Αποτελέσματα Προσωπικού Ασφαλείας ΤτΕ (2021)
Πριν κάποιος ειπε οτι θα ειναι κ αθηνα κ Θεσσαλονίκη. Τωρα δεν ξερω αν ισχυει κ τι
Ο. Π. Κ. Ε
λογικα αθηνα και θεσνιμη... Η μονο αθηναGiorgosM82 έγραψε:Τα πκε που θα ειναι δεν θα ειναι αθήνα;Ασσος έγραψε:θα τα πουμε θεσνιμη στα πκεXanthos έγραψε:Τι θεση εχεις κ για Ποια πόλη ενδιαφέρεσαι;
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 165
Επειδη ειναι λιγα τα ατομα πιστευω θα ειναι μονο αθηνα αλλα θα δουμε
Οπου και να είναι δεν βαριεσαι. Γιώργο ξεκινησες προπόνηση;
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Ταγματάρχης
ναι εχω ξεκινησει απο τα αθληματα ειμαι κομπλεXanthos έγραψε:Οπου και να είναι δεν βαριεσαι.Γιώργο ξεκινησες προπόνηση;
ε ναι θα δουμε... Εκτιμω επειδη θα εχει επιτροπες κ θεσνικη και λογου κοβιτ να τα σπαδουν τα ατομα σε πολλες επιτροπες... Τεσπα ίδωμενGiorgosM82 έγραψε:Επειδη ειναι λιγα τα ατομα πιστευω θα ειναι μονο αθηνα αλλα θα δουμε
-
- Ταγματάρχης
ναι εχεις ενα δικιο φιλε, τον ξεχασα τον ιοΑσσος έγραψε:ε ναι θα δουμε... Εκτιμω επειδη θα εχει επιτροπες κ θεσνικη και λογου κοβιτ να τα σπαδουν τα ατομα σε πολλες επιτροπες... Τεσπα ίδωμενGiorgosM82 έγραψε:Επειδη ειναι λιγα τα ατομα πιστευω θα ειναι μονο αθηνα αλλα θα δουμε

Εγω δεν μπορω να καταλάβω τους επιλαχών στην Α γτ άτομα που έχω μπροστά μου σαν επιλαχών τα εχω κ αθηνα και Θεσσαλονίκη και παντού γενικά όταν πάρει το 30% επιλαχών Θεσσαλονίκη δεν θα φύγουν αυτοί οι 3 π. Χ από την λίστα της Αθήνας;
πανε αθηνα καταδταση. Μετρα ποσοι μπαινουν απ ευθειας. Μετα μετρα 22 ατομα. Μοες κ θεσνιμη κανε το ιδιομπες και λαρισα τ ιδιο. Περιπου τα 22 ατομα υα τα βρεις σε ολα και θ ειναι τα ιδια σχεδον. Ετσι θα βγαλεις τους 22 επιλαχωντεςKwstas26 έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλάβω τους επιλαχών στην Α γτ άτομα που έχω μπροστά μου σαν επιλαχών τα εχω κ αθηνα και Θεσσαλονίκη και παντού γενικά όταν πάρει το 30% επιλαχών Θεσσαλονίκη δεν θα φύγουν αυτοί οι 3 π. Χ από την λίστα της Αθήνας;
δηλαδη στην κατασταση αθηνων απο το 63 Ως το 84 κατα κυριο λογο διναι οι επιλαχωντες. Αλλα να δεις κ θεσνιμη κ αλλου θα ειναι τα ιδια ατομαΑσσος έγραψε:πανε αθηνα καταδταση. Μετρα ποσοι μπαινουν απ ευθειας. Μετα μετρα 22 ατομα. Μοες κ θεσνιμη κανε το ιδιομπες και λαρισα τ ιδιο. Περιπου τα 22 ατομα υα τα βρεις σε ολα και θ ειναι τα ιδια σχεδον. Ετσι θα βγαλεις τους 22 επιλαχωντεςKwstas26 έγραψε:Εγω δεν μπορω να καταλάβω τους επιλαχών στην Α γτ άτομα που έχω μπροστά μου σαν επιλαχών τα εχω κ αθηνα και Θεσσαλονίκη και παντού γενικά όταν πάρει το 30% επιλαχών Θεσσαλονίκη δεν θα φύγουν αυτοί οι 3 π. Χ από την λίστα της Αθήνας;
Αφου αυτούς που έχει επιτυχών στην Θεσσαλονίκη π. Χ δεν τους έχει κ αθηνα
Εγώ που ειμαι στους επιτυχόντες της Αθήνας, το βρίσκεται εφικτό να βρεθούν καμία 10αριά άτομα με ενστάσεις να μας περάσουν;
-
- Ταγματάρχης
πολυ δυσκολοspyros94 έγραψε:Εγώ που ειμαι στους επιτυχόντες της Αθήνας, το βρίσκεται εφικτό να βρεθούν καμία 10αριά άτομα με ενστάσεις να μας περάσουν;
Καλα λάθη γίνονται αντε να είναι 2-3
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες