Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 32

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Maximosandreou έγραψε:Εκανα το λάθος και πήγα τελευταία στιγμή για τς εξετάσεις με την προϋπόθεση ο ψυχολογος να μου ζήτηση τοξικολογικες και μετά να ξαναπάω για επανεξέταση πράγμα που σε μια μέρα δεν προλαβαίνεις να κάνεις και έτσι δεν πρόλαβα την επιτροπή απαλλαγών που έκλεινε στς 1 το μεσημέρι κ σήμερα ήταν η τελευταία μέρα για οσουν έκαναν αίτηση 5-15

Και δηλαδή; Δεν σου επιτρέπουν να συνεχίσεις γιαυτό; Ήταν αυστηρά έως σήμερα και ούτε μέρα παραπάνω;

Maximosandreou
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Maximosandreou »

Δεν γνωρίζω δεν μου είπαν κάτι χαλάστηκα λίγο και δεν ρώτησα τπτ και δεν θα ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα
Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 36

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από lakis69 »

Maximosandreou έγραψε:Δεν γνωρίζω δεν μου είπαν κάτι χαλάστηκα λίγο και δεν ρώτησα τπτ και δεν θα ξανά ασχοληθώ με αυτό το θέμα
Μαλλον κατι παιζει με τα ουρα αυτο καταλαβα. Γιατι αν ελεγες να πας δευτερα δεν νομιζο να σου λεγανε κατι. Παντως επρεπε να προσπαθησεις

Εν καιρώ πολέμου ο νόμος σιωπά ΚΙΚΕΡΩΝ
YDNEAS DSG
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 25

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από YDNEAS DSG »

Καλησπερα ! εφοσον παρουσιαστουμε στο κετθ να περασουμε εκπαιδευση οβα 2 εβδομαδων μετα θα μας ρωτησουν τοπο προτιμισης ή κατευθειαν νησι;
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Έχουμε κάποιο νεότερο; Πήγε κανείς άλλος; Κάλεσαν τους επόμενους?
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Peter2002 »

Απο οσο φαίνεται τίποτα ακομα, να δω πότε θα μας καλέσουν και τους υπόλοιπους για εξετάσεις!
Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από lakis69 »

Ίσως ποτε δε μας καλέσουν. Σου λέει λίγες οι αιτήσεις αν κοπεί κ κανένας χαθηκαμε
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

lakis69 έγραψε: Ίσως ποτε δε μας καλέσουν. Σου λέει λίγες οι αιτήσεις αν κοπεί κ κανένας χαθηκαμε
Έτσι όπως το γράφεις δεν κατάλαβα. Τι εννοείς ποτε δεν μας καλέσουν; Γιατί αν ανησυχούν για έλλειψη προσωπικού και μην κοπεί κανένας τότε πρώτον θα βιαζοντουσταν να κας πάρουν ώστε να καλυφθούν κενά, δεύτερον θα έπαιρναν περισσότερα άτομα και τρίτον θα επαναληφθεί η ξεφτίλα που έγινε στις φετινές ΠΚΕ των ΕΠ. ΟΠ όπου είδα να περνάνε άτομα που δεν έβγαζαν 4 έλξεις ενω τους έδωσαν 2 προσπάθειες και όπου πέρασαν άλλοι που έκαναν το μίλι 8:30 λεπτά.
Άβαταρ μέλους
lakis69
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από lakis69 »

Όχι εννοώ ότι ίσως δε καλέσουν για γιατρούς κ αγωνίσματα στις ειδικές. Εχουν λίγες αιτήσεις γιαυτο. Ισως όμως καλέσουν μόνο ειδικες για ολα αυτά. Τη να πω ο χρόνος θα δείξει. Αυτο που λες για τις πκε των Εποπ έχεις δίκιο. Πολλη ξεφτιλα για αυτούς που άξιζαν πραγματικα
Άβαταρ μέλους
G3NERAL
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από G3NERAL »

Αφενός για να σας καθησυχάσω, όσοι από εσάς δηλώσετε ειδικές δυνάμεις, εάν βγάζετε τα όρια στα αθλήματα είστε 99,9% μέσα. Ακόμα και να μην είχατε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις, επειδή η ζήτηση είναι μικρή, θα καλυφτούν αρκετά κενά και στους ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, από υποψήφιους που ήταν έφεδροι πεζικού/τεθωρακισμένων κλπ.

Αφετέρου, είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας στην ένταξη των ενόπλων δυνάμεων ως ΟΒΑ; Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στο πεζικό και στα υπόλοιπα σώματα, αλλά όσον αφορά τις ειδικές δυνάμεις, προετοιμαστείτε για ΟΛΑ. Κανονικοί στρατιώτες επί πληρωμή, με φουλ ένοπλες υπηρεσίες, φουλ σκοπιές και με υποχρεώσεις για οτιδήποτε ζητηθεί από οποιονδήποτε ανώτερο εντός και εκτός μονάδος. Σε όλες τις ασκήσεις μέσα, νυχτερινές, γενικά παντού μέσα πρώτοι από όλους σε όλα. Ο πιο τελευταίος τροχός της αμάξης. Όσον αφορά τον μισθό και την αποκατάσταση, τα...00? κάθε μήνα θα σας ζοριζουν αφάνταστα, στην περίπτωση που τοποθετηθειτε οπουδήποτε μακριά από το πατρικό σας σπίτι, πιστέψτε με... Ο μόνος λόγος που αξίζει να μπείτε είναι είτε είστε βέβαιοι πως θα είστε στο πατρικό σας σπίτι χωρίς ενοίκιο κλπ, είτε επειδή θέλετε τα μόρια για να μπείτε άμεσα το συντομότερο δυνατόν σε άλλο σώμα ή σε άλλο θεσμό γενικά. Εάν δεν τηρείται τουλάχιστον ένα από τα δύο προαναφερθέντα, μην κάνετε το λάθος ούτε καν να το σκεφτείτε να μπείτε. Ελπίζω να βοήθησα, όσο μπορώ. Εικόνα

Άβαταρ μέλους
G3NERAL
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 3

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από G3NERAL »

G3NERAL έγραψε:Αφενός για να σας καθησυχάσω, όσοι από εσάς δηλώσετε ειδικές δυνάμεις, εάν βγάζετε τα όρια στα αθλήματα είστε 99,9% μέσα. Ακόμα και να μην είχατε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις, επειδή η ζήτηση είναι μικρή, θα καλυφτούν αρκετά κενά και στους ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, από υποψήφιους που ήταν έφεδροι πεζικού/τεθωρακισμένων κλπ.

Αφετέρου, είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας στην ένταξη των ενόπλων δυνάμεων ως ΟΒΑ; Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στο πεζικό και στα υπόλοιπα σώματα, αλλά όσον αφορά τις ειδικές δυνάμεις, προετοιμαστείτε για ΟΛΑ. Κανονικοί στρατιώτες επί πληρωμή, με φουλ ένοπλες υπηρεσίες, φουλ σκοπιές και με υποχρεώσεις για οτιδήποτε ζητηθεί από οποιονδήποτε ανώτερο εντός και εκτός μονάδος. Σε όλες τις ασκήσεις μέσα, νυχτερινές, γενικά παντού μέσα πρώτοι από όλους σε όλα. Ο πιο τελευταίος τροχός της αμάξης. Όσον αφορά τον μισθό και την αποκατάσταση, τα 800? κάθε μήνα θα σας ζοριζουν αφάνταστα, στην περίπτωση που τοποθετηθειτε οπουδήποτε μακριά από το πατρικό σας σπίτι, πιστέψτε με... Ο μόνος λόγος που αξίζει να μπείτε είναι είτε είστε βέβαιοι πως θα είστε στο πατρικό σας σπίτι χωρίς ενοίκιο κλπ, είτε επειδή θέλετε τα μόρια για να μπείτε άμεσα το συντομότερο δυνατόν σε άλλο σώμα ή σε άλλο θεσμό γενικά. Εάν δεν τηρείται τουλάχιστον ένα από τα δύο προαναφερθέντα, μην κάνετε το λάθος ούτε καν να το σκεφτείτε να μπείτε. Ελπίζω να βοήθησα, όσο μπορώ.Εικόνα

Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

G3NERAL έγραψε: Αφενός για να σας καθησυχάσω, όσοι από εσάς δηλώσετε ειδικές δυνάμεις, εάν βγάζετε τα όρια στα αθλήματα είστε 99,9% μέσα. Ακόμα και να μην είχατε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις, επειδή η ζήτηση είναι μικρή, θα καλυφτούν αρκετά κενά και στους ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, από υποψήφιους που ήταν έφεδροι πεζικού/τεθωρακισμένων κλπ.

Αφετέρου, είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας στην ένταξη των ενόπλων δυνάμεων ως ΟΒΑ; Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στο πεζικό και στα υπόλοιπα σώματα, αλλά όσον αφορά τις ειδικές δυνάμεις, προετοιμαστείτε για ΟΛΑ. Κανονικοί στρατιώτες επί πληρωμή, με φουλ ένοπλες υπηρεσίες, φουλ σκοπιές και με υποχρεώσεις για οτιδήποτε ζητηθεί από οποιονδήποτε ανώτερο εντός και εκτός μονάδος. Σε όλες τις ασκήσεις μέσα, νυχτερινές, γενικά παντού μέσα πρώτοι από όλους σε όλα. Ο πιο τελευταίος τροχός της αμάξης. Όσον αφορά τον μισθό και την αποκατάσταση, τα...00? κάθε μήνα θα σας ζοριζουν αφάνταστα, στην περίπτωση που τοποθετηθειτε οπουδήποτε μακριά από το πατρικό σας σπίτι, πιστέψτε με... Ο μόνος λόγος που αξίζει να μπείτε είναι είτε είστε βέβαιοι πως θα είστε στο πατρικό σας σπίτι χωρίς ενοίκιο κλπ, είτε επειδή θέλετε τα μόρια για να μπείτε άμεσα το συντομότερο δυνατόν σε άλλο σώμα ή σε άλλο θεσμό γενικά. Εάν δεν τηρείται τουλάχιστον ένα από τα δύο προαναφερθέντα, μην κάνετε το λάθος ούτε καν να το σκεφτείτε να μπείτε. Ελπίζω να βοήθησα, όσο μπορώ.Εικόνα

Προσωπικά γνωρίζω για αυτά που ανέφερες, έχω βάλει και για ΕΠ. ΟΠ αλλά επειδή γνωρίζω πως κατα πασα πιθανότητα δεν θα περάσω εκεί έβαλα και για ΟΒΑ προκειμένου να μαζέψω και άλλα μόρια για την επόμενη προκήρυξη. Τώρα όσον αφορά υπηρεσίες ναι δεν διαφωνώ τρώνε λούκι αλλα βέβαια και την μονάδα, εγω που έβλεπα τους ΟΒΑ (ειδικές δυνάμεις) στην μονάδα μου, οι μόνες υπηρεσίες που έκαναν ήταν αξιωματικός πύλης, δεκανέας αλλαγής, ΚΕΠΙΚ και άντε στην χειρότερη κάνα περίπολο αλλά αυτό ηταν μονο στην αρχή μεχρι να μάθουν οι νέοι πως να κάνουν σωστά την υπηρεσία. Μετα παλι πίσω σε αυτά που ανέφερα.
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

G3NERAL έγραψε: Αφενός για να σας καθησυχάσω, όσοι από εσάς δηλώσετε ειδικές δυνάμεις, εάν βγάζετε τα όρια στα αθλήματα είστε 99,9% μέσα. Ακόμα και να μην είχατε υπηρετήσει ειδικές δυνάμεις, επειδή η ζήτηση είναι μικρή, θα καλυφτούν αρκετά κενά και στους ΟΒΑ ειδικών δυνάμεων, από υποψήφιους που ήταν έφεδροι πεζικού/τεθωρακισμένων κλπ.

Αφετέρου, είστε απόλυτα σίγουροι για την επιλογή σας στην ένταξη των ενόπλων δυνάμεων ως ΟΒΑ; Δεν γνωρίζω τι συμβαίνει στο πεζικό και στα υπόλοιπα σώματα, αλλά όσον αφορά τις ειδικές δυνάμεις, προετοιμαστείτε για ΟΛΑ. Κανονικοί στρατιώτες επί πληρωμή, με φουλ ένοπλες υπηρεσίες, φουλ σκοπιές και με υποχρεώσεις για οτιδήποτε ζητηθεί από οποιονδήποτε ανώτερο εντός και εκτός μονάδος. Σε όλες τις ασκήσεις μέσα, νυχτερινές, γενικά παντού μέσα πρώτοι από όλους σε όλα. Ο πιο τελευταίος τροχός της αμάξης. Όσον αφορά τον μισθό και την αποκατάσταση, τα...00? κάθε μήνα θα σας ζοριζουν αφάνταστα, στην περίπτωση που τοποθετηθειτε οπουδήποτε μακριά από το πατρικό σας σπίτι, πιστέψτε με... Ο μόνος λόγος που αξίζει να μπείτε είναι είτε είστε βέβαιοι πως θα είστε στο πατρικό σας σπίτι χωρίς ενοίκιο κλπ, είτε επειδή θέλετε τα μόρια για να μπείτε άμεσα το συντομότερο δυνατόν σε άλλο σώμα ή σε άλλο θεσμό γενικά. Εάν δεν τηρείται τουλάχιστον ένα από τα δύο προαναφερθέντα, μην κάνετε το λάθος ούτε καν να το σκεφτείτε να μπείτε. Ελπίζω να βοήθησα, όσο μπορώ.Εικόνα

Επιπλέον να σε ρωτήσω κατι αλλο αν γνωρίζεις. Εγω που υπηρέτησα ειδικές δυνάμεις ποιες είναι οι πιθανότητες μου να μπω ΟΒΑ στο στρατό ξηράς;(πλην ειδικών δυνάμεων) έχω βάλει και για τα οπλα - σώματα και για ειδικές, τα αθλήματα τα περνάω δεν εχω θέμα αλλα για πάσα περίπτωση ρωτάω.
Peter2002
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Κάλεσαν σήμερα και εμάς που είχαμε κάνει την αίτηση απο τις 16 και μέτα.10 με 14 μου είπαν στο 401. Προσωπικά τους πήρα τηλέφωνο και μου είπαν να στείλω email τα στοιχεία μου καθώς εχω περάσει και για ΕΠ. ΟΠ αρα να βρουν τις ιατρικές μου εξετάσεις απο εκεί.
Mark79
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Προκήρυξη για ΟΒΑ (2022)

Δημοσίευση από Mark79 »

Αρα μετα θα καλεσουν τους υπόλοιπους οπότε αποτελέσματα Μας βλέπω για Νοέμβρη!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες