Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Προφανώς, για φέτος, δεν προβλέπονται προσλήψεις, όπως φαίνεται και από τις σχετικές ενέργειες του Χρυσοχοίδη https://www.dnews.gr/eidhseis/politikes ... a-tin-elas
Φαινόταν από πριν ούτως ή άλλως. Τουλάχιστον να βγάλει συνοριοφύλακες ΑΝ βγάλει.
Μήπως ξαναδούμε το έργο όπως παλιά που πήγε τους δημοτικούς αστυνομικούς ΕΦ και κάποιους άλλους σε υπουργεία ;
Θαύμα θα ήταν αλλά αυτό έγινε επειδή σε πολλές πόλεις καταργήθηκε ο θεσμός της δημοτικής αστυνομίας, αν μιλάς για αυτό.
Δεν νομίζω ότι φοβούνται την κοινωνική κατακραυγή ή ότι σπάει μπάλες η αριστερά αν πάρουν ειδικούς φρουρούς. Απλά δεν έχουν λεφτά μάγκες για αυτό προσπαθούν να βγάλουν από την μύγα ξιγκι προσπαθώντας να τραβήξουν κακομοίρηδες από επαρχία και φυσικά τους VIP πού όλοι ξέρουμε ότι δεν θα επιστρέψουν όλοι. Θέλουν να πάρουν άλλους 3200+ ΕΠΟΠ φέτος και του χρόνου δημοτική φέτος 1200 άτομα και γενικά θέλουν να επανδρώσουν άτομα στην υγεία και στην πυροσβεστική εποχικούς και ίσως μόνιμους. Ε και προφανώς δεν βγαίνει. Τώρα δεν ξέρω 400-600 άτομα δεν θεωρώ ότι θα φόρτωνε τον προϋπολογισμό του ήδη καταστραμμένου χρεοκοπημένου μπουρδέλοκρατους αλλά σίγουρα δεν νομίζω να τους παίρνει να ανοίγουν και άλλα μέτωπα. Φέτος όντως πρέπει να γίνουν σημεία και τέρατα για να πάρει κάτι. Του χρόνου όμως δεν αποκλείεται μέχρι τότε όμως ποιος ζει ποιος πεθαίνει. Άι να δούμε...
Παιδια οτι μαθαινεται να το λετε εδω επισης οι κατω τον 24 δεν εχετε να φοβαστε τιποτα αρκει να εχετε μορια γιατι σιγουρα θα κανει προσληψεις η του χρονου η του παραχρωνου
Οι του 98-99 είναι φουλ σειφ. Οι του 96 δυστυχώς την φάγαμε και τού 97 λογικά ναι. Μακάρι να έβγαζε φέτος πάντως θα δούμε δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη.
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Από την στιγμή που η αστυνομία έχει τόσα κενά εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί να πάρει 1200 άτομα στην δημοτική αστυνομία και όχι 1200 ειδικούς φρουρούς
Γτ έχει όριο ηλικίας τα 28 ενώ δημοτική έχει 35 και πρέπει να βολευτουν και βύσματα άνω των 30 και στον τόπο τους μη τυχόν και πάνε αλλού 

Εγω παιδες εχω ακουσει μεσα απο την γαδα πως ετοιμάζουν προκήρυξη. Μην με ακούτε και το πάρετε ως δεδομένο απλα αυτο μου ειπαν. Ελπίζω να ισχύει κάτι τέτοιο μπας και δούμε φως
Μακάρι να ισχύει αυτή η πληροφόρηση και να μην τρολάρεις.
Μακάρι να ισχύει και όντως και γίνει γιατί πολλοί περιμένουμε αν και δεν πιστεύω.
Αν βγει θα βγει το καλοκαιρι γιατι πρωτα κανει χαρτογραφηση τον ελλειψεων και τωρα εχουμε και τις κρισεις αξιωματικων
Ας τελειώσουν οι κρίσεις και μετά από εκεί και πέρα βλέπουμε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες