Μεταθέσεις στο στρατό (2019)

Πληροφορίες για μεταθέσεις, μετατάξεις, αποσπάσεις και πως επηρεάζονται από τη μειωμένη θητεία
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
358άρης

Δημοσίευση από 358άρης »

Μάγκες όποιος λέεει ημερομηνίες μπορεί και να αναφέρει την πηγή του; (Χωρίς ονοματεπώνυμο) Το λέω γιατί ο καθένας λέει μια ημερομηνία και γίνεται χαμός
HeyMan

Δημοσίευση από HeyMan »

Εγώ είχα πάρει βυσματική μετάθεση και ήταν να φύγω από την μονάδα μου στη Χίο για κάποια άλλη στην Αθήνα. Μου είπαν να μην ανησυχώ καν και ότι η μετάθεση μου ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα γινόταν μετά τα ΣΠΕΝ. Τελικά προτελευταία μέρα με παίρει το μέγαλο μουξ και μου λένε ότι έχω αμετάθετο επειδή κάτι συνέβη με την αλλαγή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κτλ. Επομένως αναβολή τώρα δε γίνεται να πάρω. Μπορώ όμως απ' ότι λένε να πάρω "απόσπαση". Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;

Άβαταρ μέλους
chrissp
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από chrissp »

HeyMan έγραψε:
Εγώ είχα πάρει βυσματική μετάθεση και ήταν να φύγω από την μονάδα μου στη Χίο για κάποια άλλη στην Αθήνα. Μου είπαν να μην ανησυχώ καν και ότι η μετάθεση μου ήταν σχεδόν σίγουρο ότι θα γινόταν μετά τα ΣΠΕΝ. Τελικά προτελευταία μέρα με παίρει το μέγαλο μουξ και μου λένε ότι έχω αμετάθετο επειδή κάτι συνέβη με την αλλαγή του υπουργού Εθνικής Άμυνας κτλ. Επομένως αναβολή τώρα δε γίνεται να πάρω. Μπορώ όμως απ' ότι λένε να πάρω "απόσπαση". Πώς σας φαίνονται όλα αυτά;

τι σειρα εισαι φιλε 358 η 359;
HeyMan

Δημοσίευση από HeyMan »

359 είμαι.

μια διόρθωση: εννοούσα μετάθεση όχι αναβολή στο προηγούμενο μου μήνυμα.

Νοντας

Δημοσίευση από Νοντας »

Μάγκες τέλη Φλεβάρη έκλεισε.. μη τρελαίνεστε ο Ιούνιος είναι κοντά.
Άβαταρ μέλους
Ntokando19
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Ntokando19 »

Καλησπερα παιδια.Καμία σχέση με το θεμα η ερώτηση απλώς θα ήθελα εαν ξέρει κανείς να πει διότι έχω ενα πρόβλημα με το πέος μου δεν προλαβα να το κοιτάξω και φεύγω σύντομα τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;

58+

Δημοσίευση από 58+ »

Η 358 πόσο καιρό μετά την 359 παίρνει μετάθεση; Η είναι ανεξάρτητο;
mpan

Δημοσίευση από mpan »

Φίλε μην αποπροσανατολιζεις το θρεντ. Μιλάμε για τις μεταθέσεις. Ίσως πρέπει να το γράψεις σε άλλο θέμα
johny232
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από johny232 »

Στους 4-5 μήνες.. αλλά γενικά ας κρατήσουμε το θέμα για τις μεταθέσεις της 358 και ας μας πουνε εάν έχουμε νεα
Chris 358

Δημοσίευση από Chris 358 »

Παιδιά τελικά έμαθε κάνεις τπτ για τις μεταθέσεις 358;
Λελαρχος

Δημοσίευση από Λελαρχος »

Ειχαμε κανενα νεοτερο για της μεταθεσεις της 358?
Άβαταρ μέλους
Γιανννης
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Γιανννης »

Λοιπον παιδια εκατσα και μελέτησα λιγο το θεμα γιατι ο καθενας λεει την δικια του παπατζα, συμφωνα με τις; Προηγουμενες εσσο που ηρθαν οι μεταθεσεις πηγαν ετσι

356--> Ημερομηνια καταταξης (καλούµενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας) 14-16 μαρτιου --> Μεταθεσεις ολων βγηκαν 15 Οκτώβριου

357--> Ημερομηνια καταταξης (καλούµενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας) 2,3 και 4 Ιουλίου --> Μεταθεσεις για ολους 7 δεκεμβριου

358 -->ημερομηνια καταταξης (καλούµενοι από αναβολή κατάταξης για λόγους υγείας) 10-12 σεπτεμβριου --> Μεταθεσεις για ολους κοντα στις 10-12 φεβριουαριου λοιπον.
58+

Δημοσίευση από 58+ »

Να σαι καλά φίλε φίλε που το έψαξες. Ακούγεται λογική σκέψη
Κωστας

Δημοσίευση από Κωστας »

Παιδια ξερουμε αυλωνα τεθωρακισμενα τι παιζει;
miss my soldier359

Δημοσίευση από miss my soldier359 »

Ξέρουμε τι γίνεται με τις μεταθέσεις 359; Υπάρχει περίπτωση να μου έρθει νωρίτερα από τον Μάρτιο;
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης