Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 193

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Φεβ 06, 2024 12:57 pm Δηλαδή η ομάδα στο Facebook που ανέβασε ότι θα ακολουθήσει νέα προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών, μετά την ΕΜΟΔΕ, είναι ανίδεοι; Δεν έχουν επαφές και απλά γράφουν κάτι, έτσι για να το γράψουν; Προφανώς και υπάρχει κάτι για το λένε. Λογικά με νέα όρια ηλικίας όπως έγραψαν. Θα δούμε.
Η ομάδα στο fb, το ανέβασε πριν καν την νέα ηγεσία. Μάλλον ρίχνω άδεια, να πιάσω γεμάτα! Δεν έχει γίνει κουβέντα ούτε για θεσεις, ούτε για ηλικίες, εφ'οσον δεν έχουν τα τελικά κενά από την εμοδε. Όλα αυτά ήταν όταν έβγαλε την δημοσίευση η ομάδα στο fb. Από και δω και στο εξής θα φανεί πόσο δίκιο έχουν.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Από πού προκύπτει ότι δεν έχει γίνει καμία συζήτηση; Δεν τους έχω για τόσο αφελείς να ρίχνουν άδεια σαν σωματείο για να πιάσουν γεμάτα, χωρίς να έχουν κάνει τις επαφές τους. Εσύ είσαι τόσο σίγουρος ότι δεν υπάρχει τίποτα; Διότι όχι μόνο αναφέρθηκαν σε νέα προκήρυξη αλλά αναφέρθηκαν και σε διαφορετικά όρια ηλικίας. Και αυτό από το μυαλό τους το έβγαλαν;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Από τα σωματεία, δεν προκύπτει τίποτα. Έχουν να ασχοληθούν με εμοδε και με ανανεώσεις. Μην ξεχνάμε σοβαρό ζήτημα είναι η ανανέωση των 19ηδων, που έχει λήξει η σύμβαση. Δεν υπάρχει επίσημη απόφαση ούτε γι'αυτό. Μετά από όλα αυτά θα ασχοληθούν, με νέα προκ, μόνο αν πάρουν το ΟΚ, από αρχηγείο και υπουργείο. Γι'αυτό λέω ότι ήταν νωρίς η ανάρτηση τους. Από εδώ και στο εξης, θα δούμε πόσο καλά πληροφορημένοι ήταν.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Επίσης, η ανάρτηση δεν έγινε από την επίσημη σελίδα κάποιου σωματείου. Είναι απλώς μία σελίδα, για εποχικούς.
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Μακάρι να αργήσει λίγο να προλάβουμε να βγάλουμε κάνα δίπλωμα.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Για να κάνεις επέκταση του διπλώματος, από Β σε Γ, με λίγο ψάξιμο, είδα ότι θες γύρω στο 270 ευρώ και καμιά 50αρια μέρες, για να βγει. Αυτό μαζί με ΠΕΙ. Τώρα, δεν ξέρω αν χρειάζεται το ΠΕΙ, για την προκ ή αρκεί και χωρίς αυτό. Φουλ στα παράβολα!
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

270 μόνο; Πλάκα κάνεις! Εγώ έχω Δ και πήγα να βγάλω το Γ στη σχολή οδηγών μου που έχω βγάλει όλα τα διπλώματα και μου κάνει 720 είναι κανονικά το Γ αλλά επειδή επειδή έχεις ήδη επαγγελματικό μου κάνει είναι στα 650... Οπότε καταλαβαίνεις ότι μαζί με το λάδι θα πάει στα 900 ευρώ όλο το πακέτο. Τώρα διαβάζω για σήματα η καρτέλα μου είπαν θα είναι έτοιμη σε καμιά 20αρια μέρες μετά τα μαθήματα είναι 5 μονοωρα και το προσωρινό δίπλωμα βγαίνει σε τρεις μέρες μέσω Γκοβ και μπορείς να ξςηευς κανονικά τα χαρτιά σου με αυτό. Το κανονικό βγαίνει σε κάνα δίμηνο αλλά από τη στιγμή που μοριοδοτειτε το προσωρινό δεν υπάρχει θέμα. Του τεστειν ένας μήνας υπόθεση είναι αν το κάνεις φουλ εξπρές.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το ΠΕΙ δεν είναι απαραίτητο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

RangerTony έγραψε: Πέμ Φεβ 08, 2024 5:04 am 270 μόνο; Πλάκα κάνεις! Εγώ έχω Δ και πήγα να βγάλω το Γ στη σχολή οδηγών μου που έχω βγάλει όλα τα διπλώματα και μου κάνει 720 είναι κανονικά το Γ αλλά επειδή επειδή έχεις ήδη επαγγελματικό μου κάνει είναι στα 650... Οπότε καταλαβαίνεις ότι μαζί με το λάδι θα πάει στα 900 ευρώ όλο το πακέτο. Τώρα διαβάζω για σήματα η καρτέλα μου είπαν θα είναι έτοιμη σε καμιά 20αρια μέρες μετά τα μαθήματα είναι 5 μονοωρα και το προσωρινό δίπλωμα βγαίνει σε τρεις μέρες μέσω Γκοβ και μπορείς να ξςηευς κανονικά τα χαρτιά σου με αυτό. Το κανονικό βγαίνει σε κάνα δίμηνο αλλά από τη στιγμή που μοριοδοτειτε το προσωρινό δεν υπάρχει θέμα. Του τεστειν ένας μήνας υπόθεση είναι αν το κάνεις φουλ εξπρές.
Για να πας και για Δ, όντως ανεβαίνει η ταρίφα. Αν δεν χρειάχεται ΠΕΙ, όπως λέει ο ΔΥΚ, θα είναι λίγο λιγοτερα. Σίγουρα βάζεις γερά το χέρι στην τσέπη!
Gluttonous

Δημοσίευση από Gluttonous »

Η τιμή ειναι ίδια μάγκες είτε με πει είτε χωρίς. Εγώ ας πούμε έβγαλα πρώτα το Δ και τώρα θα βγάλω το Γ. Το Δ το είχα βγάλει το 21 και μου κόστισε 750-770 αν θυμάμαι σωστά μαζί με το λάδι έφτασε 1000 κάτι. Και τώρα για το Γ θα δώσω λίγο λιγότερα όπως και ο Ρέιντζερ. Είναι πολλά λεφτά το ξέρω αλλά αξίζει τον κόπο.
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Είναι πολλά τα λεφτά, αλλά είναι σαν επένδυση. Μπορεί να σου βγει, αν υποθέσουμε ότι υπάρξει προκ και καταφέρεις να μπεις, αλλά μπορεί και να μην βγει και να κλαις το χιλιάρικο! Εκτός και αν το χρησιμοποιήσεις, για να εργαστείς σε φορτηγά ή λεωφορεία.
Girg2424

Δημοσίευση από Girg2424 »

Καλησπερα ομάδα
Σήμερα ανακοίνωσε ένα σάιτ της Καβάλας από Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου τόνισε ο κύριος Φαλάρας αναμένονται 900
Προσλήψεις εποχικών για την νέα αντιπυρική του 24
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Έχεις κάποιο λινκ?
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λίγο αόριστο το άρθρο. Δεν αναφέρει ξεκάθαρα εάν θα ενισχύσει με εποχικούς.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες