tolios έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες... Αποστολε ειμαι 1.88 περιπου αλλα νομιζω οτι ειμαι και γυρω στα 90 κιλα! Μαρινα οι τοποθεσιες που αναφερεις ειναι στανταρ; Δλδ η ορκομοσια γινεται στην ρεντινα; Και κρητη πηγαινεις σιγουρα ε; Και εκει οταν λες καποιους μηνες; Συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις... :)
Κανενα θεμα με το βαρος σου φιλε!
Αν εισαι οπως λες 1,88 και 90 κιλα (αρκει οταν λες περιπου 90 να μην ειναι 99) τοτε δεν εχεις ΚΑΝΕΝΑ θεμα.
Και ΦΥΣΙΚΑ κανενας δεν βγαινει Ι2 αν ειναι ανω των 85!
ΟΛα ειναι συναρτηση υψους βαρους και αν τα 85 κιλα θα ηταν οριο για Ι2 τοτε ο μισος ανδρικος πληθυσμος της Χωρας θα ηταν γιωταδες.
Αρα μην ανησυχεις για αυτο και απλα φροντισε την φυσικη σου κατασταση.
Και η ορκομωσια ΔΕΝ γινεται στην Ρεντινα (ουτε και η Μαρινα ειπε κατι τετοιο) αλλα στο Μ. Πευκο.
Κρητη και Ρεντινα γινεται μερος της εκπαιδευσης που ΝΑΙ πας οπωσδηποτε
"... του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Οπως τα ειπε ο JrHellas ειναι. Εκει κάνουν εκπαιδευση, μετα σαν δοκιμο μπορει αναλογα αν εισαι αμφιβιος να σε στειλουν σε μοιρα αμφιβιων σε κάποιο νησι ή αν εισαι Αλεξιπτωτα πχ. Ασπρόπυργο κτλ.
Σας ευχαριστω πολυ. Εγω συγκεκριμενα θελω για ΛΟΚ! Η εκπαιδευση και των λοκ γινεται στην κρτητη. Με λιγα λογια γιαιτι τα χω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου... Πηγαινω μ. Πευκο, ορκιζομαι εκει σε ενα μηνα... Και μετα πηγαινω κρητη; Η' ρεντινα για την εκπαιδευση δοκιμου... Θελοντας να μπω στα λοκ παντα!
tolios έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ. Εγω συγκεκριμενα θελω για ΛΟΚ! Η εκπαιδευση και των λοκ γινεται στην κρτητη. Με λιγα λογια γιαιτι τα χω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου... Πηγαινω μ. Πευκο, ορκιζομαι εκει σε ενα μηνα... Και μετα πηγαινω κρητη; Η' ρεντινα για την εκπαιδευση δοκιμου... Θελοντας να μπω στα λοκ παντα!
Πηγαινεις Πευκο, ορκιζεσαι μετα από 2 βδομάδες περίπου, μετα γυριζεις από αδεια ορκωμοσιας και σας βάζουνε να δηλώσετε που θέλετε να πάτε. Επειτα αναλογα με το "σωμα" και την ειδικοτητα στην οποια πρεπει να εκπαιδευτειτε σας στελνουν στο αντίστοιχο κεντρο εκπαιδευσης και επειτα μεταθεση για την μονάδα. Δεν νομιζω οτι τα ΛΟΚ κάνουν εκπαιδευση στην Κρητη, νομιζω οτι κάνουν κάπου προς την Βορεια Ελλαδα χωρις να γνωριζω παραπάνω πληροφορίες να σου δωσω για τα ΛΟΚ. Σιγουρα αν ανατρεξεις στις πιο πισω σελίδες του θέματος, θα βρεις πολύ χρησιμες πληροφορίεςς. Καλή θητεια!
''Α) Δεν καταλαβαινω γιατι αφου εισαι πεζικό να θες να περασεις αθληματα για να πας ειδικες και μετα να ξαναγυρισεις σε μοναδα του πεζικού. Το λεω αυτο γιατι οσοι πάνε πευκο μετα σε καμια περιπτωση (εκτος και δεν την παλευουν) δεν θελουν να πανε σε πεζικό, διοτι βαριουνται αφορητα και δεν τους αρεσει γενικά εκει μεσα!''
Απλα δεν εξηγησα ακριβως την απορια μου. ΕΝας ξαδερφος μου μου ειπε θα σου βρω ακρη να σε φερω κοντα κτλ πραγμα που μου την 'δινει' σαν νοοτροπια. Επειτα αν με επιλεξουν για ειδικες φοβαμαι μη μου κανει καμια μεταταξη σε αλλο σωμα εκτος ειδ δυναμεων.
Μαρινα σε ευχαριστω πολυ για τις πληροφοριες! Εγω νομιζω πως η εκπειδευση των δοκιμων λοκατζηδων γινεται η' στην ρεντινα η΄στην ναουσα... Κατι τετοιο! Γενικα παντως αν καποιος ξερει κατι παραπανω σχετικα με τα λοκ ας μας το πει... Θα ειναι χρησιμο!
Γνωρίζει κανείς αν πληρώνονται και πόσο οι καταδρομείς;(όχι στην Κύπρο). Ένας φίλος που ήταν αλεξιπτωτιστής μου είπε οτι παιρναν 1.000 euro/πτώση αλλα δεν ήξερε για καταδρομείς.
Οι ΔΕΑ πληρώνονται μόνο περίπου 468 ευρω και μετά αναλογα μετακινήσεις παραμεθώριο ανεβαίνουν. Οι αλεξιπτωτιστές άκουσα για 600 ευρώ την πτώση απλά για να πας εκεί θες βύσμα χοντρό όπως γράφουν όλοι εδώ.
tolios έγραψε:Σας ευχαριστω πολυ. Εγω συγκεκριμενα θελω για ΛΟΚ! Η εκπαιδευση και των λοκ γινεται στην κρτητη. Με λιγα λογια γιαιτι τα χω λιγο μπερδεμενα στο μυαλο μου... Πηγαινω μ. Πευκο, ορκιζομαι εκει σε ενα μηνα... Και μετα πηγαινω κρητη; Η' ρεντινα για την εκπαιδευση δοκιμου... Θελοντας να μπω στα λοκ παντα!
Πηγαινεις Πευκο, ορκιζεσαι μετα από 2 βδομάδες περίπου, μετα γυριζεις από αδεια ορκωμοσιας και σας βάζουνε να δηλώσετε που θέλετε να πάτε. Επειτα αναλογα με το "σωμα" και την ειδικοτητα στην οποια πρεπει να εκπαιδευτειτε σας στελνουν στο αντίστοιχο κεντρο εκπαιδευσης και επειτα μεταθεση για την μονάδα. Δεν νομιζω οτι τα ΛΟΚ κάνουν εκπαιδευση στην Κρητη, νομιζω οτι κάνουν κάπου προς την Βορεια Ελλαδα χωρις να γνωριζω παραπάνω πληροφορίες να σου δωσω για τα ΛΟΚ. Σιγουρα αν ανατρεξεις στις πιο πισω σελίδες του θέματος, θα βρεις πολύ χρησιμες πληροφορίεςς. Καλή θητεια!
Και οι 2 λάθος τα λετε χωρις να θελω να σας μειώσω...
Κρήτη ειμαι τώρα... Κρήτη πανε μονο οι αλεξιπτωτιστές για να περασουν το πεν... (μιλαμε παντα για Ειδικες δυναμεις)
Μεχρι και την 306 που ειμαι εγω ήταν και κέντρο...
Τωρα και επίσημα γίνεται και πάλι μοιρα η 1μαλ...
Οπότε μονο αλεξίπτωτα στην κρητη...
Για λοκ θα πας ή Δράμα ή Νάουσα... Ρεντίνα τέλος για τους έφεδρους...
Πάνε μόνο οι ασυρματιστές για την ειδικότητα τους μετά τα πεν...
Αυτα ειναι όλα έγκυρα...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
odycsd έγραψε:Γνωρίζει κανείς αν πληρώνονται και πόσο οι καταδρομείς;(όχι στην Κύπρο). Ένας φίλος που ήταν αλεξιπτωτιστής μου είπε οτι παιρναν 1.000 euro/πτώση αλλα δεν ήξερε για καταδρομείς.
Πες σε αυτον που στο είπε οτι λεει *****...
Τουλάχιστον τώρα δεν είναι ετσι...
Ο αλεξιπτωτιστής πέρνει 1270 την συντήρηση...
Συντηρίσεις πέρνεις 2 ή 3...
2 πέρνουν οι μονές σειρές δηλαδή πχ 301 303 305 κλπ...
3 πέρνουν οι ζυγές σειρές δηλαδή πχ 302 304 306...
Οι απλοι καταδρομείς που υπηρετούν στην ελλαδα και ΟΧΙ στην ΕΛΔΥΚ πέρνουν το συνταρακτικό ποσο των 8,60ευρώ...
Άντρας λογάται, όποιος μπορεί να σκύβει το κεφάλι, όπου πουλάν παλικαριές κ' εγωισμούς οι άλλοι...
Πως πάει εκεί 10κωστας50; Είναι πολύ ζόρικα τα πράγματα ή μήπως όχι; Από εκπαίδευση κάνετε τίποτα ή μούφα και αυτό; Αν ξεκινούσες πάλι από την αρχή θα επέλεγες ΕΔ ή το μετάνιωσες; Είναι τα πράγματα όπως τα περίμενες ή χάθηκε το ενδιαφέρον και η όρεξη; Αξίζει να πάει κανείς ΕΔ στην τελική; Σορυ για τις πολλές ερωτήσεις αλλά αφού είσαι μέσα κάτι παραπάνω θα ξέρεις για να μας πεις.
Τα ερωτηματα του ομαδαρχη καλυπτουν και μενα σε ενα ποσοστο... Δηλαδη κωστα στην ρεντινα μονο εποπ πλεον ε; ! Δοκιμοι κτλπ οχι... Μετα παμε σε αλλες περιοχες οπως Δραμα, Ναουσα... Κτλπ! Παντως το παιδι που σου ανεφερα ειναι σειρα σου και ειναι στα αλεξεπτωτα στην κρητη! Γενικα αν εχεις πληροφοριες για τους δοκιμους πιο συγκεκριμενα η΄και συμβουλες θα χαρω πολυ να τις διαβασω! Για εφεδρος ορεινος σκεφτομαι!307 σειρα...