Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2025)
Παιδιά καλημέρα έχω μια απορία με τις ειδικότητες που είχαν βγάλει για το 2024 τι θα γίνει θα αλλάξουν; Και αν ναι θα υπάρξει σίγουρα καθυστέρηση μεχρι να τις ξανά βγάλουν;
Που να ξερουμε ρε φιλε για τις ειδικοτητες εδω καλα καλα δεν ξερουμε αν θα μας πιασει το οριο ηλικιας πλακα μας κανεις τωρα
Το μόνο σίγουρο είναι ότι κάψανε τα παιδιά του 97. Κρίμα
Παιδιά καλησπέρα καλή χρονιά. Ρωτησα στέλεχος ΕΠΟΠ μου λέει δύσκολο για 25 καθώς θα βγάζει πολλούς έξω έτσι
Δεν νομιζω να γινει κατι τετοιο για τους προφανεις λογους. Που ξερει το στελεχος αυτο, υπηρετει στο υπουργειο; Τι σχεση εχουν τα στελεχη καμια απολυτως. Και μπας περιπτωση μην αρχιζουμε παλι τα ιδια με περυσι "ρωτησας εκανα ερανα" δεν βγαινει καπου. Κατι τελευταιο τι εννοει "θα βγαζει πολλυς εξω";
Τι, να σου πω ρε φίλε και εγώ απορώ με αυτό που είπεGiorgosthe έγραψε: Παρ Ιαν 03, 2025 5:13 pmΔεν νομιζω να γινει κατι τετοιο για τους προφανεις λογους. Που ξερει το στελεχος αυτο, υπηρετει στο υπουργειο; Τι σχεση εχουν τα στελεχη καμια απολυτως. Και μπας περιπτωση μην αρχιζουμε παλι τα ιδια με περυσι "ρωτησας εκανα ερανα" δεν βγαινει καπου. Κατι τελευταιο τι εννοει "θα βγαζει πολλυς εξω";
Εννοεί ότι θα πετάξει εκτός ορίου ηλικίας πολλούς, εάν το όριο κατέβει στα 25. Απλό.
Παιδιά έχω τρομερό άγχος έχω επενδύσει πολύ στο ΕΠΟΠ είμαι 26 πλέον άμα χαμηλώσουν το όριο πάνε χαμένα όλα και χρήματα και κόπο και άγχος.
Βρε ηρέμησε, και θετική σκέψη! Όταν θέλεις κάτι πολύ, το σύμπαν συνωμοτεί, υπερ σου, λέει ο Κοέλιο!
Styga
Στο εποπ έχεις επενδύσει; Τι είναι ουδέτερο γένος;
Και αναρωτιέμαι τι ακριβώς χρήματα έχεις επενδύσει δηλαδή για να μπεις εποπ και να βαράς μια ζωή προσοχή και να σε τραβάνε από το ένα χωριό στο άλλο.
Ρε σεις τι είναι αυτά που γράφεται...

Και εγώ αναρωτιέμαι, αφενός, τι δουλειά έχει εδώ κάποιος με τέτοια υποτιμητική άποψη για τους Εποπ, και αφ ετέρου, εάν θα του άρεσε να δεχθεί και ο ίδιος ειρωνικά γελάκια στο σχόλιό του, δεδομένου ότι έχει κάνει χονδροειδέστατο ορθογραφικό λάθος, στο "τι γράφεται".(ορθόν, τι γράφετε).
Αυτό, το αναφέρω, γιατί εδώ, όποιος εκφράζει καλοπροαίρετα μια απορία, μια σκέψη, έναν προβληματισμό, δεν θα υφίσταται και χλευασμό, για μια ατυχή διατύπωση. Και ναι, κάποιος που τον ενδιαφέρει ουσιαστικά το να περάσει στις Ένοπλες Δυνάμεις, μπορεί και να έχει επενδύσει, μπορεί και να έχει εναποθέσει τις ελπίδες του για επαγγελματική αποκατάσταση, μπορεί να διαθέτει τυπικά προσόντα που τον περιορίζουν για άλλες επιλογές, μπορεί να είναι όνειρο ζωής να υπηρετεί την πατρίδα, έχει διαθέσει χρόνο και χρήμα για προετοιμασία με προπονητή για τα αθλήματα, κλπ, κλπ. Δεν τσουβαλιάζουμε λοιπόν, και δεν κρίνουμε τους άλλους με τα δικά μας δεδομένα! Εγώ, θα ευχηθώ, όταν με το καλό βγει η προκήρυξη, να περάσουν άτομα συνειδητοποιημένα, που θα γουστάρουν, γιατί αυτά τα άτομα, έχει ανάγκη το Στράτευμα!
Styga
Χρονια πολλά καλή χρονιά! Τώρα παιδιά ξέρετε πότε περίπου θα βγει ;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης