Αθλητικές δοκιμασίες ΕΠΟΠ (2021)
Οποιος ενδιαφερεται για προπονηση στα αθληματα να μου στειλει μηνυμα στο Insta :dimitrismps
-
- Υποστράτηγος
- Posts in topic: 26
Μια ερώτηση γενική ισως και χαζη. Μπορω να χρησιμοποιήσω γαντια για τα κανιστρα; Η δεν επιτρέπεται
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Καλυτερα οχι αδερφε, μη φας κανενα ακυρο τελευταια στιγμη εκει και τα χερια σου εχουν συνηθησει με τα γαντια στις προπονησεις.
Ελα ρε Πολιταρεεεεεεεεεε, αντρας εισαι τι γαντια ***** το; Χαχα
Ελα ρε Πολιταρεεεεεεεεεε, αντρας εισαι τι γαντια ***** το; Χαχα

-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 5
Πολιτης power!Lefteris 2αμαλ έγραψε:Καλυτερα οχι αδερφε, μη φας κανενα ακυρο τελευταια στιγμη εκει και τα χερια σου εχουν συνηθησει με τα γαντια στις προπονησεις.
Ελα ρε Πολιταρεεεεεεεεεε, αντρας εισαι τι γαντια #@^&@! Το; Χαχα
-
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 15
Ηλεκτρολογε, τον Πολιταρο μη τον λυπηθεις αν περασει με το καλο Π. Ν !
Θελω να τον λιωσεις ! Χαχα

-
- Συνταγματάρχης
Εγω δεν εχω την προθεση να πειραξω κανεναν εφοσον δε με πειραξει.Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλεκτρολογε, τον Πολιταρο μη τον λυπηθεις αν περασει με το καλο Π. Ν !
Δεν εγγυομαι για την υπολοιπη σειρα μου
Αν όμως με ενοχλησει νέος τοτε θα προσευχεται να τον ενοχλουσαν άλλοι κ οχι εγώ... Χχααχαχχαχαχαχαχαχαχ
-
- Συνταγματάρχης
Περα απο την πλακα μια συμβουλη. Οτι και να σας λενε μαλιστα θα λετε. Θα καταλαβετε με τι και με ποιον εχετε να κανετε. Να θυμαστε οτι οι παλιοι ξερουν ακριβως τι σας την σπαει επειδη ηταν κι αυτοι νεοι καποτε, οποτε θα μπλεξετε σ εναν αγωνα που δε θα νικησετε. Αυτο.
-
- Υποστράτηγος
Η αλήθεια είναι οτι κανω χωρίς γάντια προπόνηση. Τι με περασατε επειδή εκανα θητεία στην αεροπορία δεν ειμαι μοδίστρα 😉😉😉😉😂😂😂😂
-
- Υποστράτηγος
Ηλεκτρολόγε μαλλον παρέα θα κάνουμε. Μην ξεχάσεις αν ερθω ναυτικό να μου γνωρισρις άτομα απο υποβρύχια.
-
- Υποστράτηγος
είσαι ειδικοδυναμιτης. Η αλήθεια ειναι οτι δε σέβομαι 💪🏆👍Lefteris 2αμαλ έγραψε:Ηλεκτρολογε, τον Πολιταρο μη τον λυπηθεις αν περασει με το καλο Π. Ν !
-
- Συνταγματάρχης
Μπες εσυ και θα σου γνωρισω οποιον θες.Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε μαλλον παρέα θα κάνουμε. Μην ξεχάσεις αν ερθω ναυτικό να μου γνωρισρις άτομα απο υποβρύχια.
-
- Υποστράτηγος
Ενοουσα σε σέβομαι
-
- Υποστράτηγος
Μακάρι ρε ηλεκτρολόγε. Πιστεύω καπου απο τα 3 σώματα θα μπω... Θα δείξειHLEKTROLOGOS έγραψε:Μπες εσυ και θα σου γνωρισω οποιον θες.Politis1994 έγραψε:Ηλεκτρολόγε μαλλον παρέα θα κάνουμε. Μην ξεχάσεις αν ερθω ναυτικό να μου γνωρισρις άτομα απο υποβρύχια.
Καλησπέρα. Ξέρεις κάποιος μετά από πόσο καιρό δίνεις τα αθλήματα; Δηλαδή στέλνεις τα δικαιολογητικά και μετά πότε γίνονται τα αθλήματα;
Πρώτα θα βγουν οι πίνακες των επιτυχόντων / επιλαχόντων και μετά θα βγουν ανακοινώσεις για τις επόμενες διαδικασίες.
Εσείς ξεκινήστε προπονήσεις. Μην αφήνετε τις μέρες να κυλούν έτσι, διότι τα αθλήματα είναι απαιτητικά.
Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με σιγουριά ή να κάνει εικασίες για χρόνους και διορίες.
Εσείς ξεκινήστε προπονήσεις. Μην αφήνετε τις μέρες να κυλούν έτσι, διότι τα αθλήματα είναι απαιτητικά.
Κανείς δε μπορεί να απαντήσει με σιγουριά ή να κάνει εικασίες για χρόνους και διορίες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης