Επιτυχόντες (6Κ/2018) - ΔΕ Φύλαξης - Εξ. Φρουροί
Θέλω να πιστεύω ότι υπάρχει σχεδιασμός να τελειώσει η 6κ μαζί με αυτή τότε υπουργείου ώστε να πάνε μαζί για εκπαίδευση κιόλας οι εξωτερικοί.
Εγω πιστευω οτι για τους Εξωτερικους Φρουρους τα κριτηρια και η ηλικια θα ειναι ακριβως ιδια με των ειδικων φρουρων!Αλλωστε θα βγουν 2 διαφορετικες προκηρυξεις, μια εξωτερικων και μια σωφρονιστικων!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 60
Player7 έγραψε:Εγω πιστευω οτι για τους Εξωτερικους Φρουρους τα κριτηρια και η ηλικια θα ειναι ακριβως ιδια με των ειδικων φρουρων!Αλλωστε θα βγουν 2 διαφορετικες προκηρυξεις, μια εξωτερικων και μια σωφρονιστικων!
Κανείς δεν μίλησε για δύο διαφορετικές προκηρύξεις αλλά για μία ενιαία, μην παραπληροφορείται τον κόσμο που ενδιαφέρεται.
Τι να παραπληροφορω ρε μεγαλε και γω ενδιαφερομαι! Αφου ετσι εγραφαν καποιες δημοσιευσεις οτι το επικρατεστερο σεναριο ειναι να βγει μια για υεφκκ και μια για Σωφρονιστικους!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 60
Player7 έγραψε:Τι να παραπληροφορω ρε μεγαλε και γω ενδιαφερομαι! Αφου ετσι εγραφαν καποιες δημοσιευσεις οτι το επικρατεστερο σεναριο ειναι να βγει μια για υεφκκ και μια για Σωφρονιστικους!
Τότε να ελέγχεται τις πηγές που ενημερώνεστε γιατί κάποια επίσημη δημοσίευση δεν υπάρχει για δύο προκηρύξεις. Εν αντιθέση η μέχρι τώρα ενημέρωση από το υπουργείο είναι για μια έννοια προκήρυξη που θα περιλαμβάνει υεφκκ, σωφρονιστικών, ιατρικό και λοιπό προσωπικό.
Σε 10 σχόλια είδα 10 διαφορετικές συνθήκες πρόσληψης... ακομα δεν ξέρουμε τίποτα απλα αν δώσει πάλι μορια σε μηχανάκι (300) για εξαιρετικούς και εσωτερικούς φύλακες θα είναι για λούμπεν
Οι εξωτερικοι φιλε οδηγουν και μηχανες στην υπηρεσια τους. Στο Κορυδαλλο τουλαχιστον εγω εχω δει, επισης οδηγουν και τζιπακια και λεωφορεια για τις μεταγωγες! Οποτε ειναι λογικο να μετρανε τα διπλωματα για τους εξωτερικους!
Μηχανές δεν οδηγούν μάλλον δεν είδες καλα θα ήταν Δίας. δεν μίλησα για τζιπ και τα βανακια τον μεταγωγών !!! μίλησα για μηχανές!!!
Υπαρχει η Δικυκλη Ομαδα Αμεσης Επεμβασης που οδηγει μηχανες.. πατα στο google και θα σου βγαλει φωτογραφιες!
Player7 εχεις δίκαιο ρώτησα και εγω για αυτό που λες υπάρχουν 2 μηχανές σε ολη την Ελλάδα... στο Κορυδαλλό συγκεκριμένα αρα πρέπει να βάλει 300 μορια στο 125cc!!!
Κανονικα 300 πρεπει να δωσει στο απεριοριστο αμα θελει να δωσει μορια, οχι στο 125cc οπως στους ειδ φρ! Τωρα επειδη μαλλον ειρωνευεσαι υπαρχουν σε ολες τις φυλακες μηχανες και γενικα νομιζω ειναι λογικο να μοριοδοτουνται τα διπλωματα σε τετοια υπηρεσια εφοσον υπαρχει το ενδεχομενο να οδηγησει καποιος μηχανες, τζιπακια λεωφορεια κλπ!
Θα δειξει τι θα ισχυσει τελικα!
Θα δειξει τι θα ισχυσει τελικα!
Θα περαστεί τροπολογία για να βγει η προκήρυξη μέσω υπουργείου ΠΡΟ. ΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάγεται και στο εν λόγω υπουργείο, ή θ παραμείνει κανονικά στο υπουργείο δικαιοσύνης, απλά θα γίνει μόνο για την έκδοση προκήρυξης η συγκεκριμένη τροπολογία?
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 180
Mad Max έγραψε:Θα περαστεί τροπολογία για να βγει η προκήρυξη μέσω υπουργείου ΠΡΟ. ΠΟ. Αυτό σημαίνει ότι θα υπάγεται και στο εν λόγω υπουργείο, ή θ παραμείνει κανονικά στο υπουργείο δικαιοσύνης, απλά θα γίνει μόνο για την έκδοση προκήρυξης η συγκεκριμένη τροπολογία?
Έχουν περάσει εδώ και μήνες οι φυλακές στο Προ. Πο.
Μάγκες, με τις γυναίκες που κόπηκαν τι θα γίνει, θα αναπληρωθουν από την 6κ ή θα βγουν θέσεις στη νέα προκήρυξη του υπουργείου;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες