Γυναίκα Επαγγελματίας Οπλίτης

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Posts in topic: 15
Ενδιαφέροντα: πλοια, τρενα, φυσικη . . .
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

Ωχ ωχ ωχ !!
Είδες το προφίλ μου ;

(προφανώς δεν τα πήγαιναν καθόλου καλά με τη φυσική! Πάντως τωρα καλυτέρεψε η κατάσταση!)

[" Φανη εισαι Εικόνα " Εικόνα ]
illy Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια,

πιστεύω ακράδαντα οτι θα είσαι από τις αξιολογότερες γυναίκες στις τάξεις του Ε. Σ, μια γυναίκα υπόδειγμα ήθους και εργατικότητας. Τέτοιες γυναίκες θέλει ο Ε. Σ !

(η τελευταία παράγραφος μπήκε για το off topic Που λέγαμε !Εικόνα)
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 66

Δημοσίευση από illy »

Ανθλχος έγραψε:Ωχ ωχ ωχ !
Είδες το προφίλ μου ;

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Να εισαι καλα, σημερα εχεις κανει να ριξω τρελο γελιο! Μου αρεσει να συζηταω με ατομα που εχουν αισθηση του χιουμορ! Βασικα βγηκαμε τελειως θεματος... Ε, ισως μας τα μεταφερουν αλλουΕικόνα
ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόναΕικόνα

δεν είδα όμως "friend request" Εικόνα !

ILARXOS
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ILARXOS »

illy έγραψε:Να εισαι καλα, σημερα εχεις κανει να ριξω τρελο γελιο! Μου αρεσει να συζηταω με ατομα που εχουν αισθηση του χιουμορ! Βασικα βγηκαμε τελειως θεματος... Ε, ισως μας τα μεταφερουν αλλουΕικόνα

Γιαυτό φροντίζω και πετάω και κάτι σχετικό!

που λες, η ουλαμαγός που είχα, ήταν απείρως καλύτερη από έναν αντρα ουλαμαγό !
και γενικά στο στρατό γνώρισα γυναίκες στελέχη αξιολογότατα!
και πιστεύω πως σε κάποια συγκεκριμένα πόστα στο στρατό, είναι απείρως καλύτερο να είναι γυναίκες παρά άντρες !

illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Ανθλχος έγραψε:γενικά στο στρατό γνώρισα γυναίκες στελέχη αξιολογότατα!
και πιστεύω πως σε κάποια συγκεκριμένα πόστα στο στρατό, είναι απείρως καλύτερο να είναι γυναίκες παρά άντρες !
Ακριβως! Θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου σε αυτο!

ΥΓ: Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογιαΕικόναΕικόνα

Θοδωρής
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 9
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Λοιπον γιατι εγω δεν θελω να γινομαι εκνευριστικος με κανεναν απλος θελω να αναφερω ξανα οτι δεν εχω προβλημα με τις γυναικες στο στρατο εχω δει γυναικες στις ειδικες δυναμεις που ειμουνα που ειχαν περισοτερα κοτσια απο τους αντρες και μαχημοτιτα και δεν ξερεις τι ειναι για μια γυναικα να παρει την αποφαση για να παει ειδικες δυναμεις η Ο. Υ. Κ και να τα καταφερει. Τελος παντων στο θεμα μας εγω δεν εχω κατι μαζι σου illy και με καμια γυναικα που γουσταρει τον στρατο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ, εγω στο ξαναλεω εχω προβλημα με αυτες που δεν εχουν παει να δουν πως ειναι ο στρατος και βγαζουν ολους τους αντρες ανικανους εγω με αυτες τρελενομαι
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από tzovana18 »

Δεν βγαζουμε τους αντρες ανικσνουνς αλλα αυτοι το κανουν! Ξερεις τη φρουτα εχουν μπει τωρα στην ρεντινα; Καλητερα να μην μαθεις ντροπιαζουν το αντρικο φιλο οχι ολοι βεβαια οι περισσοτεροι, εγινανπεριπου 30αποχωρισεις απο την ρεντινα και ξερεις οτι ολοι αυτοι ηταν αντρες αντε και μια κοπελα που την ηξερα και ητνα για τα μπαζα... Μπορει η γυναικα να μην εχει παει στρατο για να δει τι ειναι και για αυτο το γουσταρει να παει ενω ο αντρας αφου εχει κανει φανταρος θα το κανει για τα λεφτα ως μια οικονομικη εξασφαλισει γιατι ειναι αντρας ενω η γυναικα μεν γιατι γουσταρει να παει ειδικες δυναμεις επειδη δν ξερει τη θα βρει σε σχεσει με το στρατευμα και θα εχει ποιο ορεξη να το ανακαλυψη!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Καλη μου tsovana αν περνουσαν οσοι ηταν αξιοι για το στρατο θα ηταν εντελος διαφορετικα τα πραγματα και οσο για αυτους που μπηκαν με βιζμα και εφυγαν απο κει και περα καταλαβενεις οτι δεν ειχαν σωματικη και ψυχικη ικανοτητα γιαυτο εχουμε και τοσες αποχωρισεις απο αντρες Εικόνα και κατι ακομα οσοι εχουν μπει με βιζμα απλα δεν ειναι αντρες ΤΕΛΟΣ Εικόνα
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Μην το λες αυτο δν θα συμφωνησω και ξερεις γιατι; Τα μισα αγορια που ειναι μεσα τα ξερω και ειναι πολυ ικανα και ναι βαλανε βισμα γιατι ξερανε οτι δν θα περασουνε και να αξιζεις να πας χωρις βισμα δν πας πουθενα αυτο το εχουμε ξαναπει ειναι το μονο σιγουρο να βαλει βισμα ενας που το αξιζει και θελει να μπει ναι αλλα αυτος που ειναι για τα μπαζα οχιιιιιιιιιιιιιι!

Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Δηλαδη μου λες τωρα να βαζουν βιζμα μονο οι ικανοι; Ενταξει
tzovana18
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης

Εννοειται αυτο το πραγμα ξερεις ποσα παιδια ικανα αυτη την στιγμη ειναι εξω επειδη δν ειχαν βισμα και μπηκαν αυτοι που ειναι για τα μπαζα! Δηλ και συ τωρα θες να μου πεις οτι οσοι περασαν ρεντινα τωρα και εκετσαν δν εβαλαν βισμα;xaxaxaxaxax! Εννοειται πως εβαλαν τα παιδια γιατι ηθελα να μπουν και το αξιζαν μην κατηγορουμε τα παιδακια που εβαλαν και το αξιζαν να κατηγορουμε τα μπαζα που δν αξιζαν και στερησαν την θεσει καποιου!
Θοδωρής
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Θοδωρής »

Εχουμε βγει εκτος θεματος. Τελος παντων εγω ειμαι κατα του βιζματος και εχω την αποψη οτι αν θελεις να περασεις καπου που πραγματικα αξιζεις θα περασεις και ΟΧΙ ΜΕ ΒΙΖΜΑ, οποιος βαλει βιζμα για εμενα πεφτει πολυ χαμηλα. Εγω ειμαι της αποψης αν εισαι πραγματικα αξιος για το στρατο θα περασεις και με χωρις βιζμα τωρα αν εσεις νομιζετε το αντιθετο τι να πω αποψη σας :)
sakisal
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από sakisal »

Εχεις δικιο σ'αυτο που λες αλλα δυστηχως ο ελληνικος στρατος λειτουργει μονο με βυσματα. Αρα δεν μπορεις ωα το αποφυγεις...
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 18

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μη ξεφευγετε απο το βασικο θεμα παιδια
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες