Δεν χρειαζεται να στο σιγουρεψει. Τα κινητα με καμερα απαγορευονται στο κεντρο, χωρις καμερα μπορεις να εχεις μαζι σου φυσικα. Δεν πας και στα κατεργα.
Παιδια μπηκε σημερα γνωστος μου και εμαθα οτι τα πηρανε όλα τα κινητα με καμερα. Οποτε παρτε το και βαλτε το στην βαλιτσα για μετα ... Θα βολευτουμε με κανενα παλιο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος spike211 την Δευ Αύγ 23, 2021 8:23 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
noulis9444 έγραψε: Γνωρίζει κάποιος πόσο θα είναι εν τέλη η πρώτη φάση της εκπαίδευσης,(να υπολογίσουμε και εσώρουχα)
Μην το δένεις κόμπο. Αλλά έμαθα από έναν επιτυχόντα στην Τρίπολη ότι τους είπαν για 35 μέρες χωρίς έξοδο. Μάλλον θα ισχύει και για τα 4 σώματα αυτό αν ισχύει για την ΠΑ.
Παιδια ειμαι επιλαχων και με ειδοποιησαν σημερα απο το ΓΕΣ να παρουσιαστω την Πεμπτη Αυλωνα και το μαιλ που μου ειπαν πως θα μου ερθει απο στρατογολια ακομα δεν μου εχει ερθει. Με ενημερωσαν για το μοριακο τεστ, αυτο που θελω να ρωτησω αυτη την υπευθηνη δηλωση οτι δε διωκομαι ποινικα απο που την βγαζω. Ρωταω για ακομα δεν εχω το σημειωμα καταξης στα χερια μου με τις οδηγιες και βιαζομαι να τα προλαβω ολα για την Πεμπτη. Ευχαριστω
Καλησπερα την δηλωση απο το gov.gr, με σφραγιδα την εκτυπωνεις απο εκει, το τεστ πρεπει να το κλεισεις το κανεις αμεσως γιατι στα δημοσια θελουν 2 μερες περιπου αλλιως ιδιωτικο στο οποιο πληρωνεις
TRK έγραψε:Καλησπερα την δηλωση απο το gov.gr, με σφραγιδα την εκτυπωνεις απο εκει, το τεστ πρεπει να το κλεισεις το κανεις αμεσως γιατι στα δημοσια θελουν 2 μερες περιπου αλλιως ιδιωτικο στο οποιο πληρωνεις
Αν λες για την δήλωση ότι δεν διώκεσαι ποινικά, μπορείς να την κανεις και στα ΚΕΠ εύκολα και γρήγορα.