mixalhs_d έγραψε:Καλησπέρα Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!
Έλαβα το σημείωμα κατάταξής μου για κατάταξη στο ΚΕΠΒ ΘΗΒΑ στις 21/1/2013.
Στο σημείωμα αναγράφεται "Έχει επιλεγεί για: Ερευνας Πληροφορικης ΥΕΑ".
Έχω πτυχίο Bachelor (Computing) στο εξωτερικό και έχω μόλις ολοκληρώσει πρακτική άσκηση. Διάβασα όλα όσα έχετε πει σε αυτό το θέμα, και αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι: Πως δεν έχω ορκιστεί (λάβει το πτυχίο μου ακόμα) και το παίρνω τέλη Φεβρουαρίου. Πίσω από το σημείωμα κατάταξης λέει: Αν έχεις επιλεγεί στο Σώμα "Έρευνας Πληροφορικής" να προσκομίσεις κατά την κατάταξη σου επικυρωμένα αντίγραφα πτυχίου κλπ... Θα ισχύει η ειδικότητα αυτή όταν θα καταταγώ και μετά; Ή λέτε να υπάρξει κάποιο θέμα;
θα δώσεις βεβαίωση περάτωσης σπουδών
πάντως μην αγωνιάς αν μπεις, γιατί εγώ με αυτά που μου έτυχαν ζηλεύω αυτούς που δεν μπήκαν.
Πήγαν σε μονάδες πυροβολικού, ενώ εγώ κατέληξα σε ταξιαρχία, σε γραφείο. Το κακό είναι ότι δεν έχω διανυκτέρευση στην πόλη και ότι στο θάλαμο έχει μαζευτεί οποιοδήποτε λουλούδι (κυρίως Γεωργιανοί) έκανε φασαρία στα άλλα 7 στρατόπεδα της ταξιαρχίας και όπως καταλαβαίνεις είναι μια κόλαση... Καπνίζουν τσιγαριλίκια με οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς μέσα, μεθάνε κάθε βράδυ, βγάζουν μέχρι και εσώρουχα κλπ... Άτομα που μόλις τα βλέπεις λες ότι μόλις βγουν θα καταλήξουν στη φυλακή
Και επειδή είμαι σε γραφείο βάζουν τα δυνατά τους για να μου σπάσουν τα νεύρα...
μέχρι και σκατά μπορείς να βρεις επάνω στην κουβέρτα και φυσικά τα μπάνια είναι θεοβρώμικα
Φυσικά επόπτες κλπ δεν μπορούν να κάνουν τπτ σε τέτοια άτομα και την πληρώνεις εσύ