ ασ μοθ στειλει στη διευθυνση Sofi12000@in.gr θα περιμενω
Anonymous

Θα πρεπει να εισαι σε καλει φυσικη κατασταση να μην εχεις προβληματα στη μεση σου και τα γονατα σου και να εισαι η 5ατης η εποπ ειδικων δυναμεων. Ολα τα υπολειπα αστα πανω μας. Και θελει να εχεις πεισμα και θεληση. Ειναι το πιο ομορφο θεαμα...

Anonymous

Δεν ωφελει πουθενα η συνεχιση τετοιασ κουβεντασ και ειδικα με κακοπραιερετουσ και γελοιουσ καλοθελητεσ οπωσ ο τυποσ παραπανω. Οταν ομωσ εγω εψαχνα να βρω μεσ τη νυχτα και τη βροχη το σημειο-βαγονι στη ρεντινα καποια εψαχνε ανωτερο αξιωματικο μεσα στο βαγονι και πηρε και βαθμολογια καλυτερη. Η αληθεια ειναι οτι μονο το παραπονο για μη αξιοκρατικη αντιμετωπιση των ομορφων γυναικων στισ ειδικεσ δυναμεισ μενει. Οσο για τα τεστ... Ξερετε οτι δεν τα περασαν ποτε. Ουτε μια καμψη...
Anonymous

Εμενα δεν με πειραζει αν φορανε γοβεσ η αν ξενυχτανε και που πανε και τι κανουν εξω απο το στρατο. Η εκπαιδευση που περασα στη ρεντινα δεν μου αφησε εντυπωσεισ αξιοκρατικησ αντιμετωπισησ απο "χαριτωμενουσ" λοχαγουσ για να μη πω για ανωτερουσ. Ασ τισ αντιμετωπισουν το ιδιο με μασ κι ασ ειναι πιο ελαστικοι στα τεστ η στη βαθμολογια αλλα οχι να εκμεταλευονται ομορφα κοριτακια που νομιζουν οτι ειναι καταδρομεισ και αυτεσ το κορμι τουσ. Οχι στισ ειδικεσ δυναμεισ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από illy »

ΣΥΝΑΔ έγραψε: Η αληθεια ειναι οτι μονο το παραπονο για μη αξιοκρατικη αντιμετωπιση των ομορφων γυναικων στισ ειδικεσ δυναμεισ μενει. Οσο για τα τεστ... Ξερετε οτι δεν τα περασαν ποτε. Ουτε μια καμψη...
Μιλας για μη αξιοκρατικη αντιμετωπιση, μπορεις να το κανεις πιο συγκεκριμενο δινοντας παραδειγματα; Δηλαδη μονο οι ομορφες γυναικες αντιμετωπιζουν δικαιη μεταχειριση; Οι υπολοιπες γυναικες; Ειναι τα αποπαιδια να υποθεσω ε; Και μονο το αυτο που ειπες πιο πανω τα λεει ολα... Το κακο ειναι οτι δεν μπορεις και να μιλησεις παρολο που σε πνιγει το δικιο

Anonymous

Παιδια, θελω να γινω καταδρομεας αλλα υπαρχει 1 μικρο προβληματακι... Ειμαι γυνακα. Τι να κανω;
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Velerefontis »

Περιμενεις την επομενη προκυρηξη για εποπ. Ειδαλλως δινεις πανελληνιες περνας ΣΜΥ ή ευελπιδων και οταν αποφοιτησεις δηλωνεις ειδικες δυναμεις
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
GenerX
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από GenerX »

Το περιστατικό που είχε προκαλέσει πάταγο θα το γνωρίζετε πιστεύω. Μέσα στο ΓΕΣ με τους... Δουλευταράδες. Μια γυναίκα πεσμένη στα γόνατα του δουλευταρά...

Το πόρισμα κατέληξε οτι η γυναίκα του έραβε κουμπί στο παντελόνι ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.

Για τα χάλια του στρατού ευθύνονται οι άντρες, αφου αυτοί έχουν στα χέρια τους την εξουσία.

Όσο θετικά αντιμετωπίζουν τις ωραίες γκόμενες (που κάποιοι απο εσάς λιγουρεύονται και θα έκαναν και χειρότερα) αλλο τόσο αντιμετωπίζουν και τις ασχημούλες.

Αλλα αυτές δεν έχουν ψυχή ε ; Οπότε δε τις αναφέρουμε σα... Κακομεταχειρισμένες.

Όποια θέλει να πάει ειδικές δυνάμεις, έχει το δικαίωμα. Όποιες είναι σωστές, μαγκιά τους.

Για τους υπόλοιπους, να κοιτάνε την πάρτη τους πρώτα.

Τώρα αν οι διοικητές είναι μ*, για αυτό σίγουρα δε φταίνε οι γυναίκες, αρα το φταίξιμο, στο διοικητή σας και στον κάθε υπεύθυνο.

Anonymous

Ειμαι κοπελα βασικα. Γινετε να περασω στη σχολη αλεξιπτωτιστων; Αν ναι, πως;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από D.Y.K »

Για την ΣΧΑΛ λίγο δύσκολο αλλά αν σ'ενδιαφέρει ρίξε μια ματιά εδώ. http://www.skydivegreece.gr/

Anonymous

Δεν με ενδιαφερει κατι τετοιο. Απ΄την σχολη τρικαλων; Δεν υπαρχει περιπτωση;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ποια σχολή βρε κοπέλα μου; Είσαι σε στρατιωτική σχολή;

Anonymous

Θελω να περασω σχολη μονιμων υπαξιωματικων στα τρικαλα. Απο 'κει γινετε να παρω καποια ειδικοτητα; Αλεξιπτωτιστης; Καταλαβες βρε αγορι μου;

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Θα πάρεις ειδικότητα Πεζικού και απο εκεί θα δηλώσεις ότι επιθυμείς να καταταγείς στις Ειδικές Δυνάμεις!

Υπόψην : Οι πιθανότητες του να σε πάρουν είναι ελάχιστες έως μηδαμηνές.

Anonymous

ok! Σε ευχαριστω πολυ!

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης