Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2018)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 9
Σχεδόν απίθανο βγει κάτι! Δε θέλω να είμαι αρνητικός αλλά λογικά... άκυρο!
για εποπ που είναι καλύτερα πολεμική αεροπορία ή αεροπορία στρατού;
http://www.enoplos.gr/2018/06/blog-post_946.html?m=1
Θα σκάσει η προκήρυξη αργά ή γρήγορα...Όλοι μας ανυπομονούμε !!!
Γιάννης έγραψε:για εποπ που είναι καλύτερα πολεμική αεροπορία ή αεροπορία στρατού;
Εξαρτάται την ειδικότητα (Για ΠΑ).
Κατά τα άλλα μια χαρά είναι και στα δύο.
D.Y.K έγραψε:Γιάννης έγραψε:για εποπ που είναι καλύτερα πολεμική αεροπορία ή αεροπορία στρατού;
γενικά δεν υπάρχει κάτι στάνταρ να πεις είναι ανάλογα την ειδικότητα το ένα να είναι καλά και στο άλλο όχι δηλαδή;
πιλότος δεν γίνεσαι από καμιά προκήρυξη εποπ έτσι δεν είναι;
Γιατί αν θυμάμαι καλά στην ειδικότερα ελεγκτής έγραφε στο τέλος ότι τους κάνουν εξετάσεις για την πτωτική ικανότητα
Θα ήθελα να ρωτήσω, εφόσον και αν βγει καταφέρω και μπω και αναλάβω την οποία ειδικότητα ανεξαρτήτως σώματος, αφότου πάρω το πτυχίο μου θα υπάρχει λύση ώστε να παραμείνω στο σώμα αλλα με την ιδιότητα του πτυχιου μου; Δηλαδή να μπω στο πολεμικό ναυτικό διαχειριστής και όταν πάρω το πτυχίο φυσικοθεραπείας να με βάλουν σε κάποιο νοσοκομειο...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Εαν δε με απατά η μνήμη μου θα πρέπει να είσαι στην ειδικότητα που ζητάει και δηλώσεις με την εκάστοστε προκύρηξη.
D.Y.K έγραψε:Γιάννης έγραψε:για εποπ που είναι καλύτερα πολεμική αεροπορία ή αεροπορία στρατού;
για Καλές μεταθέσεις που είναι καλά; καλες εννοώ σε στεριά και όχι σε κανένα νησί
εποπ μπορεί να γίνει πιλότος σε αεροσκάφος η ελικόπτερο;
Παιδιά κάντε υπομονή κ όταν βγει θα σας λυθούν όλες οι απορίες !!!
Μην βάζετε το μυαλό σε αυτό το τρυπάκι ρε παιδιά, ο άλλος ρωτάει για πιλότος, ο άλλος σκέφτεται από τώρα για μετατάξεις... Το πιθανότερο είναι να μην βγει πάντως. Για αυτό προσγειωθείτε.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Καλά τα λένε. Να σκέφτεστε λογικά και εναλλακτικές. Μη βασίζεστε μόνο σε προκυρήξεις!
LoneWolf_24 έγραψε:Καλά τα λένε. Να σκέφτεστε λογικά και εναλλακτικές. Μη βασίζεστε μόνο σε προκυρήξεις!
εναλλακτικές τι εννοείς;
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Να μη βασίζεστε επαγγελματικά σε μόνο σε προκυρήξεις
Κοιτάξτε παιδιά.. μπορεί την δεδομένη χρονική στιγμή να μην βγει.. ωστόσο "μοιραία" κάποια στιγμή θα προσλάβουν ΕΠ. ΟΠΜπορεί όχι φέτος... αλλά εκτιμώ κατά την γνώμη μου ότι δεν θα αργήσει και πολύ...
Εκτός από αυτούς που θέλουν να μπουν... και το ίδιο το ΥΠΕΘΑ θέλει να ανανεώσει-ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις !!!
Εκτός από αυτούς που θέλουν να μπουν... και το ίδιο το ΥΠΕΘΑ θέλει να ανανεώσει-ενισχύσει τις ένοπλες δυνάμεις !!!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες