Κατάργηση θητείας (2007-2016)

Επισόδεια κατασκοπείας, οι αλλαγές στην οργάνωση του στρατού και την θητεία, ατυχήματα, κλοπές υλικού και θέματα επικαιρότητας
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
lef

Δημοσίευση από lef »

OMEGA έγραψε:Δωστε μας την ζωη μας πισω; Τι λες ρε φιλος... Οταν οι πατέρες και οι παππούδες μας υπηρετησαν στον ελληνικο στρατο για 24 μηνες που ηταν η θητεια τι επρεπε να πουν αυτοι;

Οταν υπηρετησαν οι παππουδες μας κ οι πατεραδες μας ειχε νοημα ο στρατος. Εγω αυτο που αποκομισα απο το στρατο, στον Εβρο και χωρις μεσο, ηταν 6 κυκλοι λοστ, πτυχιο στο pro,5 τερματισμους παιχνιδιων στο psp και 12 κιλα.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από yandr »

Εάν όμως σε έσκιζαν στην εκπαίδευση θα ήσουν έτοιμος κα καταγγείλεις το στρατό για απάνθρωπη θητεία. Γενικά το επιχείρημα η θητεία δεν είναι σοβαρή, άρα να μην την κάνουμε δεν μπορεί να θεωρηθεί σοβαρό.Η θητεία υπάρχει για συγκεκριμένους λόγους (βλέπε Τουρκία). Αν κάποιος θεωρεί ότι δεν υπάρχει θέμα απειλής, μπορούμε να το συζητήσουμε σε άλλο θέμα. Διαφορετικά, η θητεία είναι μονόδρομος γιατί είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να υποστηρίξουμ αμιγώς επαγγελματικό στρατό.

Su-35
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Τα πάντα όλα!
Επάγγελμα: Κατάσκοπος των εξωγήινων!
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Su-35 »

Οποιος δεν θελει να υπηρετησει ας πληρωσει μια ζωη εναν επαγγελματια αντικαταστατη του. Για ολη του τη ζωη, οχι για 9 μηνες!
ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ »

Εμενα παιδια εχοντας υπηρετησει 17 μηνες στρατο, νομιζω οτι εχω ολο το δικαιωμα να πω οτι προτιμω να πληρωνω τον επαγγελματια οπλιτη. Ο στρατος δεν ειχε να μου προσφερει τιποτα, που δεν μου το ειχε μαθει η παρουσια μου στο εξωτερικο λογω σπουδων, οσον αφορα παντα τον ψυχολογικο τομεα. Οσον αφορα τα θεματα εκπαιδευσης, ειναι να κλαις απο τα γελια. Σκεφτειτε οτι ημουν δοκιμος τεθωρακισμενων χωρις να εχω κανει μια κανονικη βολη, την στιγμη που ο πατερας μου ως δοκιμος υγειονομικου γνωριζε τις βασικες αρχες του ανταρτοπολεμου! Να μην πω οτι περισσοτερες βολες εχω κανει οταν πηγαινω στο χωριο (εστω με καραμπινες) παρα σε ολη μου την θητεια. Πληρωνω ενα σωρο κερατιατικα στο κρατος, πιστεψτε με οτι δεν θα με χαλουσε καθολου να πληρωνω επαγγελματικο στρατο. Επιλογη μου ηταν να παω στρατο. Δεν το μετανοιωνω και ουτε προκειται να το κανω, δεν προκειται ομως να πω οτι με ωφελησε σε κατι. Γνωρισα απο πρωτο χερι την απαξιωση των ευελπιδων, οταν με εβλεπαν με την δαφνη στον μπερε, θαρρεις και την ζητησαμε! Απαξιωτικα σχολια καραβαναδων, που δεν μπορουσαν να κανουν μια σκεψη κοινης λογικης, εκπαιδευση στα ΥΕΑ τιγκα στις αγγαρειες και ειρωνια. Τι το φοβερο και τρομερο μαθαμε λοιπον οσον αφορα την αμυνα της πατριδας; Τιποτα. Τιποτα που να θεωρησω οτι μπορει να χρησιμευσει σε περιπτωση αναγκης.
ORTHODOXOS
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ORTHODOXOS »

ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Εμενα παιδια εχοντας υπηρετησει 17 μηνες στρατο, νομιζω οτι εχω ολο το δικαιωμα να πω οτι προτιμω να πληρωνω τον επαγγελματια οπλιτη. Ο στρατος δεν ειχε να μου προσφερει τιποτα, που δεν μου το ειχε μαθει η παρουσια μου στο εξωτερικο λογω σπουδων, οσον αφορα παντα τον ψυχολογικο τομεα. Οσον αφορα τα θεματα εκπαιδευσης, ειναι να κλαις απο τα γελια. Σκεφτειτε οτι ημουν δοκιμος τεθωρακισμενων χωρις να εχω κανει μια κανονικη βολη, την στιγμη που ο πατερας μου ως δοκιμος υγειονομικου γνωριζε τις βασικες αρχες του ανταρτοπολεμου! Να μην πω οτι περισσοτερες βολες εχω κανει οταν πηγαινω στο χωριο (εστω με καραμπινες) παρα σε ολη μου την θητεια. Πληρωνω ενα σωρο κερατιατικα στο κρατος, πιστεψτε με οτι δεν θα με χαλουσε καθολου να πληρωνω επαγγελματικο στρατο. Επιλογη μου ηταν να παω στρατο. Δεν το μετανοιωνω και ουτε προκειται να το κανω, δεν προκειται ομως να πω οτι με ωφελησε σε κατι. Γνωρισα απο πρωτο χερι την απαξιωση των ευελπιδων, οταν με εβλεπαν με την δαφνη στον μπερε, θαρρεις και την ζητησαμε! Απαξιωτικα σχολια καραβαναδων, που δεν μπορουσαν να κανουν μια σκεψη κοινης λογικης, εκπαιδευση στα ΥΕΑ τιγκα στις αγγαρειες και ειρωνια. Τι το φοβερο και τρομερο μαθαμε λοιπον οσον αφορα την αμυνα της πατριδας; Τιποτα. Τιποτα που να θεωρησω οτι μπορει να χρησιμευσει σε περιπτωση αναγκης.

φίλε μου ένα πράγμα μάθε ο κάθε ένας είναι το ίδιο σημαντικός
και σε έναν πόλεμο όλοι θα είμαστε ένα. Οπότε άλλο τώρα σε
ειρήνη και αλλού όταν το καθήκον γίνεται πραγματικότητα.

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 96

Δημοσίευση από yandr »

ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Εμενα παιδια εχοντας υπηρετησει 17 μηνες στρατο, νομιζω οτι εχω ολο το δικαιωμα να πω οτι προτιμω να πληρωνω τον επαγγελματια οπλιτη.

Θα σου το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ.

ΔΕΝ έχουμε τα χρήματα για να πληρώνουμε ΕΠΟΠ, τουλάχιστον σε αριθμούς που θα αντικαθιστούσαν την θητεία. Απλά τα πράγματα.

Ελάχιστες χώρες στον κόσμο έχουν αυτή τη δυνατότητα (πχ. ΗΠΑ), και μιλώ για χώρες που αναγνωρίζουν πρόβλημα με τα σύνορά τους. Μη μου φέρει κανείς παραδείγματα από Σκανδιναβία.
ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

yandr έγραψε:
ΔΕΑ_ (ΤΘ) _ΤΑΜΜΥ έγραψε:Εμενα παιδια εχοντας υπηρετησει 17 μηνες στρατο, νομιζω οτι εχω ολο το δικαιωμα να πω οτι προτιμω να πληρωνω τον επαγγελματια οπλιτη.
Θα σου το πω όσο πιο ξεκάθαρα μπορώ. ΔΕΝ έχουμε τα χρήματα για να πληρώνουμε ΕΠΟΠ, τουλάχιστον σε αριθμούς που θα αντικαθιστούσαν την θητεία. Απλά τα πράγματα. Ελάχιστες χώρες στον κόσμο έχουν αυτή τη δυνατότητα (πχ. ΗΠΑ), και μιλώ για χώρες που αναγνωρίζουν πρόβλημα με τα σύνορά τους. Μη μου φέρει κανείς παραδείγματα από Σκανδιναβία.
Ενταξει, εγω εξεφρασα την προσωπικη μου αποψη. Αλλα να μην λεγονται και ανακριβειες οτι οι Γερμανοι εχουν υποχρεωτικη θητεια. Γελασαν και τα κιλιμια με αυτην την ατακα. Επαγγελματικο στρατο εχουν, τουλαχιστον ετσι θυμαμαι μεχρι το 2005. Αμα τωρα αλλαξαν τα δεδομενα τοσο πολυ σε 5 χρονια, πασο και το παιρνω πισω αυτο που ειπα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Posts in topic: 54
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Κάνεις λάθος ΔΕΑ. Η Γερμανία έχει και αυτή 6μηνη θητεία εφέδρων με Δυνατότητα εναλλακτικής θητείας. Άλλο εάν σκέφτονται να την καταργήσουν γιατί πλέον δεν υπάρχει ο "Σοβιετικός κίνδυνος".

Δανία, Νορβηγία και Φινλανδία επίσης έχουν στράτευση εφέδρων με δυνατότητα εναλλακτικής θητείας. Στη δε Φινλανδία είναι ας πούμε "υποχρεωτική" λόγω γειτνίασης με τη Ρωσία.

Στη Σουηδία μόλις πρόσφατα καταργήθηκε.
oldie158
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από oldie158 »

Μου φαίνεται μας διαφεύγει ότι η ύπαρξη αξιόμαχου στρατού προυποθέτει αντίστοιχη κοινωνική συνοχή, παιδεία και συναίνεση. Στην ελλάδα έχουμε πλήρες εθνολογικό και κοινωνικό μπάχαλο, από αυτό μπορεί να βγούν ταραχές μέχρι αντάρτικα αλλά στρατός - προστασία πατρίδας και τέτοια ΟΧΙ.

Ήδη από πολλά χρόνια το κράτος δείχνει να ζητάει συγνώμη που τα παιδάκια θα χαλαλίζουν κάποιους μήνες από τη φραπότσαρκα της ζωής τους και βρισκόμαστε στο φαύλο κύκλο χαλαρότερα - ευκολώτερα - λιγότερα.

Φοβάμαι ότι στα μυαλά πολλών (και ελλήνων) στην περίπτωση να χάναμε και μερικά νησιά σκέφτονται εντάξει μωρέ και τι έγινε. Άρα λοιπόν εγώ για ποιούς ακριβώς θα πάω να πολεμήσω, ας καταργηθεί και η θητεία και άμα γίνει στραβή ο σώζων εαυτόν σωθήτω.

ΔΕΑ_(ΤΘ)_ΤΑΜΜΥ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Nassos έγραψε: Κάνεις λάθος ΔΕΑ. Η Γερμανία έχει και αυτή 6μηνη θητεία εφέδρων με Δυνατότητα εναλλακτικής θητείας. Άλλο εάν σκέφτονται να την καταργήσουν γιατί πλέον δεν υπάρχει ο "Σοβιετικός κίνδυνος". Δανία, Νορβηγία και Φινλανδία επίσης έχουν στράτευση εφέδρων με δυνατότητα εναλλακτικής θητείας. Στη δε Φινλανδία είναι ας πούμε "υποχρεωτική" λόγω γειτνίασης με τη Ρωσία. Στη Σουηδία μόλις πρόσφατα καταργήθηκε.
Προτιμω το ταμμυ Εικόνα. Οφειλω να ομολογησω οτι με επιασες αδιαβαστο, απλως για να δικαιολογηθω και εγω επειδη εμεινα Γερμανια πεντε χρονια, ειχαν ερθει πολυ λιγες φορες χαρτια στρατολογησης σε φιλους μου και δεν γνωρισα εναν, ο οποιος να υπηρετησε κανονικα (Wehrdienst). Αντιθετα ολοι επελεξαν την εναλλακτικη θητεια (Zivildienst. Οποτε επειδη δεν πηγαινε (στα δικα μου ματια τουλαχιστον) κανενας, νομιζα οτι ο θεσμος ειχε καταργηθει.
Mr X
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Mr X »

Όχι απλώς είμαι βέβαιος, είμαι 101% σίγουρος ότι ΔΕΝ πρέπει να πάω, το έχω φιλοσοφήσει και επειδή ξέρω τον ευατό μου η απαλλαγή είναι η μόνη σωτηρία.Πάσχω από πάρα πολλά ψυχοσωματικά προβλήματα Και τις έχω δει τις εικόνες πως θα γίνει το θέμα αν πάω (ω μη γένοιτο).

Επειδή εγώ πάσχω από κατάθλιψη (κρίσεις πανικού) και ΝΕΥΡΙΚΕΣ κρίσεις ο ΘΑΝΑΤΟΣ κάποιου είναι δεδομένος. Τώρα, στην καλύτερη των περιπτώσεων θα σκοτωθεί κάποιος υποτιθέμενος "ανώτερος", κάποιος άλλος στρατιώτης, δεν ξέρω. Στην χειρότερη των περιπτώσεων θα σκοτώσω τον εαυτό μου.

Η απαλλαγή λοιπόν θα ήταν Η καλύτερη Και μια σοφή λύση για όλους.

Δεν με απασχολεί το θέμα της δουλειάς... Ξέρω τι θα κάνω όσον αφορά το θέμα αυτό.

Και τώρα με βάση αυτό σου Το σχόλιο θα ήθελα να κάνω μια διαμαρτυρία αγανάκτησης και οργής την οποία ήθελα να κάνω εδώ και πολύ Καιρό παρεμπιπτόντως.

Ο Στρατός δεν κάνει τους άντρες... Άντρες. Ο Στρατός ένα μεγάλο τίποτα είναι. Εκτός Του ότι είναι Ένας "νεκρός χρόνος" μπορεί Και να κοστίσει την ζωή κάποιου.

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι στις περισσότερες χώρες του κόσμου η θητεία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, ενώ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι!
Είναι εντελώς ανόητοι γιατί αν έκαναν ότι και τα υπόλοιπα κράτη, δηλαδή να πληρώσεις για να μην πας τώρα θα είχαν γίνει πλούσιοι! Γιατί βασικά κανείς δεν θέλει να πάει.
Ποιο το νόημα του στρατού; Προστασία πατρίδας;

Μα γίνονται πόλεμοι το 2010;'Ισως και να γίνεται αλλά ΟΧΙ σε αναπτυγμένες χώρες.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Οι περισσότεροι που πάνε αυτοκτονούν.

Ποιοι νομίζουν ότι είναι αυτοί που κόβουν το νήμα της ζωής του κάθε νέου στερώντας του την ελευθερία και κάνοντας την ζωή του κόλαση;
Θα έπρεπε να ντρέπονται και να εύχονται να μην τους τιμωρήσει ο Θεός.
Ο Κολλητός μου Ο οποίος είναι ήδη μέσα 5 μήνες μου περιγράφει κάθε μέρα τι περνάει... Ακόμη και αυτός που θεωρείται ο σκληρός της παρέας κατάφεραν να τον λυγίσουν και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις τάσεις αυτοκτονίας.Εγώ όμως τον έσωσα από βέβαιο θάνατο.
Αίσχος και ντροπή για όλα αυτά που ακούω κάθε μέρα.

...
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

MrGeo5 έγραψε:Και τώρα με βάση αυτό σου Το σχόλιο θα ήθελα να κάνω μια διαμαρτυρία αγανάκτησης και οργής την οποία ήθελα να κάνω εδώ και πολύ Καιρό παρεμπιπτόντως.Ο Στρατός δεν κάνει τους άντρες... Άντρες. Ο Στρατός ένα μεγάλο τίποτα είναι. Εκτός Του ότι είναι Ένας "νεκρός χρόνος" μπορεί Και να κοστίσει την ζωή κάποιου.

Μάντεψε ποίος φταίει γιατί κατάντησε ένα τίποτα. Όχι δεν είναι οι πολιτικοί, εμείς οι ίδιοι φταίμε και οι πολιτικοί ακολούθησαν κατα πόδας.

Αυτό που με τρελαίνει είναι ότι στις περισσότερες χώρες του κόσμου η θητεία ΔΕΝ είναι υποχρεωτική, ενώ ΜΟΝΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ είναι!

Γιατί η Νορβηγία που ας πούμε έχει στρατιωτική θητεία απειλείται από πχ καμμιά Τουρκία; Στη Φινλανδία γιατί ανεπίσημα την έχουν υποχρεωτική; Στην Ελβετία επίσης που εδώ και αιώνες δεν τις έχουν επιτεθεί;

Είναι εντελώς ανόητοι γιατί αν έκαναν ότι και τα υπόλοιπα κράτη, δηλαδή να πληρώσεις για να μην πας τώρα θα είχαν γίνει πλούσιοι! Γιατί βασικά κανείς δεν θέλει να πάει.

Ναι, ναι. Μόνο που στα υπόλοιπα κράτη έχουν την πολυτέλεια να διατηρούν χαμηλές οροφές στρατιωτικού δυναμικού εν συγκρίσει με εμάς που πρέπει να διατηρούμε δυνάμεις μέχρι το Καστελόριζο και τη Κύπρο. Αλλά τι λέω λεπτομέρειες.

Γιατί δεν θέλουν να πάνε; Επειδή είναι "χαμένος χρόνος"; Ποίος φταίει για το γεγονός ότι κατήντησε έτσι;

Ποιο το νόημα του στρατού; Προστασία πατρίδας;

Μα γίνονται πόλεμοι το 2010;'Ισως και να γίνεται αλλά ΟΧΙ σε αναπτυγμένες χώρες.

Καλά καληνύχτα. Οι "ανεπτυγμένες" χώρες πάνε και κάνουν πόλεμο στους "υπανάπυκτους" για να έχουν φτηνές πρώτες ύλες.

Α, και για εξήγησε μου γιατί είναι αδύνατο να γίνει πολεμική σύρραξη μεταξύ "ανεπτυγμένων" κρατών.

ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΡΑΤΟ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

Ε, ψιτ, απειλούμαστε από μια χώρα που λέγεται Τουρκία. Επίσης δεν έχουμε την οικονομική πολυτέλεια να συντηρήσουμε έναν επαγγελματικό Στρατό 200.000 ατόμων σε μια τεράστια ακτογραμμή.

Οι περισσότεροι που πάνε αυτοκτονούν.

ΜΗ ΛΕΣ *****. Αν ήταν έτσι η μiσή Ελλάδα θα ειχε αυτοκτονήσει.

Ποιοι νομίζουν ότι είναι αυτοί που κόβουν το νήμα της ζωής του κάθε νέου στερώντας του την ελευθερία και κάνοντας την ζωή του κόλαση;
Θα έπρεπε να ντρέπονται και να εύχονται να μην τους τιμωρήσει ο Θεός.

Υπηρέτησες; Όχι; Τότε μην εκφράζεις γνώμη σε κάτι που δεν ξέρεις.

Ο Κολλητός μου Ο οποίος είναι ήδη μέσα 5 μήνες μου περιγράφει κάθε μέρα τι περνάει... Ακόμη και αυτός που θεωρείται ο σκληρός της παρέας κατάφεραν να τον λυγίσουν και όλο αυτό είχε ως αποτέλεσμα τις τάσεις αυτοκτονίας.Εγώ όμως τον έσωσα από βέβαιο θάνατο.
Αίσχος και ντροπή για όλα αυτά που ακούω κάθε μέρα.

Επειδή σου είπε ένας τι περνάει σχηματίζεις και γνώμη περί στρατιωτικής θητείας ενώ δεν έχεις πατήσει το πόδι σου μέσα σε Στρατόπεδο;

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ με την βλακεία που βαράει μερικούς σε αυτή τη χώρα!
... ...
Greek_Army
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Greek_Army »

Απλά ο κολλητός σου μεγάλε μπορεί να μην γνωρίζει από πειθαρχία και ιεραρχία απλά τα πράγματα.
Nassos
Α/ΓΕΣ
Α/ΓΕΣ
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Nassos »

Έλεος ρε π%^στη μου, άλλοι έκαναν 24 και 32 μήνες σε πολύ χειρότερες συνθήκες και δεν πάθανε τίποτα. Ήμαρτον με τη προπαγάνδα του κάθε εξυπνάκια.
Mr X
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Mr X »

Στρατιωτικός είσαι ρε φίλε; Η μόνο απλοί πρώην Στρατιώτες μπαίνουν εδώ; Τελος πάντων.

Aν λες εμένα βλάκα, σου αφαιρώ το δικαίωμα να λες οτιδήποτε Αρνητικό για μένα Δεδομένου ότι δεν με ξέρεις.

Δεν χρειάζεται να υπηρετήσω Για να ξέρω, αυτά που μου λέει εκείνος με καλύπτουν. Και όπως αναφέρω παραπάνω εγώ ξέρω τον εαυτό μου και αυτό που ξέρω είναι ότι δεν κάνω εγώ στο στρατό. Ουσιαστικά θα σας είμαι άχρηστος και θα δημιουργηθούν άσχημοι μπελάδες... Στην τελική ένας θάνατος. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΟΝΙΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΛΛΟΙ.

Πέρα από τα σωματικά προβλήματα (άσθμα), γαστρικό έλκος, τα ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζω είναι αυτά που θα δώσουμε βάση.

Πέρα από την κατάθλιψη, κρίσεις πανικού (άγχος) οι οποίες μου διέλυσαν το στομάχι και τις Νευρικές κρίσεις έχω και μικροβιοφοβία.

Είσαι αναιδής. Αυτό όμως Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός θανάτων λόγω του ότι κάποιοι δεν κατάφεραν να ανταποκριθούν!

Ημουν σίγουρος ότι κάποιος από σας θα ανέφερε την Τουρκία. Εγώ δεν βλέπω καμία εχθρική πράξη από αυτούς, το αντίθετο, νομίζω ότι τα πάμε μια χαρά.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης