Αναβολή - απαλλαγή μέσω Φρουραρχείου

Πληροφορίες για την επιτροπή απαλλαγών, την αναβολή θητείας για λόγους υγείας και σπουδών, και τον ρόλο του Φρουραρχείου
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Devilangel »

Οποτε ουσιαστικά τώρα περιμένεις να περάσεις από την Επιτροπή. Σου ειπαν μετά απο ποσο καιρό θα περάσεις απο επιτροπη απαλλαγων;

Αν και η επιτροπη το πιο πιθανό είναι επικυρώσει την αναβολή που πρότεινε ο δικός τους γιατρος.

Δεν νομίζω να ακυρώσει η Επιτροπή την αναβολή που προτείνει ο στρατιωτικός γιατρός.

Χαρης

Δημοσίευση από Χαρης »

Είπαν ότι θα μου έρθει mail σε 10 μέρες και εντός 1 μηνός θα πρέπει να κλείσω ραντεβού για να περάσω από την επιτροπή. Άντε να δούμε τι θα γίνει...
CharonAcheron

Δημοσίευση από CharonAcheron »

Καλησπέρα σας!

Έχω πρόβλημα ορθοπεδικής φύσεως και πριν κάποιες μέρες πέρασα από τον γιατρό του φρουραρχείου της περιοχής μου για να κάνω αίτηση απαλλαγής μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα καθώς και γνωματεύσεις/εξετάσεις.

Διαβάζοντας τα προηγούμενα μηνύματα παρατήρησα ότι σε πολλούς από εσάς η γνωμάτευση από το Φρουραρχείο αναγράφει και Κατηγορία Σωματικής Ικανότητας (Ι/5, Ι/4 κτλ.) όπως αναφέρετε. Στην δική μου γνωμάτευση δεν γράφει κάτι τέτοιο και συγκεκριμένα γράφει μόνο τα κάτωθι:

α) Ο παραπάνω πάσχει από τάδε.

β) Η πάθησή του αυτή είναι πιθανώς, μη Ιάσιμη, με χρόνο ίασης άνω των τεσσάρων (4) μηνών.

γ) Δεν του επιτρέπει να μετακινηθεί/μεταβεί για κατάταξη στο Στρδο τάδε.

δ) Του επιτρέπει να παρουσιαστεί σε Επιτροπή Απαλλαγών.

Θα ήθελα να ρωτήσω: Το ότι δεν αναγράφει κάπου το "I/5" θεωρείτε ότι θα παίξει ρόλο στην απόφαση της Επιτροπής Απαλλαγών και συγκεκριμένα στο να μην με βγάλουν Ι5;

(κατά τ' άλλα η διαδικασία προχωράει ομαλά. Έστειλα τα απαραίτητα έγγραφα στην Στρατολογική Υπηρεσία και μου έστειλε mail την ίδια κιόλας μέρα με παραπεμπτικό για να περάσω από Επιτροπή Απαλλαγών στο κοντινότερο στην περιοχή μου Στρατιωτικό Νοσοκομείο)

dimitross88

Δημοσίευση από dimitross88 »

Εγώ πήγα σήμερα στο Φρουραρχείο Βέροιας και μου έδωσε ενα χαρτι που πρέπει να το συμπληρώσει γιατρός του 424. Μου ειπε να το παω και να μου το φέρει πίσω;

Μέχρι πότε μπορώ να πάω στο 424; Ειναι να μπω στις 19/3
JohnTik

Δημοσίευση από JohnTik »

Έχει κανείς εμπειρία από επιτροπή αεροπορίας; Είναι ευκολη διαδικασία
Επαμεινωνδας

Δημοσίευση από Επαμεινωνδας »

Φιλος που πηγε προχθες, πηγε απο την επιτροπη για την αεροπορια, μπηκε μεσα, τον ρωτανε αν ειναι για αναβολη και το ονομα, τους λεει ναι, και του λενε εφυγες πηρες 1 χρονο αναβολη, του χρονου παλι. Αυτο τελος.

Σε εμενα δεν το σηκωνουν το τηλεφωνο για να κλεισω στο 401. Απο εχθες παιρνω

John32

Δημοσίευση από John32 »

Καλησπερα παιδια,

Σημερα μου ηρθε ενα mail για να περασω απο επιτροπη Απαλλαγων.

Μεσα σ αυτο αναφερει την original ημερομηνια καταταξης μου που ναι σημερα (αλλα φανταζομαι αυτο δεν εχει θεμα) και μου λεει εντος μηνος πρεπει να περασω απο επιτροπη.

Το περιεργο ειναι οτι η ψυχιατρος μου συνεστησε ετησια αναβολη το ιδιο και ο ψυχιατρος μου ο ιδιωτικος... Αλλα στο μειλ λεει κρινεται οτι η θεραπεια ειναι ανω των 4ων μηνων;

Η θεραπεια λεει το χαρτι ειναι τουλαχιστον 9μηνη.

Ξερετε αν αυτο σημαινει οτι θελουν να μου δωσουν 6μηνη;

Devilangel
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 39

Δημοσίευση από Devilangel »

Αδερφέ εμένα ο γιατρός στο φρουραρχειο μου έγραψε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει ίαση. Συγκεκριμένα μου έγραψε ότι πρόκειται να διαρκέσει επ αόριστον. Στο παραπεμτικο ωστόσο γράφει τουλάχιστον 4 μήνες. Δεν νομίζω να επηρεάσει κάπου αυτό.

Θα πας 401 ή 424;

Επαμεινωνδας

Δημοσίευση από Επαμεινωνδας »

Ξερετε τι ωρες το σηκωνουν ; Παιρνω απο εχθες και ή ειναι κατελλειμενο ή παιρνω, βγαινει το ηχητικο μηνυμα. Παταω 0 και μετα περιμενω καλει λιγο και κλεινει. Τι φαση ;
John32

Δημοσίευση από John32 »

Για 401 μου λενε, θα παρω τηλεφωνο απο Δευτερα και θα γραψω τις εμπειριες μου.
Γιώργος

Δημοσίευση από Γιώργος »

Όσοι καταφέρατε να σας το σηκώσουν το τηλέφωνο στην επιτροπή απαλλαγών, τι ώρες πήρατε; Παίρνω από χθες συνέχεια και η είναι κατειλημμένο η μου το κλείνουν. Τι φάση;
1

Δημοσίευση από 1 »

Εγώ πήρα σήμερα πρωί στις 8:40 απάντησαν με την δεύτερη φορά, μου είπαν πως αν είμαι για αναβολή δεν χρειάζεται να περάσω επιτροπή λόγω covid και να μπω στην στρατολογία σε ένα ενάμιση μήνα να δω την απόφαση στην ερώτηση μου αν χρειάζεται να κάνω εγώ κάτι όπως αν πρέπει να επικοινωνήσω με στρατολογία μου είπαν πως δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα.
papaparaskevas

Δημοσίευση από papaparaskevas »

Παιδιά αεροπορία για 1η αναβολή μπήκες μέσα σε ρωτάνε ονομα και έφυγες. Καλή συνέχεια σε όλους
KostElb

Δημοσίευση από KostElb »

Καλησπέρα παιδία, πέρασα απο το Φρουαρχείο (Αθήνα) για πρώτη αναβολή στις 16 του μήνα (17 ήταν η ημερομηνία κατάταξης) και αφότου συμπλήρωσα τις αιτήσεις και τα λοιπά μου είπαν απλώς ότι θα λάβω email εντός 10 ημερών για να περάσω από την επιτροπή. Ξέρει κανεις που είχε πάει πιο νωρίς σε αυτήν την ΕΣΣΟ ή του έχει έρθει email αν πρέπει να περάσουμε τώρα από επιτροπή γιατί μένω εξωτερικό και πρέπει να φύγω όσο το δυνατόν νωρίτερα και απλώς περιμένω το mail να δω τι θα γίνει. Σας ευχαριστώ!
1

Δημοσίευση από 1 »

Φιλε μου εγώ πέρασα φρουραρχείο 9/3 (ήταν να παρουσιαστώ και εγώ στις 17/3) και έπειτα από καμία βδομάδα μου ήρθε μου ήρθε email για να περάσω επιτροπή και χθες συγκεκριμένα πήρα τηλέφωνο στην επιτροπή και μου είπαν πως αν είμαι για αναβολή δεν χρειάζεται να περάσω από εκεί λόγω covid και μου είπαν ότι θα ελεγχθούν απλά τα χαρτιά και σε ενάμιση μήνα να μπω στη στρατολογία να δω την απόφαση. Μαυτα τα θέματα όμως ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος γι αυτό από βδομάδα θα ξαναπάρω τηλέφωνο
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες