Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 11

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στο Πολεμικό Ναυτικό (2023)

Δημοσίευση από Geo24 »

Ήθελα και γω με την σειρά μου να πω ότι είχα μπει πέρσι αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να μπω στην νοοτροπία ότι λείπω πάνω 200 μέρες συν βάρδιες 24 ωρών στο ναύσταθμο. Νησιά βγήκε φέτος για λίγα άτομα και συγκεκριμένες ειδικότητες για τα πλοία τύπου island. Τα λεφτά κατά μέσο όρο μαζί με τα ταξίδια δεν θα ξεπερνούν τα 1200 €. Δεν είχα θέμα με τη θάλασσα αλλά ότι δεν είχα ελεύθερο χρόνο και ότι δεν μπορούσα να πάρω έστω και 5 μέρες άδεια γιατί δεν βγαίναν οι βάρδιες σε άλλα καράβια με καλύτερες συνθήκες έπαιρναν άδεια αλλά μόλις γυρνούσαν βαρουσαν μία μία. Φίλος οβα σε α/γ έκανε 10 βάρδιες λόγω ελλείψεως ναυτών. Παιδιά και στην δικιά μου τη σειρά το ήθελαν πολλά όπως λέτε και σεις αλλά δυστυχώς από την περσινή σειρά πάνω από 30 άτομα φύγαμε. Καλή επιτυχία σε όλους καλό είναι να το δοκιμάσετε και μακάρι να καταφέρετε να μείνετε. Η διάφορα του ναυτικού είναι ότι θα πληρωθείτε σίγουρα και ξέρετε πόσα θα πάρετε δεν υπάρχουν όμως δυστυχώς καλύτερες συνθήκες εργασίας από ότι έξω. Οποίοι λένε για αποστρατειες ας δουν λίγο ηλικίες και βαθμούς αυτών που έφυγαν.
Zoii

Δημοσίευση από Zoii »

Προς τιμην σου που το παραδεχεσε αλλα φυσικα δεν σε δικαιολογω προσωπικα διοτι θα μπορουσες να χεις ψαχτει νωριτερα. Υπαρχουν ατομα που εχουν ψαχτει και παρολαυτα το θελουν με τα δυσκολα και τα ευκολα. Ελπιζω μονο να παραιτηθηκες εγκαιρως και να μην εγινες η αιτια να μην μπει καποιο παιδι που πιθανων να το θελε και να μπορουσε να ανταπεξελθει. Ο στρατος δεν ειναι για ολους επαναλαμβανω κι αυτο δεν το κρινω. Δεν ειναι δημοσια υπηρεσια 2 και 30 θα μαι σπιτι
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo24 »

Δυστυχώς δεν παραιτήθηκα εγκαίρως. Το κατανοώ ότι δεν είναι δημόσια υπηρεσία αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί φεύγει τόσος κόσμος μόνο από το ναυτικό; Και ο στρατός, η αστυνομία, η πυροσβεστική, το λιμενικό έχουν τα θέματα τους αλλά φεύγει λίγος κόσμος. Εδώ μιλάμε φεύγουν αξιοματικοι δηλαδή η ελίτ. Δηλαδή όλοι οι άλλοι είναι ικανοί και αντέχουν στην πίεση πέραν αυτοί του ναυτικού ; Δεν θέλω να αλλάξω γνώμη απλώς αν δεν μπεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Αν είσαι από παραμεθόριο που δεν έχεις δουλειές το βλέπεις σαν ευκαιρία αν έχεις μια δουλειά με 900 - 1000 € το ίδιο θα σου είναι. Σκέψου παιδιά από Σαλαμίνα δεν θέλουν να μπουν γιατί έχουν δικούς τους και βλέπουν την δυσκολία.
Zoii

Δημοσίευση από Zoii »

Και ξαναλεω ειναι πραγματα που ο καθενας μπορει να τα ψαξει πριν μπει. Παραμεθωριο ειμαι με το συζυγο μου ο οποιος εχει μπει και βλεπω και τα θετικα και τα αρνητικα. Αλλα οποιος εχει δουλεψει ιδιωτικο τομεα ισως εκτιμαει καποια πραγματα παραπανω. Ειναι εγωιστικο απο μερος οσων παραιτηθηκαν ΜΗ εγκαιρως γιατι στερησαν απο ατομα συνειδητοποιημενα μια θεση, μια ευκαιρια. Δεν λυπαμε πλεον θυμωνω. ΝΑΥΤΙΚΟ=ΚΑΡΑΒΙ τι περιμενατε αεροπλανο η στερια; Και μην ακουσω την ατακα ας ειχατε τα μορια να μπειτε γιατι ισως ειχαμε 50,100 η 200 μορια λιγοτερα απο καποιον αλλα ισως καποια ατομα ειχαμε τσαγανο η αναγκη οπως θες το λες. Καποιοι μπηκαν κι αντεξαν γιατι ισως θελαν κι ειχαν αναγκη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.
Zoiii

Δημοσίευση από Zoiii »

Geo24 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 9:59 am Δυστυχώς δεν παραιτήθηκα εγκαίρως. Το κατανοώ ότι δεν είναι δημόσια υπηρεσία αλλά μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί φεύγει τόσος κόσμος μόνο από το ναυτικό; Και ο στρατός, η αστυνομία, η πυροσβεστική, το λιμενικό έχουν τα θέματα τους αλλά φεύγει λίγος κόσμος. Εδώ μιλάμε φεύγουν αξιοματικοι δηλαδή η ελίτ. Δηλαδή όλοι οι άλλοι είναι ικανοί και αντέχουν στην πίεση πέραν αυτοί του ναυτικού ; Δεν θέλω να αλλάξω γνώμη απλώς αν δεν μπεις δεν μπορείς να καταλάβεις. Αν είσαι από παραμεθόριο που δεν έχεις δουλειές το βλέπεις σαν ευκαιρία αν έχεις μια δουλειά με 900 - 1000 € το ίδιο θα σου είναι. Σκέψου παιδιά από Σαλαμίνα δεν θέλουν να μπουν γιατί έχουν δικούς τους και βλέπουν την δυσκολία.

Αν ο Σαλαμινιωτης μπηκε πν με το σκεπτικο οτι αα δεν θα μαι καραβι 2 και 30 θα μαι σπιτι καλα μυαλα... Η ο Εβριτης οτι μπορει να μην το στειλουν Μυτιλινη πχ... Πριν μπουμε σκεφτομαστε ολα τα ενδεχομενα... Ξαναλεω η προκυρηξη βγηκε το ναυτικο για καραβια και ο σξ, αεροπορια για παραμεθωριο εκτος σπανιων εξαιρεσεων. Ψαχτειτε
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo24 »

Άλλο το καράβι στην παραμεθόριο εκεί είσαι 8 ώρες ίσως λίγο παραπάνω αν έχεις περιστατικό με μετανάστες. Μακαρι να μπορούσα να πάω, έκανα θητεία παραμεθόριο και έβλεπα πως είναι τα πράγματα με επίδομα 200 και συν ότι χειμώνα λόγω καιρού δεν βγαίνουν. Έχεις το άντρα σου οπότε λογικά θα πας. Όπως τα συγκρίνεις είναι ευκαιρία. Ρώτα αυτούς που είναι φρεγάτα 20 χρόνια
Zoii

Δημοσίευση από Zoii »

Geo24 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:10 am Άλλο το καράβι στην παραμεθόριο εκεί είσαι 8 ώρες ίσως λίγο παραπάνω αν έχεις περιστατικό με μετανάστες. Μακαρι να μπορούσα να πάω, έκανα θητεία παραμεθόριο και έβλεπα πως είναι τα πράγματα με επίδομα 200 και συν ότι χειμώνα λόγω καιρού δεν βγαίνουν. Έχεις το άντρα σου οπότε λογικά θα πας. Όπως τα συγκρίνεις είναι ευκαιρία. Ρώτα αυτούς που είναι φρεγάτα 20 χρόνια

Ειδες που παλι μπαρουφες λες;200 δεν ειναι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το επιδομα παραμεθωριου,5 24ωρες υπηρεσιες το μηνα, δυσκολιες στις μοναδες και κινδυνος με τους μεταναστες και το βασικοτερο τα ενοικια που στην καλυτερη να τρως τον μισο μισθο... Μην λες οτι σου κατεβει πες ναι δεν αντεξα εγωιστικο γιατι στερησες μια θεση απο καποιον που μπορει να αντεχε και τωρα ταλαιπωριετε για να ξαναπερασει εαν τα καταφερει... Αλλοι ναι αντεχουν εαν εσυ κι αλλοι δεν μπορουν καλως αλλα αν ειχες ψαχτει ολα αυτα θα τα γνωριζες και καταληγουμε στα λογια μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Zoiii

Δημοσίευση από Zoiii »

Συν οτι 7 χρονακια στο νερο παραμεθωριο με οχι τοσο καλες συνθηκες για καποιον πχ απο Αθηνα. Λοιπον κι αλλοι λογοι πολλοι προσωπικα τα ζω οποτε εχω δει ολα τα ενδεχομενα
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Zoii έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:17 am
Geo24 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:10 am Άλλο το καράβι στην παραμεθόριο εκεί είσαι 8 ώρες ίσως λίγο παραπάνω αν έχεις περιστατικό με μετανάστες. Μακαρι να μπορούσα να πάω, έκανα θητεία παραμεθόριο και έβλεπα πως είναι τα πράγματα με επίδομα 200 και συν ότι χειμώνα λόγω καιρού δεν βγαίνουν. Έχεις το άντρα σου οπότε λογικά θα πας. Όπως τα συγκρίνεις είναι ευκαιρία. Ρώτα αυτούς που είναι φρεγάτα 20 χρόνια

Ειδες που παλι μπαρουφες λες;200 δεν ειναι σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ το επιδομα παραμεθωριου,5 24ωρες υπηρεσιες το μηνα, δυσκολιες στις μοναδες και κινδυνος με τους μεταναστες και το βασικοτερο τα ενοικια που στην καλυτερη να τρως τον μισο μισθο... Μην λες οτι σου κατεβει πες ναι δεν αντεξα εγωιστικο γιατι στερησες μια θεση απο καποιον που μπορει να αντεχε και τωρα ταλαιπωριετε για να ξαναπερασει εαν τα καταφερει... Αλλοι ναι αντεχουν εαν εσυ κι αλλοι δεν μπορουν καλως αλλα αν ειχες ψαχτει ολα αυτα θα τα γνωριζες και καταληγουμε στα λογια μου. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
Αν δεν έχεις τον άντρα σου μέσα η σκέψη σου θα ήταν διαφορετική. Τώρα ξέρεις ότι θα έχεις συνυπηρετιση και το βλέπεις έτσι. Όσο και να το ψάξεις και όσο και να διαβάσεις αν δεν το ζήσεις να δεις ως που αντέχεις τότε δεν μπορείς να έχεις αποψη. Και αυτό που λέτε στερησατε θέσεις και στερησατε θέσεις ελάτε στην πραγματικότητα. Η ζωή είναι άδικη!
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo24 »

Δηλαδή είναι το ίδιο 5 24 ωριες με καθημερινά εργάσιμο συν ταξίδια και ναι είμαι σίγουρος επειδή Μυτιλήνη υπηρέτησα τα λεφτά είναι παραπάνω με μορφή επιδόματος που περνούν στην παραμεθόριο μήπως ο άντρας σου τα κρύβει ; Δεν γίνεται σξ να παίρνει και το ναυτικό να μην παίρνει επίδομα σκέψου. Δηλαδή θες να μου πεις ότι η Ανδρομέδα και ο τοξότης είναι ποίο δύσκολα από τη φγ; Μάλλον δεν ξες που είσαι
Geo24
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από Geo24 »

Πραγματικά σου εύχομαι να μπεις να δεις να έχει κάποιος μεγαλύτερο βύσμα να πάτε σε φρεγάτες εσύ και ο άνδρας σου και μετά θα σου πω για όλα αυτά που λες αφού είναι για εσένα τόσο εύκολα.
Zoii

Δημοσίευση από Zoii »

Κανεις λαθος οτι εχω τον ανδρα μου μεσα και σκεφτομαι την συνυπηρετηση. Υπαρχουν και συνειδητοποιημενα πραγματα δεχτειτε το. Και ναι εαν τα χε ψαξει ολα καποιος δεν θα του κακοφαινοταν τοσο οσο ενας που δεν ειχε ιδεα που παει. Ωστοσο σεβαστο οτι δεν κανουν ολοι θα μπορουσε να χε παραιτηθει εγκαιρως ο εκαστοτε ωστε ναι να μην στερησει θεση γιατι ναι οσο κι εαν δεν κατανοειται ΣΤΕΡΗΣΕ ΘΕΣΗ.
Zoii

Δημοσίευση από Zoii »

Geo24 έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:25 am Πραγματικά σου εύχομαι να μπεις να δεις να έχει κάποιος μεγαλύτερο βύσμα να πάτε σε φρεγάτες εσύ και ο άνδρας σου και μετά θα σου πω για όλα αυτά που λες αφού είναι για εσένα τόσο εύκολα.
Και οι μπαρουφες συνεχιζονται ειλικρινα ευτυχως ειμαι απο τα ατομα που χω ψαξει την καθε λεπτομερια. Ναι μωρε ασχημα ειναι το ναυτικο καλυτερα ντελιβερι εξω... Καλα μυαλα ευχομαι
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Zoii έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:25 am Κανεις λαθος οτι εχω τον ανδρα μου μεσα και σκεφτομαι την συνυπηρετηση. Υπαρχουν και συνειδητοποιημενα πραγματα δεχτειτε το. Και ναι εαν τα χε ψαξει ολα καποιος δεν θα του κακοφαινοταν τοσο οσο ενας που δεν ειχε ιδεα που παει. Ωστοσο σεβαστο οτι δεν κανουν ολοι θα μπορουσε να χε παραιτηθει εγκαιρως ο εκαστοτε ωστε ναι να μην στερησει θεση γιατι ναι οσο κι εαν δεν κατανοειται ΣΤΕΡΗΣΕ ΘΕΣΗ.
Βρε καλή μου υπάρχουν και και τα άτομα που τον έχουν ψάξει δεν λέμε το αντίθετο. Αλλά αλλο να τα διαβάσεις κι άλλο να τα ζεις. Το κατανοείς; Επίσης είσαι κλασική περίπτωση που έχεις σύζυγό μέσα και θέλεις να μπεις να είστε μαζί. Κλασικό σε ζευγάρια ένστολων. Να δω αν ήσουν μόνη σου αν θα έκανες αίτηση και αν θα έλεγες τα ίδια.! Που δεν θα τα έλεγες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Προφανώς για να περασε κάτι παραπάνω είχε που εσύ δεν το είχες. Δεξου το και προχωρα παρακάτω.
Zoiii

Δημοσίευση από Zoiii »

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 11:27 am
Zoii έγραψε: Τρί Αύγ 29, 2023 10:25 am Κανεις λαθος οτι εχω τον ανδρα μου μεσα και σκεφτομαι την συνυπηρετηση. Υπαρχουν και συνειδητοποιημενα πραγματα δεχτειτε το. Και ναι εαν τα χε ψαξει ολα καποιος δεν θα του κακοφαινοταν τοσο οσο ενας που δεν ειχε ιδεα που παει. Ωστοσο σεβαστο οτι δεν κανουν ολοι θα μπορουσε να χε παραιτηθει εγκαιρως ο εκαστοτε ωστε ναι να μην στερησει θεση γιατι ναι οσο κι εαν δεν κατανοειται ΣΤΕΡΗΣΕ ΘΕΣΗ.
Βρε καλή μου υπάρχουν και και τα άτομα που τον έχουν ψάξει δεν λέμε το αντίθετο. Αλλά αλλο να τα διαβάσεις κι άλλο να τα ζεις. Το κατανοείς; Επίσης είσαι κλασική περίπτωση που έχεις σύζυγό μέσα και θέλεις να μπεις να είστε μαζί. Κλασικό σε ζευγάρια ένστολων. Να δω αν ήσουν μόνη σου αν θα έκανες αίτηση και αν θα έλεγες τα ίδια.! Που δεν θα τα έλεγες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει την επιλογή του. Προφανώς για να περασε κάτι παραπάνω είχε που εσύ δεν το είχες. Δεξου το και προχωρα παρακάτω.

Τοσα ξερεις τοσα λες μεχρι εκει φτανει το IQ σου. Εκανα απο περσυ αιτηση μαζι με το συζυγο πριν καν παντρευτουμε για να σου λυθει η απορια αν και δεν χρειαζοταν αλλα να σου αποδειξω ποσο ραδικιου ειναι το iq. Προφανως ειχε καποιος ειχε 50 μορια παραπανω αλλα οχι το βασικο μπεσα και αντιληψη. Φιλακια

Σημείωση διαχείρισης: Πρόσεξε τις εκφράσεις σου. Μπορείς να εκφράζεις τις απόψεις σου χωρίς να χαρακτηρίζεις. Δεν θα υπάρξει άλλη προειδοποίηση.
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες