Προσλήψεις στην ΕΥΠ (2019-2020)
Οκ ευχαριστω... παντως παιδια πιστευω δε θα κανει τις προσληψεις πριν τις εκλογες.. θα την βαλει στον παγο την προκυρηξη ωστε να τον ψηφισει ο κοσμος για να ξαναβγει. Πιστευω οτι θα ακυρωθει και τελειως λογω εκλογων... το μονο σιγουρο ειναι οτι θα είναι ναι βυσματικες προσληψεις!
- shootman92
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 17
Την προκυρηξη αν την εβαζε στον παγο θα το εκανε ηδη φιλε μου. Απο την στιγμη που μπηκε ΦΕΚ και ξεκιναει η διαδιασια απο Δευτερα ολα βαινουν καλως
Αποκλειεται να τους προσλαβει πριν τις εκλογες. Θελει να τους εχει ζεστους οσους κανουν αιτηση για να τον ψηφισουν... αν ομως βγει αλλη κυβερνηση μετα τις εκλογες μπορει να ακυρωσει τον διαγωνισμο και να τον κανει με δικα της κριτηρια. Νομίζω αυτοι που εκαναν για σωφρονιστικους υπαλληλους ακομα περιμενουν να μπουν
Καλημερα, πηρα τηλ σχετικα με διευκρινίσεις ΔΕ φυλακες λοιπον μου ειπαν :
Βασικος τιτλος σπουδων βάζουμε Απολυτήριο Λυκειου η ΕΠΑΛ που εχει κάποιος μεχρι 30 ετων Και Δευτερος τιτλος σπουδων ειναι το ιεκ ασφαλειας προσώπων που παιρνει 150 μορια με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ, αλλο ειδους ειδικότητες ιεκ δεν μετριούνται γιατι δεν ειναι συναφή με το αντικείμενο της φυλαξης, ετσι μου ειπαν
Βασικος τιτλος σπουδων βάζουμε Απολυτήριο Λυκειου η ΕΠΑΛ που εχει κάποιος μεχρι 30 ετων Και Δευτερος τιτλος σπουδων ειναι το ιεκ ασφαλειας προσώπων που παιρνει 150 μορια με πιστοποίηση ΕΟΠΠΕΠ, αλλο ειδους ειδικότητες ιεκ δεν μετριούνται γιατι δεν ειναι συναφή με το αντικείμενο της φυλαξης, ετσι μου ειπαν
Απαραίτητο προσόν ειδικές δυνάμεις σας το λέω σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μετά αν έχετε ΙΕΚ είναι μόρια παραπάνω... Τουλάχιστον εγώ με το τηλέφωνο που πήρα αυτό μου είπαν...
Παιδια μια ερωτηση. Που κανω την ηλεκτρονικη αιτηση; Βρισκω μονο ενα pdf στο σαιτ της ευπ οσον αφορα δε, αλλα ειναι για θεση μεταφραστων αλβανικης. Για φυλακες, την δε11, δηλαδη που θα την κανω;
Λένε στα τηλέφωνα αν παρεις ότι για Δε φυλακων -νυκτοφυλακων θέλει και τα 3 προσόντα είναι απαραίτητα. Τώρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Πάντως έχω κάποιες απορίες όπως στην αίτηση αν επιλέξεις φύλλο γυναίκα, μπορείς να επιλέξεις το τελευταίο κουτάκι που είναι για ειδικές δυνάμεις πράγμα που δεν ισχύει. Δεν θα έπρεπε να το αποκλείει;
Παιδιά να κάνω μία ερώτηση; Είναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο αγγλικών για να κάνεις αίτηση; Αν κάποιος δεν έχει τι γίνεται?
-
- Αντισυνταγματάρχης
Τελικά το ΙΕΚ δεν είναι απαραίτητο και είναι οι ειδικές δυνάμεις όπως λέτε εσείς που πήρατε τηλέφωνο, τα αγγλικά δίνουν μόρια όπως το ΙΕΚ η θεωρείται και αυτό απαραίτητο όπως οι ΚΔ?
Δώστε το αριθμό τηλ, για όποιον θέλει παραπάνω διευκρινίσεις
-
- Αντισυνταγματάρχης
Σωστό!ARN έγραψε:Δώστε το αριθμό τηλ, για όποιον θέλει παραπάνω διευκρινίσεις
Η βεβαίωση υπηρέτησης στις Ειδ. Δυν. είναι το απολυτήριο στρατού ή είναι κάποια άλλη βεβαίωση που πρέπει να πάρουμε από κάποιο στρατολογικό γραφείο;
Το ιεκ δεν ειναι απαραιτητο αλλα αμα εχεις και ιεκ στελεχος ασφαλειας και απολυτηριο λυκειου θα εισαι πιο ψηλα απ τους αλλους... αν ως θα πεσει πολυ βισμα αν οντως γινουν προσληψεις απ αυτη τη κυβερνηση!
Πιστοποιητικο στρατολογικης καταστασης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες