Μεταθέσεις στο στρατό (2020)
Σήμερα έμαθα ότι πήραν 5 άτομα από 365 μετάθεση από Στεφανοβίκειο για ΓΕΣ. Τι γίνεται ρε παιδιά;
Krok23 έγραψε:Οι βυσματικες φεύγουν σε 11 μέρες 6/4.. έτσι έμαθα απτό βυσμα μου.. της 364
Δεν έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο φίλε. Εδώ υπάρχουν άτομα που έχουν βύσμα στρατηγό και δεν τους έχει πει τίποτα! Είναι σίγουρο για 6/4;
Τι γινεται με τις κατεξαιρεση της 364 ; Θα καθυστερησουν;
Όσοι είχατε μέσο της 464, την πήρατε τελικά την μετάθεση;
Πόσο καιρό πριν είχε καταθεσει τ χαρτιά για κατ εξαιρεση ο γιος σας; Κ εμείς περιμένουμε την μετάθεση...
K... έγραψε:Πόσο καιρό πριν είχε καταθεσει τ χαρτιά για κατ εξαιρεση ο γιος σας; Κ εμείς περιμένουμε την μετάθεση...
Είχε κάνει τα χαρτιά του μια μέρα πριν την ορκωμοσία του, νομίζω 7 Φεβρουαρίου ήταν η ορκωμοσία αν θυμάμαι καλά
Δυστυχώς εμένα άργησε ν κάνει τ χαρτιά του γιατί δεν ξέραμε για την κατ εξαίρεση μετάθεση... Αρχές Μαρτίου τ κατέθεσε... οπότε...
K... έγραψε:Δυστυχώς εμένα άργησε ν κάνει τ χαρτιά του γιατί δεν ξέραμε για την κατ εξαίρεση μετάθεση... Αρχές Μαρτίου τ κατέθεσε... Οπότε...
Απ ότι γνωρίζω 2 φορές το μήνα συνεδριάζει η επιτροπή για τις μεταθέσεις.
Εγώ νομίζω ότι η δική μας άργησε λόγω γεγονότων στον Έβρο, είχε βγει από αρχές Μάρτη αλλά το φύλλο πορείας ήρθε σήμερα.
Φυσικά δε μπορώ να πω με σιγουριά
Πιστεύω και εύχομαι να πάνε όλα καλά και για σας
❤️
Εγω τα ειχα κανει την δευτερη εβδομάδα οταν παρουσιαστικαμε και δεν εχει ερθει ακομα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης