Liontarina έγραψε:Αναφέρει ποιες ενότητες θέλει.Δε λέει σκέτο 5 ενότητες και να είναι οποιες να ναι... Θέλει συγκεκριμένες... Αυτό εννοεί ο re pate Kala re
Αυτό ακριβός, συνήθως οι περισσότεροι κάτοχoi ECDL που το βγάλανε για ΑΣΕΠ, η θα έχουν το ECDL Expert (word-excel-access-power point) ή το ECDL core και θα έχουν εξεταστεί σε 4 ή 3 ενότητες (word-excel-access-power point)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 6:31 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Mortar έγραψε:Απορία που προέκυψε ξαναδιαβάζοντας τη προκυρηξη. Αναφέρει στα μόρια ότι η στρατεύσιμη στρατιωτική υποχρέωση μοριοδοτείται Χ10 ανάλογα με τους μήνες που κάποιος έχει υπηρετήσει. Στα μόρια της προϋπηρεσίας αναφέρεται ότι μοριοδοτείται και η θητεία στις Ένοπλες Δυνάμεις πάνω στην ειδικότητα. Άρα με βάση το πρώτο κάποιος ΟΒΑ μπορεί να πάρει το μέγιστο 90 μόρια καθώς μιλαει για στρατιωτική υποχρέωση. Στην ειδικότητα όμως αναφέρεται η θητεία, κάτι πολύ γενικό και αόριστο, άρα μπορεί να λάβει το μέγιστο των 250 μορίων ή σταματάει η μοριοδότηση στα 150; Ελπίζω να καταλάβετε τι εννοώ. Ευχαριστώ!
ενας ΟΒΑ παίρνει νΧ10 για θητεία στην στην Ελλάδα 9Χ15 για Κύπρο και προϋπηρεσία 12 μηνών αν την έχει συμπληρώσει
Yπαρχει οβα που δεν εχει συμπληρωσει πανω απο 12 μηνες προυπηρεσια; Αν δεν κανω λαθος οι πιο καινουργιοι οβα μπηκαν δεκεμβριο ιανουαριο οποτε με 9 μηνες θητεια και 4 μηνες υπηρεσια οβα παιρνουν τα 250.
anonymous19970 έγραψε:Yπαρχει οβα που δεν εχει συμπληρωσει πανω απο 12 μηνες προυπηρεσια; Αν δεν κανω λαθος οι πιο καινουργιοι οβα μπηκαν δεκεμβριο ιανουαριο οποτε με 9 μηνες θητεια και 4 μηνες υπηρεσια οβα παιρνουν τα 250.
1ον έγραψα ότι ισχύει,2ον δεν με απασχολεί πότε μπήκαν οι τελευταίοι ΟΒΑ,3ον υπάρχουν ΟΒΑ που μπήκαν με διαφορετική ειδικότητα από ότι υπηρέτησαν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 6:36 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:1ον έγραψα ότι ισχύει,2ον δεν με απασχολεί πότε μπήκαν οι τελευταίοι ΟΒΑ,3ον υπάρχουν ΟΒΑ που μπήκαν με διαφορετική ειδικότητα από ότι υπηρέτησαν
φίλε είσαι βαθυα νυχτωμένος όλοι η οβα ανεξαιρέτως μπήκαν με τιν ειδικοτητα που υπηρετισαν... Σταμάτα να παραπληροφορεις τον κοσμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 6:35 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:1ον έγραψα ότι ισχύει,2ον δεν με απασχολεί πότε μπήκαν οι τελευταίοι ΟΒΑ,3ον υπάρχουν ΟΒΑ που μπήκαν με διαφορετική ειδικότητα από ότι υπηρέτησαν
Αρχικα αφου εκανες και εσυ δηλωση πρεπει νασε νοιαζει για να ξερεις ποιες ειδικοτητες πανω κατω να αποφυγεις για να μην κοντραριστεις μαζι τους. Επισης ισχυει αυτο : Οι οπλιτες βραχεις ανακαταταξης Ανακατατάσσονται ή επανακατατάσσονται µε τον βαθµό και την ειδικότητα που είχαν πριν από την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, αντίστοιχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 6:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
anonymous19970 έγραψε:Αρχικα αφου εκανες και εσυ δηλωση πρεπει νασε νοιαζει για να ξερεις ποιες ειδικοτητες πανω κατω να αποφυγεις για να μην κοντραριστεις μαζι τους. Επισης ισχυει αυτο : Οι οπλιτες βραχεις ανακαταταξης Ανακατατάσσονται ή επανακατατάσσονται µε τον βαθµό και την ειδικότητα που είχαν πριν από την ανακατάταξη ή επανακατάταξή τους, αντίστοιχα
1ον είσαι εκτός τόπου, δηλαδή τι εννοώ, το παλικάρι πιο πάνω ρώτησε αν η προϋπηρεσία στους ΟΒΑ στην ειδικότητα θητείας αν Μοριοδοτείται Σαν την θητεία 9Χ10 μέχρι 9 μήνες και όχι ποια ειδικότητα να αποφύγει,2ον εγώ προσωπικά έχω φίλο που είναι ΟΒΑ και υπηρετεί σε άλλη ειδικότητα αλλα ξέρω και άλλα άτομα που μπήκαν με άλλη ειδικότητα δες ΟΥΚ και από όσο ξέρω οι τελευταίοι που μπήκαν εκεί δεν έχουν κλείσει χρόνο συνεπώς ψάξου καλύτερα
ΥΓ: Οι ΟΒΑ όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές αν δεν έχουν υψηλό απολυτήριο και τουλάχιστον C1-C2 se κάποια ξένη γλώσσα Δεν είναι απαραίτητα και επιτυχόντες και επίσης μηβ ξεχνάτε ότι και οι ΟΒΑ δίνουν αθλήματα που με εξαίρεση τους ΟΒΑ ειδικών οι υπόλοιποι δεν δώσανε αθλήματα για να μπουν ΟΒΑ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τρί Απρ 27, 2021 6:34 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
re pate kala re έγραψε:1ον είσαι εκτός τόπου, δηλαδή τι εννοώ, το παλικάρι πιο πάνω ρώτησε αν η προϋπηρεσία στους ΟΒΑ στην ειδικότητα θητείας αν Μοριοδοτείται Σαν την θητεία 9Χ10 μέχρι 9 μήνες και όχι ποια ειδικότητα να αποφύγει,2ον εγώ προσωπικά έχω φίλο που είναι ΟΒΑ και υπηρετεί σε άλλη ειδικότητα αλλα ξέρω και άλλα άτομα που μπήκαν με άλλη ειδικότητα δες ΟΥΚ και από όσο ξέρω οι τελευταίοι που μπήκαν εκεί δεν έχουν κλείσει χρόνο συνεπώς ψάξου καλύτερα
ΥΓ: Οι ΟΒΑ όπως έχει ειπωθεί αρκετές φορές αν δεν έχουν υψηλό απολυτήριο και τουλάχιστον C1-C2 se κάποια ξένη γλώσσα Δεν είναι απαραίτητα και επιτυχόντες και επίσης μηβ ξεχνάτε ότι και οι ΟΒΑ δίνουν αθλήματα που με εξαίρεση τους ΟΒΑ ειδικών οι υπόλοιποι δεν δώσανε αθλήματα για να μπουν ΟΒΑ
Υπάρχουν όντως ΟΒΑ με άλλη ειδικότητα απ' αυτήν που είχαν σαν στρατιώτες αλλά είναι ελάχιστοι ... Σχεδόν όλοι έχουν αυτή που είχαν από την θητεία.
Και μπορεί να μην είναι απαραίτητα επιτυχόντες αλλά αν τα κάνουν στην ειδικότητα τους ανεβάζουν αυτόματα τον πήχη.(βάσεις)
Ρε πατε καλα ρε εγω απαντησα σαυτο που ρωτησε ο μορταρ:άρα μπορεί να λάβει το μέγιστο των 250 μορίων ή σταματάει η μοριοδότηση στα 150; και απαντησα οτι ολοι θα παρουν 250 Οτι σαν μορια εχουν το πανω χερι ειναι γνωστο ο πιο νεος οβα με 10 απολυτηριο ξεκιναει απο 560 μορια χωρις κανενα εξτρα οποτε μακαρι τα αθληματα να ειναι οπως πρεπει και να περασουν οσοι τα βγαλουν
όταν έκανα τη αίτηση δεν κατέβασα το δελτίο υγειονομικού ελέγχου. Τώρα που προσπάθησα να μπω στο epop army μου έλεγε πως η πρόσβαση είναι απαγορευμένη. Έχει κάποιος να μου δώσει κάποια λύση;
Ορέστη, πάρε τους τηλέφωνο και πες τους να σου στείλουν την αίτηση σου με την υγειονομική καρτέλα. Ή όταν ανοίξει η σελίδα epop.army.gr κατέβασέ την αν σου έχει την επιλογή. Ξεκινά τα τηλέφωνα άμεσα.