Προσλήψεις Εποχικών Πυροσβεστών (2021)
Δημιουργήθηκε νέο νήμα για τα μόρια και τις βάσεις κύριοι.
Βάσεις - μόρια για εποχικούς πυροσβέστες (2021)
Βάσεις - μόρια για εποχικούς πυροσβέστες (2021)
Άμα έχετε κάνα νέο στείλτε! Περί προκήρυξης! 👨🚒
Σε πρόσφατη επικοινωνία μου με το σωματείο των Μεγάρων το οποίο είναι φιλικά προσκείμενο προς την κυβέρνηση και τα παιδιά έχουν δυνατές άκρες, μου είπαν ότι φέτος δεν θα βγει νέα προκήρυξη και ότι τα όποια κενά θα καλυφθούν από την λίστα των επιλαχόντων του 2020.
Εεε ναι τ θα έλεγαν αυτοί... Είναι τα δικα μας παιδιά στις λίστες του 20. Στ 8 από τα 10 πέφτουν έξω.
Με σοβαρά σωματεία μιλάς ΔΥΚ.Πολύ φιλοκυβερνητικός... Ανοίγουν πόρτες
... Μόνο που είναι άδειες...
Ότι δεν θα βγει νέα προκήρυξη Εποχικών φέτος το γνωρίζουν και οι πέτρες...

Ότι δεν θα βγει νέα προκήρυξη Εποχικών φέτος το γνωρίζουν και οι πέτρες...
Οπότε τσάμπα ελπίζουμε εφόσον είναι τόσο σίγουρο ότι δεν θα βγει. 😔😔
Αδερφε κατσε να δούμε πόσοι θα φύγουν στις προκηρύξεις που θα βγούνε.
Καλό μήνα αδερφέ έχω μια απορία αυτό δεν θα φανεί τον Μάιο; Που πάνε να ανανεώσουν την σύμβαση να περάσουν γιατρούς και να βάλουν υπογραφή να ξεκινήσουν για το 6μηνω τους; Γιατί αν όντως ισχυει έτσι δεν θα το ξερουν όλο αυτό τον Μάρτιο... Εκτός αν κάπως μπορούν να δουν πόσες είναι η ελλείψεις γενικά... Αλλά αυτοί που θα φύγουν πως θα το καταλάβει το σώμα αυτό πριν της υπογραφές του Μαΐου; 🤔🤔🤔
Προς το παρών είναι γύρω στα 500κατοι άτομα ελλείψεις.300κατοι παλιοί μου έγιναν ΠΠΥ κάποιοι ακόμα που σταμάτησαν από πέρσι και δεν ανανεώθηκαν.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 269
Ρε σεις χθες μου είπε ένας φιλος μου που είναι εποχικός από πέρσι ότι τν πήρε τηλ ο προϊστάμενος για χρόνια πολλά κλπ και ότι του είπε ότι υπογράφουν στις 17/2 ... Αληθεύει ;
Σχετικά με μεγάλη αυτό που ρώτησα ξέρει κάποιος; Επίσης φιλαράκι μου 17/2 δεν παίζει Μάιο τα παιδιά βάζουν υπογραφές!
Σου απάντησα
Τα τελευταία μηνύματα μεταφέρθηκαν στο
Επιλαχόντες Εποχικοί Πυροσβέστες (2020)
Παρακαλώ πολύ οι περσινοί επιλαχόντες να συνεχίσουν τη συζήτησή τους εκεί, καθώς εδώ συζητάμε μόνο για το ενδεχόμενο νέας προκήρυξης για εποχικούς εντός του έτους.
Επιλαχόντες Εποχικοί Πυροσβέστες (2020)
Παρακαλώ πολύ οι περσινοί επιλαχόντες να συνεχίσουν τη συζήτησή τους εκεί, καθώς εδώ συζητάμε μόνο για το ενδεχόμενο νέας προκήρυξης για εποχικούς εντός του έτους.
Όποιος ξέρει με σιγουριά να απαντήσει παρακαλώ. Τρίτη συνεχόμενη χρονιά έχει συμβεί στο παρελθόν να βγαίνει προκήρυξη εποχικών ; Ρωτάω να δω αν αυτό που συζητάμε τόσο καιρό έχει επαναληφθεί στο πάρελθον...
Γιατί το λες με τόση σιγουριά ότι δεν θα βγάλουν νέα προκήρυξη;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες