Αναβολές στράτευσης λόγω σπουδών
Καλησπέρα, έχω αναβολή έως τις 31.12.2011 λόγω σπουδών σε ΑΕΙ, αλλά δυστυχώς δεν έχω καταφέρει μέχρι τώρα να τις ολοκληρώσω. Υπάρχει τρόπος να μπορέσω να πάρω αναβολή για (12 μήνες κατά προτίμηση) ώστε να μπορέσω να τις τελειώσω; Κι αν υπάρχει, είναι βέβαιο ότι θα μου τη δώσουν; Ευχαριστώ
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 147
Chris1983 έγραψε: Kαλημέρα παιδιά,
H αναβολή μου έληξε 31/12/2010 και έπρεπε να παρουσιαστώ τον περασμένο Μαϊο (Πυροβολικό, Θήβα). Μου έδωσαν αναβολή για τη σειρά του Αυγούστου (μου είπαν να μάθω τις ημερομηνίες κατάταξης και να πάω να καταταγώ στο ίδιο κέντρο).
Το χαρτί της σχολής μου (κάνω μεταπτυχιακό) λέει πως η υποχρεωτική φοίτηση είναι 4 εξάμηνα και λήγει στις 31/8/2011. Επίσης δικαίωμα παρουσίασης διπλωματικής εργασίας, έχουμε μόνο μετά την 1/9.
Το ερώτημα μου είναι το εξής:
1) Δεδομένου οτι θέλω να τελειώσω κανονικά και να μην παρουσιαστώ αφήνοντας πίσω υποχρεώσεις (κατάθεση διπλωματικής), ποιος είναι ο τρόπος (ή τρόποι) να μην παρουσιαστώ τον Αύγουστο αλλά Νοέμβρη;
Επίσης:
2) Επειδή παίζει σημαντικά η πιθανότητα να συνεχίσω σε Διδακτορικό. Θα βοηθούσε εάν κατέθετα επιστολή απο τον επιβλέποντα καθηγητή μου, σφραγισμένη από τη σχολή οτι έχει πρεγκριθεί το θέμα μου και περιμένουμε τις ημερομηνίες κατάθεσης της διπλωματικής ώστε να ξεκινήσει η διαδικασία έγγραφής στο Διδακτορικό;
Το πρώτο ισχύει και για τον bill-theo που ρωτάει κάτι παρόμοιο
Άρθρο 1 2η Παράγραφος
Αναβολή για Διδακτορικό
Άρα αφού δεν έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο ΑΕΙ όπου είχα περάσει, δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να πάρω επιπλέον αναβολή;
-
- Στρατηγός
bill-theo έγραψε:Άρα αφού δεν έχω ολοκληρώσει τις σπουδές μου στο ΑΕΙ όπου είχα περάσει, δεν μπορώ με κανέναν τρόπο να πάρω επιπλέον αναβολή;
Φίλε μου ότι διάβασες στο άρθρο δεν γίνεται να τα θυμάμαι όλα απ'έξω

Αναβολη 'λογω σπουδων' δε μπορεις να παρεις πια, φιλε bill-theo. Μπορεις μονο για 'κοινωνικους' (τριμηνη, μια φορα μονο) ή 'ψυχολογικους' λογους.
Αρχικά σε ευχαριστώ για την απάντηση. Επειδή έχω ακούσει πολλά για την αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, θα το εκτιμούσα αν με διαφώτιζες! Είναι κάτι που γίνεται εύκολα; Πρέπει να ασχοληθώ με αυτό τώρα (πριν δηλ λήξει η τωρινή μου αναβολή) ή αφού μου έρθει το χαρτί για να παρουσιαστώ; θα μου τη δώσουν σίγουρα; Και γενικά πως γίνεται η διαδικασία... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
-
- Στρατηγός
bill-theo έγραψε:Επειδή έχω ακούσει πολλά για την αναβολή για ψυχολογικούς λόγους, θα το εκτιμούσα αν με διαφώτιζες! Είναι κάτι που γίνεται εύκολα; Πρέπει να ασχοληθώ με αυτό τώρα (πριν δηλ λήξει η τωρινή μου αναβολή) ή αφού μου έρθει το χαρτί για να παρουσιαστώ; Θα μου τη δώσουν σίγουρα; Και γενικά πως γίνεται η διαδικασία... Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αναβολή για ψυχολογικούς λόγους
Αναβολή μέσω Φρουραρχείου
Διάβασε αυτά που σου έδωσα και θα πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις
Για να πάρεις μια τέτοια αναβολή θα πρέπει να έχει λήξει η τωρινή σου
Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μάλλον θα χρειαστώ αναβολή για λόγους υγείας και στο ενδιάμεσο θα κάνω τα χαρτιά για αναβολή λόγω διδακτορικού.
-
- Στρατηγός
Chris1983 έγραψε:Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Μάλλον θα χρειαστώ αναβολή για λόγους υγείας και στο ενδιάμεσο θα κάνω τα χαρτιά για αναβολή λόγω διδακτορικού.
Tίποτα φίλε ότι άλλο χρειαστείς εδώ είμαστε

Γεια σε όλους και συγχαρητήρια για το πλήρες forum σας. Θα ήθελα να σας ρωτήσω, είμαι 20 ετων (γενιμενος στης 3-αυγουστου-1991, φετος τελιοσα το επαλ (στης 8-ιουλιου-2011). Στην πρωτι λυκειου πηρα αναβολη γιατι ειχα μηνη, οταν ηρθε το χαρτη σπιτι ελεγε οτι η αναβολη ιταν μεχρι το 2014, εγω φετος ομως τελιοσα. Η αναβολη ισχύει η οχι; Αν παω το 2014 και δουν το απολιτιριο οτι ειναι το 2011 θα φαω καμπανα;
- bodybuilder625
- Ανθυπασπιστής
- Posts in topic: 2
Αμα εχεις ακομη την αναβολη τοτε πας να την διακοψεις και θα σε παρουν συντομα μαλλον νοεμβριο.[;) ]
ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΕΙΡΗΝΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ
Εγω θελω να την κρατισω μεχρι τοτε (2014) αλλα δεν ξερω αν εχω προβλιμα μετα!
-
- Στρατηγός
Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα
Καλησπερα σας... Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω εγω τωρα που εχω ολοκληρωσει 4 μηνες θητεια μπορω να παρω αναβολη για σπουδες... Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει... Ευχαριστω
-
- Στρατηγός
ελδυκ έγραψε:Καλησπερα σας... Θα ηθελα να ρωτησω αν μπορω εγω τωρα που εχω ολοκληρωσει 4 μηνες θητεια μπορω να παρω αναβολη για σπουδες... Αν γνωριζει καποιος ας μου απαντησει... Ευχαριστω
Όχι δεν γίνεται
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 0 επισκέπτες