Κόψιμο από τις Ειδικές Δυνάμεις
Διαβασα το φεκ και ειδα να λει (κηλες προσθιων η πλαγιων κοιλιακων τοιχωματον Η πυελικου εδαφους Μετα απο επιτυχη θεραπεια κρινονται ως Ι1)
μηπως αν διαγνωθει βουβωνοκοιλη χωρις να εχη θεραπευτει κρινεσε ως ι2-ι3
εγο ετσι καταλαβα να λει αν γνοριζετε ι κατι δεν ειδα σωστα. Σας παρακαλω διορθωστεμε Θελω να γνοριζω σιγουρα.
μηπως αν διαγνωθει βουβωνοκοιλη χωρις να εχη θεραπευτει κρινεσε ως ι2-ι3
εγο ετσι καταλαβα να λει αν γνοριζετε ι κατι δεν ειδα σωστα. Σας παρακαλω διορθωστεμε Θελω να γνοριζω σιγουρα.
- christos_ Κ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Παιδιά εγώ στο τελευταίο τσεκ απ που έκανα πριν από ένα μήνα Μου βρήκαν ότι έχω χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη, αυτό είναι λόγος για να με κόψουν από Ε. Δ. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;
christos_ Κ έγραψε:Παιδιά εγώ στο τελευταίο τσεκ απ που έκανα πριν από ένα μήνα Μου βρήκαν ότι έχω χαμηλό σίδηρο και αιματοκρίτη, αυτό είναι λόγος για να με κόψουν από Ε. Δ. Μπορεί κάποιος να μου απαντήσει;
Όχι δεν είναι λόγος αυτός.
Θελω και μπορώ !
Παρουσιαζομαι λοκ και εχω ενα προβλημα στο γονατο φλεγμονης (τενοντιτιδα) και ποναω σε καποιες κινησεις... Υπαρχει ενδεχομενο να με κοψουν;
δεν θελω με τιποτα να συμβει αυτο...
- polydoros
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Ενδιαφέροντα: μηχανάκια, αυτοκίνητα, υπολογιστές
- Επάγγελμα: Μηχανικός Αυτοκινήτων - Computer Service
- Επικοινωνία:
Στην αρχή μπορεί όχι αλλά μετά αν ζοριστεί ίσως. Συμβουλέψου γιατρό καλύτερα
ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΥΛΑΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΖΗΤΑΕΙ...
- Ghost_rider
- Δεκανέας - ΟΒΑ
Παρουσιαζομαι λοκ και εχω ενα προβλημα στο γονατο φλεγμονης (τενοντιτιδα) και ποναω σε καποιες κινησεις... Υπαρχει ενδεχομενο να με κοψουν;
[/QUOTEAν δεν σε επηρεάζει τόσο πολύ μπορείς και να το αποκρύψεις... Δές σκέψου και πράξε αναλόγως... Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως...
[/QUOTEAν δεν σε επηρεάζει τόσο πολύ μπορείς και να το αποκρύψεις... Δές σκέψου και πράξε αναλόγως... Δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως...
Παιδιά καλημέρα. ειμαι τωρα στα αλεξίπτωτα χωρίς την θέληση μου (είχα δηλώσει αρχικά αλλα μετα ήθελα να το αλλάξω και δεν γινόταν)αν περάσω της πεν στον ασπροπυργο κσι πάρω τον μπερε και μετα στη μονάδα πω οτι θελω να φύγω απο τα αλεξίπτωτα τι γίνεται; Παραμένω ειδικές δυνάμεις η παω πεζικο;
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 29
Πεζικό.
Εχω ρωτησει πολλα ατομα και το εχουν δει και μου ειπαν οτι κατα 90% μετα πας αμφιβιος, και απο τη στιγμη που εχεις παρει τον μπερε και τα καταδρομοσιμα δεν γινεται να πας πεζικο και δεν μπορουν να σε διωξουν... Ισχυει?
-
- Στρατηγός
Αυτό που λες γίνεται μόνο στην περίπτωση που σε κόψουν στις ιατρικές εξετάσεις και εννοείται πως θα πρέπει να σε βγάλει ο γιατρός ακατάλληλο μόνο για αλεξίπτωτα και όχι για Ειδικές Δυνάμεις φυσικά παίζει και το σενάριο να σε βγάλει ακατάλληλο για Ειδικές Δυνάμεις και να φύγεις για πεζικό, αλλά από την στιγμή που περάσεις ΠΕΝ πάρεις μπερέ και δηλώσεις ότι δεν την παλεύεις έφυγες σίγουρα για πεζικό.
Οποτε ο μόνος τρόπος να φύγεις απο τα αλεξίπτωτα και να παραμένεις ειδικές δυναμεις ποιος ειναι; η να κοπεις στα αθλήματα η αν εχεις υψοφοβια;( εκτός απο τις ιατρικές παθήσεις)
-
- Στρατηγός
Αν κοπείς στα αθλήματα που γίνονται στην ΣΧΑΛ ή στο ΣΒΕΑ φεύγεις γενικά από Ειδικές Δυνάμεις, η υψοφοβία θεωρητικά είναι ιατρικό θέμα, ρώτησε τον γιατρό όταν πας στην μονάδα.
Γειά σας
Θα ήθελα να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις αλλα το θέμα είναι οτι εχω άσθμα. Από ότι είδα και από τα προηγούμενα μηνύματα τα χάπια απαγορέυονται, εγώ δεν παίρνω κάποιο φάρμακο για το άσθμα και οταν αθλούμαι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ένας φίλος μου που ήταν στην 35μκ μου είπε οτι εξαρτάται απο τον ιατρό που θα σε δει εαν είναι να δώσει το οκ. Ξέρετε τι παίζει να μου πούν; Γιατί θέλω πολύ να υπηρετήσω εκει.
Θα ήθελα να υπηρετήσω στις Ειδικές Δυνάμεις αλλα το θέμα είναι οτι εχω άσθμα. Από ότι είδα και από τα προηγούμενα μηνύματα τα χάπια απαγορέυονται, εγώ δεν παίρνω κάποιο φάρμακο για το άσθμα και οταν αθλούμαι δεν αντιμετωπίζω κάποιο θέμα. Ένας φίλος μου που ήταν στην 35μκ μου είπε οτι εξαρτάται απο τον ιατρό που θα σε δει εαν είναι να δώσει το οκ. Ξέρετε τι παίζει να μου πούν; Γιατί θέλω πολύ να υπηρετήσω εκει.
γεια σας, θελω να ρωτησω αν παιζει να κοπω απο ειδικκες δυναμεις και να μην παρω μπερε απο την στιγμη που κανω τα παντα εκτος απο να ανεβαινω το σχοινη που δεν μπορω με τιποτα και αν ναι που μπορω να παω για να το αποφυγωPlastiras έγραψε:Γειά σας
Ειμαι παντου καλως εκτος να ανεβαινω το σχοινι, παιζει να με κοψουν και αν ναι που μπορω να παω για το αποφυγω
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες