Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2020)
Θελω να τονίσω πως ολες οι προηγούμενες προκηρύξειςς Ο. Β. Α έπιασαν πατώ, γι αυτο βγήκε 3φορές σ μικρο χρονικό διάστημα απο το 16-17... γτ απλα δν υπάρχουν κίνητρα ουτε χρηματικά ουτε να σ προσφέρουν τ δυνατότητα τς μονιμοποίησης.. Δηλαδή φτάνεις 28-30 χρονον και φεύγεις.. χαμένος καιρός, γι αυτο και πολλοί φεύγουν στα 3χρόνια και δν ανανεώνουν.. οσο και να γουστάρεις κατι με τέτοια δεδομένα δν αξίζει ουτε μπορείς να πας με διάθεση στ δουλειά ουτε να ονειρευτείς.. ελπίζω να αλλάξει κατι στ θεσμό αυτο η να βγάλουν ε. π. ο. π.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 84
.. έγραψε:θα υπάρχει ζήτηση αν γίνει;
Αν είναι ΕΠΟΠ σίγουρα θα υπάρχει ζήτηση.
Καλησπέρα παιδιά... ερώτηση Παίρνουν γυναίκες στις ειδικές Δυνάμεις αν όντως βγει; Και τι ειδικότητες περίπου έχει; (Αν ξέρετε
) ευχαριστώ πολύ

Από ειδικότητες δεν ξέρω, αλλά νομίζω παίρνουν γυναίκες. Εγώ γυναίκα είμαι, αλλά δυστυχώς δεν είμαι προετοιμασμενη για ειδικές δυνάμεις.
Σκέψου πως για να μπορέσει να ανταπεξέλθει καποιος/α πρέπει να είναι πολύ κλ προετοιμασμενος. Διότι αν δεν μπορείς να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες που είναι πολύ δύσκολες κ ειδικά η αντοχή στο τρεξιμο, σκέψου μετά αν περάσεις τι λούκι θα τραβηξεις. Αν είσαι προετοιμασμενη τότε μην αγχώνεσαι.
Εγώ παρόλο που πολύ θα ήθελα να μπω, μόνο κ μόνο λόγω ειδικών δυνάμεων δεν θα δηλώσω. Θα δηλώσω μόνο αν πάρει γενικότερα εποπ, αν κ χλωμό το κόβω. Λογικά μόνο ειδ. δυνάμεις θ πάρουν κ κάνα δυο τεχνικές ειδικοτητες.
Σκέψου πως για να μπορέσει να ανταπεξέλθει καποιος/α πρέπει να είναι πολύ κλ προετοιμασμενος. Διότι αν δεν μπορείς να περάσεις τις αθλητικές δοκιμασίες που είναι πολύ δύσκολες κ ειδικά η αντοχή στο τρεξιμο, σκέψου μετά αν περάσεις τι λούκι θα τραβηξεις. Αν είσαι προετοιμασμενη τότε μην αγχώνεσαι.
Εγώ παρόλο που πολύ θα ήθελα να μπω, μόνο κ μόνο λόγω ειδικών δυνάμεων δεν θα δηλώσω. Θα δηλώσω μόνο αν πάρει γενικότερα εποπ, αν κ χλωμό το κόβω. Λογικά μόνο ειδ. δυνάμεις θ πάρουν κ κάνα δυο τεχνικές ειδικοτητες.

- GreekGod
Cro cop έγραψε:Όσοι έχουν γεννηθεί το 1992 θα μπορούν να δηλώσουν η Όχι;
Νομίζω πως ναι αν το όριο είναι 28 χρόνων.
Γεια σας παιδιά , έχω αναβολή από τον στρατό, αν βγει η προκήρυξη για ΕΠΟΠ και έχω την αναβολή θα υπάρχει θέμα ή να πάω να την ακυρώσω την αναβολή από τώρα για να μην υπάρχει πρόβλημα;
Γιαννη κανενα απολύτως πρόβλημα, ανεξαρτήτως εκδοχής 😉
- GreekGod
Καλησπερα παιδια. Διαβασα οτι αμα βγει θα βγει μονο για ειδικες δυναμεις και καποιες τεχνικες ειδικοτητες. Εχετε καμια ιδεα τι θα γινει;
Ωραία, ευχαριστώ , ενδιαφέρομαι για ειδικές δυνάμεις , μπορείτε να μου πείτε τι ειδικότητες υπάρχουν και τι κάνεις στην καθεμία; ( 19 είμαι) έχω απολυτήριο Γενικού Λυκείου με καλό βαθμό και ο πατέρας μου έχει γνωστό στην βουλή για βύσμα
Διαβασα περιπου ολα τα σχολεια ειστε ολοι τοσο χαμενοι μπερδεμενοι γενικα εχετε πελαγωσει. Ηρεμια ταξη και ασφαλεια. ΑΝ βγει για εποπ που πιστευω θα βγει μετα το καλοκαιρι μεχρι το καλοκαιρι του 21 θα το δουμε προς το παρον δεν υπαρχει απολυτως καμια ενημερωση. ΜΑΚΑΡΙ να βγαλει γιατι ουτε διπλωματα ζηταει ουτε τιποτα Με ενα χαρτι λυκειου ξενη γλωσσα και ενα φοιτητιλικι +εκπληρωμενη θητεια πχ ειδ. Δυν. Εισαι μεσα...
Νομιζω πως το διπλωμα Γ κατηγοριας μοριοδοτειται στο Στρατο λογω των οχηματων που ενδεχομενως να οδηγησει καποιος!
Καλησπέρα παιδιά , μπορεί να μου πει κάποιος τι κάνεις αν επιλέξεις την ειδικότητα υπηρέτης πολυβόλων στις ειδικές Δυνάμεις;
- Yianni
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Να εισαι πιο προσεκτικος στα γραπτα σου περι βυσματων Γιαννης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες