Αποτελέσματα Υποψηφίων ΟΒΑ (2021)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 55

Δημοσίευση από anonymous19970 »

ideal έγραψε:Κάνεις μεγάλο λάθος. Αν εγώ είμαι 71 θέση σαν ΧΕΓΚ και παίρνει 10 άτομα δεν θα πάω πουθενά εγώ. Στον πίνακα Β είναι η σειρά προτιμήσεις στην περίπτωση που λες. Θα πάρει πχ παραπάνω μάγειρες ή κουρεες ανάλογα πιο είναι 1ο,2ο,3ο στην κατάταξη με θέσεις που δν συμπληρώθηκαν. Το ΧΕΓΚ είναι τρίτο απτό τέλος σε αυτήν την σειρά. Άρα θα καλυφθούν οι θέσεις από τις παραπάνω ειδικότητες που προτιμάνε σε περίπτωση κενών θέσεων
Ρε φιλε αυτο που λες θα ισχυε αν οι αιτησεις ηταν παρα πολλες, αφου οι αιτησεις ειναι οσες οι θεσεις και πεσουν ολοι σε μια ειδικοτητα τοτε ολες οι αλλες θα εχουν κενες θεσεις και θα προστεθουν θεσεις. Δεν μπορω να το πω πιο απλα

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από ideal »

anonymous19970 έγραψε:Ρε φιλε αυτο που λες θα ισχυε αν οι αιτησεις ηταν παρα πολλες, αφου οι αιτησεις ειναι οσες οι θεσεις και πεσουν ολοι σε μια ειδικοτητα τοτε ολες οι αλλες θα εχουν κενες θεσεις και θα προστεθουν θεσεις. Δεν μπορω να το πω πιο απλα
Επομένως, απτα 246 ατομα που μου ειπε το ΓΕΑ (Β4) δηλαδη το γραφειο που ειναι υπευθυνο για την προκυριξη που ειναι ο συνολικος αριθμος των υποψηφιων (εφεδροι+εν ενεργεια φανταροι που δεν καλεστηκαν για ιατρικα καθως υπηρετουν αυτην την στιγμη) τοτε αν παιρνει 201 ατομα θα μεινουν εκτος 45 ατομα. Σωστα;

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Σεπ 27, 2021 7:09 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ideal »

ideal έγραψε:Επομένως, απτα 246 ατομα που μου ειπε το ΓΕΑ (Β4) δηλαδη το γραφειο που ειναι υπευθυνο για την προκυριξη που ειναι ο συνολικος αριθμος των υποψηφιων (εφεδροι+εν ενεργεια φανταροι που δεν καλεστηκαν για ιατρικα καθως υπηρετουν αυτην την στιγμη) τοτε αν παιρνει 201 ατομα θα μεινουν εκτος 45 ατομα. Σωστα;
Και οι εκτος θαναι απο ΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ, ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗς, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΑΜΥΝΗΣ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ Καθως αυτες θαναι οι ειδικοτητες που ειναι τελευταιες στην λιστα προτιμησεων απο τον πινακα 2

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Αρχικα δεν υπαρχει περιπτωση να περασουν και οι 245 που καλεστηκαν καποιοι θα κοπουν στα υγειονομικα και ακομη περισσοτεροι δεν θα παρουσιαστουν. Αλλα στην περιπτωση που και παλι ο αριθμος ειναι πανω απο 201 ελαχιστοι δεν θα περασουν αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την ειδικοτητα και την προτιμηση. Για να σου δωσω να καταλαβεις αν πχ περασουν 231 ενω οι θεσεις ειναι 201 και δηλωσουν 60 ατομα την ειδικοτητα μαγειρας που ειναι νουμερο 1 στον πινακα θα περασουν οι 30 απο αυτους και οι αλλες ειδικοτητες θα ειναι γεματες
ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ideal »

anonymous19970 έγραψε:Αρχικα δεν υπαρχει περιπτωση να περασουν και οι 245 που καλεστηκαν καποιοι θα κοπουν στα υγειονομικα και ακομη περισσοτεροι δεν θα παρουσιαστουν. Αλλα στην περιπτωση που και παλι ο αριθμος ειναι πανω απο 201 ελαχιστοι δεν θα περασουν αλλα αυτο δεν εχει να κανει με την ειδικοτητα και την προτιμηση. Για να σου δωσω να καταλαβεις αν πχ περασουν 231 ενω οι θεσεις ειναι 201 και δηλωσουν 60 ατομα την ειδικοτητα μαγειρας που ειναι νουμερο 1 στον πινακα θα περασουν οι 30 απο αυτους και οι αλλες ειδικοτητες θα ειναι γεματες
Συμφωνώ μαζί σου ότι όλες οι θέσεις θα καλυφθούν ακριβώς με τν αριθμό που ζητάει. Δλδ θα Βρεθούν 10 άτομα από ΧΕΓΚ, Αστυνόμους και τα λοιπά σίγουρα. Άρα θαναι 201 επιτυχων ακριβώς με όσα άτομα ζητάει σε κάθε θέση. Τώρα εγώ όμως αν είμαι 20ος ΧΕΓΚ μένω απέξω γιατί παίρνει μόνο 10. Δν μπορεί να πάρει άλλον ΧΕΓΚ εφόσον οι θέσεις είναι πληρες

Άβαταρ μέλους
anonymous19970
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δεν ξερεις ποσες κενες θεσεις και ποιες ειδικοτητες δηλωσε ο καθενας οποτε δεν μπορεις να μαθεις τι θα γινει το νουμερο που υπαρχει διπλα απο την ειδικοτητα ειναι ο ελαχιστος αριθμος που θα παρει. Στην τελευταια προκηρυξη της αεροποριας 5 ειδικοτητες υπηρχαν και επαιρνε μονο 5 ατομα η καθε μια και παρολαυτα οι 3 απο αυτες δεν συμπληρωθηκαν καν
33ΜΚ
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από 33ΜΚ »

Ρε μάγκες στους περισσότερους από εδώ μέσα ούτε η ΠΑ μας ενδιαφέρει ούτε το ΠΝ αν θέλετε να μιλήσετε για την ΠΑΝ κάντε ένα τοπικ και πείτε τα
Epop2021
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Epop2021 »

Καιι τι σε ενδιαφέρει ρε φιλαράκι;

Γενικά αποτέλεσμα υποψηφίων οβα είναι όχι για ένα σώμα μόνο

Εικόνα

Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 148

Δημοσίευση από ΕΛΔΥΚ 16 »

Το θέμα είναι να καλέσει αυτούς που θα καλέσει τώρα μέχρι την Τετάρτη για ιατρικά να δούμε πάνω κάτω πόσες αίτησης παίζουν αν καί νομίζω δεν θα είναι πάνω από 300 για σξ
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Politis1994 »

Ideal. Μιας και το εχεις ψαξει λιγο. Εγω εκανα αίτηση πα... Δεν ειμαι πουθενά δηλαδή τι κανω τωρα απλα αποροφθηκα η περιμένω τι;
Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Μακαρι να πηγαινα θητεία ξηρα τότε με την αεροπορία τα βισματα κλπ. Ξηρα εχει κ εφαρμογή κομπλε ολα...
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Politis1994 έγραψε:Μακαρι να πηγαινα θητεία ξηρα τότε με την αεροπορία τα βισματα κλπ. Ξηρα εχει κ εφαρμογή κομπλε ολα...

Τι να σ πω ρε φίλε δυστυχώς η ξηρά είναι ποίο πρόσβασιμη

ideal
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από ideal »

Politis1994 έγραψε:Ideal. Μιας και το εχεις ψαξει λιγο. Εγω εκανα αίτηση πα... Δεν ειμαι πουθενά δηλαδή τι κανω τωρα απλα αποροφθηκα η περιμένω τι;
Αγορίνα εγώ δν είμαι τίποτα για να σ πω με εγκυρότητα το τι γίνεται στην περίπτωση σου. Εγώ απλά πήρα στο τηλέφωνο που τελειώνει σε 2410 και Μ είπαν ότι δεν θα καλέσει αλλους. Οι έφεδροι είναι αυτοί που κάλεσε και δν θα καλέσει αλλους.

Θα βγουν πίνακες πολυάριθμων και απορριπτεων μετά. Όσοι περάσουν θα ενημερωθούν από στρατολογία σε επόμενο στάδιο όπως έγινε και στην προκήρυξη του 19 που έπαιρνε 400 άτομα

Politis1994
Υποστράτηγος
Υποστράτηγος

Οκ μάγκες ευχαριστώ. Αρα απο αυτους που κάλεσε πολλοι ειναι επιτυχοντες μεσα... Οκ θα δείξει
Άβαταρ μέλους
ΕΛΔΥΚ 16
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μάγκες λογικό είναι υπάρχει πολύ αναμονή πολλές μέρες το περιμένουμε δυστυχώς τν φάγαμε τν γάιδαρο πάντως αν έχετε νέα γράψτε
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 2 επισκέπτες