Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:40 pm
DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:29 pm Καταρχάς δεν είπα ότι έκανε κάτι παράνομο ή λάθος από τη στιγμή που της έδινε το δικαίωμα η προκήρυξη δικαίωμα να υποβάλλει.
Δεν θα προσμετρησουν κάθε διδακτική εμπειρία ως συναφή. Αλλιώς δεν θα έλεγε η προκήρυξη να αναφέρουν τα μαθήματα που δίδαξαν. Σιγά μη δεχτούν ως εμπειρία την διδασκαλία καλλιτεχνικών ή ακόμη και ιστορίας ή γλώσσας, τι σχέση έχουν με το αντικείμενο της δικαστικής αστυνομίας;
no

Εάν ξανά δεις την προκήρυξη αναφέρει τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσουν για το είδος της διδακτικής εμπειρίας- ιδιότητα και διάρκεια. Αυτή η εμπειρία και η στρατιωτική είναι η μόνη σίγουρα που θα προσμετρηθεί τώρα για τις υπόλοιπες που εχουνε δηλωθεί ειναι στην κρίση της επιτροπής.
Πουθενά δεν έλεγε ότι η στρατιωτική θητεία δίνει μόρια. Μόνο όσοι ήταν ΔΕΑ είχαν 100 μόρια και όσοι ειδικές 75 κτλπ. Έλεγε μόνο ότι η ειδικότητα που υπήρχε πριν καταταγείς προσμετράται σαν εμπειρία και στην περίπτωση που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια θητείας προσμετράται ανάλογα τους μήνες που αναγράφονται. Και εννοεί το χαρτί που έχω εγώ και πολλά παιδιά που λέει βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλίτη θητείας. Αναγράφει το βαθμό την ιδιότητα τους μήνες θητείας και σου χρεώνει τις μέρες που φύλαξες ευπαθείς και ευαίσθητες εγκαταστάσεις από την στιγμή που τελείωσες συγκεκριμένη ειδικότητα και αναγνωρίζεται από το χαρτί που σου είπα. Εγώ έκανα 6,5 μήνες Κύπρο αλλά μόνο 75 μέρες μου είχαν χρεώσει σαν εμπειρία. Μην λέτε ότι θέλετε.
Aplospolitis

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από Aplospolitis »

Στην στρατιωτική θητεία ως εμπειρία αναφέρομαι κι εγώ.
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Εκτυπώστε την προκήρυξη και διαβάστε την.
Στη σελ 34 της προκήρυξης στην 8η παράγραφο, λέει ότι αρχικώς οι πίνακες συντάσσονται ενιαία ανεξαρτήτως ειδικών κατηγοριών. Οι ειδικές κατηγορίες θα ληφθούν υπόψιν τώρα στους προσωρινούς. Από τους 1100 κάτι ΠΕ που κλήθηκαν θα δουν ΤΩΡΑ ποιοι είναι σε ειδικές κατηγορίες.
Οπότε οι ειδικές κατηγορίες δεν είναι λόγος που αποκλειστηκατε κάποιοι.
Η εντοπιότητα μπορεί να είναι, δεν το διευκρινίζει σε ποιο στάδιο λαμβάνεται υπόψιν. Στους ΠΕ έχει 11 θέσεις με εντοπιότητα, νομοί όπως η Ρόδος, τα Ιωάννινα, η Ροδόπη και ο Έβρος είναι μεγάλοι πληθυσμιακά.50 να δήλωσαν από κάθε νομό με εντοπιότητα ορίστε οι 500 υποψήφιοι των ΠΕ κι ας είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ως νηπιαγωγοί κι ας μην έχουν ούτε 1 μόριο από συναφή εμπειρία. Αυτοί προτάχθηκαν αν έλαβαν ήδη με αυτούς τους πίνακες υπόψιν την εντοπιότητα και όχι τώρα με τους προσωρινούς.
Οπότε μαζί με τα άλλα ρωτήστε κι αν έλαβαν υπόψιν την εντοπιότητα ήδη ή αν θα την λάβουν υπόψιν τώρα με τους προσωρινούς.
Όσο για την διδακτική εμπειρια, αν η επιτροπή που αποτελείται από δικαστικούς λειτουργούς και νομικούς και συμβούλους του ΑΣΕΠ που επίσης είναι νομικοί, αν λάβουν υπόψιν την εμπειρία της δασκάλας δημοτικού ή της Θεολόγου/χημικού/ φυσικού/ κλπ γυμνασίου / λυκείου, θα είναι κωμικοτραγικό.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:49 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:40 pm
DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 3:29 pm Καταρχάς δεν είπα ότι έκανε κάτι παράνομο ή λάθος από τη στιγμή που της έδινε το δικαίωμα η προκήρυξη δικαίωμα να υποβάλλει.
Δεν θα προσμετρησουν κάθε διδακτική εμπειρία ως συναφή. Αλλιώς δεν θα έλεγε η προκήρυξη να αναφέρουν τα μαθήματα που δίδαξαν. Σιγά μη δεχτούν ως εμπειρία την διδασκαλία καλλιτεχνικών ή ακόμη και ιστορίας ή γλώσσας, τι σχέση έχουν με το αντικείμενο της δικαστικής αστυνομίας;
no

Εάν ξανά δεις την προκήρυξη αναφέρει τι δικαιολογητικά χρειάζεται να προσκομίσουν για το είδος της διδακτικής εμπειρίας- ιδιότητα και διάρκεια. Αυτή η εμπειρία και η στρατιωτική είναι η μόνη σίγουρα που θα προσμετρηθεί τώρα για τις υπόλοιπες που εχουνε δηλωθεί ειναι στην κρίση της επιτροπής.
Πουθενά δεν έλεγε ότι η στρατιωτική θητεία δίνει μόρια. Μόνο όσοι ήταν ΔΕΑ είχαν 100 μόρια και όσοι ειδικές 75 κτλπ. Έλεγε μόνο ότι η ειδικότητα που υπήρχε πριν καταταγείς προσμετράται σαν εμπειρία και στην περίπτωση που αποκτήθηκε κατά την διάρκεια θητείας προσμετράται ανάλογα τους μήνες που αναγράφονται. Και εννοεί το χαρτί που έχω εγώ και πολλά παιδιά που λέει βεβαίωση εργασιακής εμπειρίας οπλίτη θητείας. Αναγράφει το βαθμό την ιδιότητα τους μήνες θητείας και σου χρεώνει τις μέρες που φύλαξες ευπαθείς και ευαίσθητες εγκαταστάσεις από την στιγμή που τελείωσες συγκεκριμένη ειδικότητα και αναγνωρίζεται από το χαρτί που σου είπα. Εγώ έκανα 6,5 μήνες Κύπρο αλλά μόνο 75 μέρες μου είχαν χρεώσει σαν εμπειρία. Μην λέτε ότι θέλετε.
Φίλε καλησπέρα εγώ έχω χαρτί φύλαξης ευπαθών αλλά δεν γράφει ημέρες στην βεβαίωση μόνο 8 μήνες. Να βγάλω μόνος μου τις ημέρες με βάση τους μήνες;
Επισκέπτης

DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:14 pm Εκτυπώστε την προκήρυξη και διαβάστε την.
Στη σελ 34 της προκήρυξης στην 8η παράγραφο, λέει ότι αρχικώς οι πίνακες συντάσσονται ενιαία ανεξαρτήτως ειδικών κατηγοριών. Οι ειδικές κατηγορίες θα ληφθούν υπόψιν τώρα στους προσωρινούς. Από τους 1100 κάτι ΠΕ που κλήθηκαν θα δουν ΤΩΡΑ ποιοι είναι σε ειδικές κατηγορίες.
Η εντοπιότητα μπορεί να είναι, δεν το διευκρινίζει σε ποιο στάδιο λαμβάνεται υπόψιν. Στους ΠΕ έχει 11 θέσεις με εντοπιότητα, νομοί όπως η Ρόδος, τα Ιωάννινα, η Ροδόπη και ο Έβρος είναι μεγάλοι πληθυσμιακά.50 να δήλωσαν από κάθε νομό με εντοπιότητα ορίστε οι 500 υποψήφιοι των ΠΕ κι ας είναι απόφοιτοι ΑΕΙ ως νηπιαγωγοί κι ας μην έχουν ούτε 1 μόριο από συναφή εμπειρία. Αυτοί προτάχθηκαν αν έλαβαν ήδη με αυτούς τους πίνακες υπόψιν την εντοπιότητα και όχι τώρα με τους προσωρινούς.
Οπότε μαζί με τα άλλα ρωτήστε κι αν έλαβαν υπόψιν την εντοπιότητα ήδη ή αν θα την λάβουν υπόψιν τώρα με τους προσωρινούς.
Όσο για την διδακτική εμπειρια, αν η επιτροπή που αποτελείται από δικαστικούς λειτουργούς και νομικούς και συμβούλους του ΑΣΕΠ που επίσης είναι νομικοί, αν λάβουν υπόψιν την εμπειρία της δασκάλας δημοτικού ή της Θεολόγου/χημικού/ φυσικού/ κλπ γυμνασίου / λυκείου, θα είναι κωμικοτραγικό.
Εννοείς ότι όσοι δεν είχαν εντοπιότητα σε κανένα νομό όμως δήλωσαν νομούς που ζήταγαν εντοποιότητα τότε για αυτό το λόγο αποκλείστηκαν;
Για να ξεκαθαριστεί λίγο το τοπίο, σύμφωνα με την αναοίνωση τη Παρασκευή, όσους καλούνε για υποβολή δικαιολογητικών είνα ιαυτοί που προηγούνται σε μόρια από αυτούς που δεν καλούν, πάντα σύμφωνα με το τι έχουν δηλώσει στην αρχική αίτηση... Αυτό με την προυπηρεσία που ο κθένας δηλώνει ότι του κατέβει πραγματικά πρέπει να δωθούν εξηγήσεις.
Venom94
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από Venom94 »

Καμία προκυρηξη δεν σε αποκλείει επειδή δηλώνεις σε νόμους με εντοπιότητα κι ας μην έχεις εσύ! Όποτε δεν ισχύει αυτό σαν λόγος που δεν καλεστηκαμε! Απλά προηγούνται όσοι έχουν εντοπιότητα στις συγκεκριμένες περιοχές και αυτό δεν νομίζω ότι μετριέται στο στάδιο αυτό. Μετριέται μετά μόλις συγκροτηθεί ο πίνακας προσωρινών. Αν κάνω λάθος ας με διορθώσει καποιος
Επισκέπτης

DIMITRA91 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:14 pm Εκτυπώστε την προκήρυξη και διαβάστε την.
Και που ξέρεις και τι θα μετρήσουν ως εμπειρία στον καθένα για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα. Δηλαδή όταν αναρτηθούν οι πίνακες θα λέει του καθενός την εμπειρία κιόλας πάνω σε τι είναι και έλαβε μοριοδότηση; Γιατί αν απλά έχουν την εμπειρία ως αριθμό χωρίς δίπλα να λένε την συνάφεια θα είναι επίσης τραγικό. Σε έναν μπορεί να με συνάφεια να τον ακυρώσουν και σε έναν άλλο που δεν έχει συνάφεια να τον περάσουν. Για αυτό λέω πρόχειρα πράγματα πρόχειρα αποτελέσματα με ασαφής οδηγίες εξ αρχής.
Επισκέπτης

Καλησπέρα έχω χαρτί φύλαξης ευπαθών από το στρατό αλλά μ λέει 8 μήνες χωρίς ημέρες. Τις ημέρες να τις βγάλω μόνος μου; Πως να το διαίρεσω?
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:23 pm
Εννοείς ότι όσοι δεν είχαν εντοπιότητα σε κανένα νομό όμως δήλωσαν νομούς που ζήταγαν εντοποιότητα τότε για αυτό το λόγο αποκλείστηκαν;
Για να ξεκαθαριστεί λίγο το τοπίο, σύμφωνα με την αναοίνωση τη Παρασκευή, όσους καλούνε για υποβολή δικαιολογητικών είνα ιαυτοί που προηγούνται σε μόρια από αυτούς που δεν καλούν, πάντα σύμφωνα με το τι έχουν δηλώσει στην αρχική αίτηση... Αυτό με την προυπηρεσία που ο κθένας δηλώνει ότι του κατέβει πραγματικά πρέπει να δωθούν εξηγήσεις.
Όχι φίλε μου. Κι εγώ δήλωσα περιοχή με εντοπιότητα ενώ δεν έχω εντοπιότητα και κλήθηκα για δικαιολογητικά. Εννοείται ότι ούτε στην ηλεκτρονικη αίτηση δήλωσα εντοπιότητα, προς Θεού, το θεωρώ βλακωδες να δηλώνω ψέματα.
Εννοώ το απλό που συμβαίνει σε κάθε προκήρυξη που έχει εντοπιότητα. Τα παιδιά από αυτούς τους νόμους συμπεριλήφθησαν στους πίνακες λόγω εντοπιότητας και ανεξαρτητως μορίων. Στους ΠΕ είχε εντοπιότητα σε Ροδόπη, Έβρο, Ιωάννινα, Λέσβο, Ρόδο, Σύρο, Κοζάνη, Κέρκυρα. Από τόσους νομούς το βρίσκεις δύσκολο να βρέθηκαν σύνολο 500 με εντοπιότητα να δηλώσουν και να είναι στους πίνακες κι ας έχουν 400 μόρια, αφού ΠΡΟΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ανεξαρτήτως μορίων ;
Επισκέπτης

Καλησπέρα έχω χαρτί φύλαξης ευπαθών από το στρατό αλλά μ λέει 8 μήνες χωρίς ημέρες. Τις ημέρες να τις βγάλω μόνος μου; Πως να το διαίρεσω?
giorgosser
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από giorgosser »

Στην βεβαιβωση προυπηρεσιας απο εφκα εστω οτι εχω 1000 μερες απασχολησης σε ιδιωτικη εταιρια φυλαξης το διαιρω με το 25 δλδ 40 μηνες γραφω στην δηλωση της εμπειριας;
επισης εχω προσληφθει και σε σε δημοσιο φορεα με συμβασεις σαν φυλακας δυο 6μηνες συμβασεις δηλαδη 12 μηνες και 40 απο ιδιωτικο συνολο 52 μηνες σωστα?
Aplospolitis

Γιατί τόσο εμπάθεια με την διδακτική εμπειρία;
Εφόσον αναφέρεται μέσα στην προκήρυξη, όπως αναφέρει κι άλλες 4 περιπτώσεις που μοριοδοτεί την εμπειρία, λογικά θα ληφθεί υπόψιν. Αυτό υπήρχε εξ αρχής, δεν είναι κάτι που καινούργιο που προέκυψε τώρα...
Προς το παρόν όλα μέχρι στιγμής έχουνε γίνει βάση μορίων, δεν υπάρχουν αποκλεισμένοι. Εάν στην πορεία προκύψει ότι τα μόρια των υποψηφίων δεν συνάδουν με τα δικαιολογητικά που στέλνουνε, ή στείλουν ελλιπή δικαιολογητικά τότε θα ζητήσουν από τους επόμενους υποψηφίους που έχουνε τα αμέσως υψηλότερα μόρια να στείλουν τα δικαιολογητικά.
Aplospolitis

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:28 pm Καλησπέρα έχω χαρτί φύλαξης ευπαθών από το στρατό αλλά μ λέει 8 μήνες χωρίς ημέρες. Τις ημέρες να τις βγάλω μόνος μου; Πως να το διαίρεσω;
Σε μήνες μετριέται η εμπειρία γιατί να τις μετατρέψεις εσύ σε μέρες;
Επισκέπτης

Aplospolitis έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:40 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 4:28 pm Καλησπέρα έχω χαρτί φύλαξης ευπαθών από το στρατό αλλά μ λέει 8 μήνες χωρίς ημέρες. Τις ημέρες να τις βγάλω μόνος μου; Πως να το διαίρεσω;
Σε μήνες μετριέται η εμπειρία γιατί να τις μετατρέψεις εσύ σε μέρες;
Ναι αλλά στην υπεύθυνη δήλωση τς εμπειρίας θέλει και ημέρες να βάλω μαι μήνες και ημέρες
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες