Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 48

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από niasimas »

Προφανώς, για φέτος, δεν προβλέπονται προσλήψεις, όπως φαίνεται και από τις σχετικές ενέργειες του Χρυσοχοίδη https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... a-tin-elas
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Φαινόταν από πριν ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον να βγάλει συνοριοφύλακες ΑΝ βγάλει.
Magnum7
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Magnum7 »

Μήπως ξαναδούμε το έργο όπως παλιά που πήγε τους δημοτικούς αστυνομικούς ΕΦ και κάποιους άλλους σε υπουργεία ;
Markus

Δημοσίευση από Markus »

Θαύμα θα ήταν αλλά αυτό έγινε επειδή σε πολλές πόλεις καταργήθηκε ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας, αν μιλάς για αυτό.
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Δεν νομίζω ότι φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή ή ότι σπάει μπάλες η αριστερά αν πάρουν ειδικούς φρουρούς. Απλά δεν έχουν λεφτά μάγκες για αυτό προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξιγκι προσπαθώντας να τραβήξουν κακομοίρηδες από επαρχία και φυσικά τους VIP πού όλοι ξέρουμε ότι δεν θα επιστρέψουν όλοι. Θέλουν να πάρουν άλλους 3200+ ΕΠΟΠ φέτος και του χρόνου δημοτική φέτος 1200 άτομα και γενικά θέλουν να επανδρώσουν άτομα στην υγεία και στην πυροσβεστική εποχικούς και ίσως μόνιμους. Ε και προφανώς δεν βγαίνει. Τώρα δεν ξέρω 400-600 άτομα δεν θεωρώ ότι θα φόρτωνε τον προϋπολογισμό του ήδη καταστραμμένου χρεοκοπημένου μπουρδέλοκρατους αλλά σίγουρα δεν νομίζω να τους παίρνει να ανοίγουν και άλλα μέτωπα. Φέτος όντως πρέπει να γίνουν σημεία και τέρατα για να πάρει κάτι. Του χρόνου όμως δεν αποκλείεται μέχρι τότε όμως ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Άι να δούμε...
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Παιδια οτι μαθαινεται να το λετε εδω επισης οι κατω τον 24 δεν εχετε να φοβαστε τιποτα αρκει να εχετε μορια γιατι σιγουρα θα κανει προσληψεις η του χρονου η του παραχρωνου
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Οι του 98-99 είναι φουλ σειφ. Οι του 96 δυστυχώς την φάγαμε και τού 97 λογικά ναι. Μακάρι να έβγαζε φέτος πάντως θα δούμε δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη.
amfivioskatadromeas
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από amfivioskatadromeas »

Από την στιγμή που η αστυνομία έχει τόσα κενά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει 1200 άτομα στην δημοτική αστυνομία και όχι 1200 ειδικούς φρουρούς
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Γτ έχει όριο ηλικίας τα 28 ενώ δημοτική έχει 35 και πρέπει να βολευτουν και βύσματα άνω των 30 και στον τόπο τους μη τυχόν και πάνε αλλού 😂😂
Επισκέπτης

Εγω παιδες εχω ακουσει μεσα απο την γαδα πως ετοιμάζουν προκήρυξη. Μην με ακούτε και το πάρετε ως δεδομένο απλα αυτο μου ειπαν. Ελπίζω να ισχύει κάτι τέτοιο μπας και δούμε φως
EricHalland

Δημοσίευση από EricHalland »

Μακάρι να ισχύει αυτή η πληροφόρηση και να μην τρολάρεις.
Επισκέπτης

Μακάρι να ισχύει και όντως και γίνει γιατί πολλοί περιμένουμε αν και δεν πιστεύω.
MAJOR

Δημοσίευση από MAJOR »

Αν βγει θα βγει το καλοκαιρι γιατι πρωτα κανει χαρτογραφηση τον ελλειψεων και τωρα εχουμε και τις κρισεις αξιωματικων
Turbo96

Δημοσίευση από Turbo96 »

Μωρέ ας βγει καλοκαίρι αρκεί να βγεί!
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

Ας τελειώσουν οι κρίσεις και μετά από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες