TZITZIKAKOS έγραψε:Μετά το πέρας της δημόσιας διαβούλευσης του σχέδιο νόμου γιά το νομοσχέδιο του ΥΝΑΠ Τον δρόμο γιά την βουλή παίρνει το νομοσχεδιο γιά ψήφιση. Ας ελπίσουμε όλοι ότι μέχρι το καλοκαίρι θα έχει βγει προκύρηξη μέσω πανελλαδικών. Ο χρόνος είναι αρκετός για ολοκλήρωση της Διαδικασίας
Εγω θεωρω οτι θα πάει στο 1.70 για άνδρες και γυναίκες οπως εγινε και με την πυροσβεστική οταν μπηκε πανελλήνιες διοτι εκτός πανελλαδικών ήταν 1.65. Το πιστεύω διοτι το λιμενικο ειναι σωμα ασφαλείας οπως η πυροσβεστική και η Αστυνομία και δεν εχει σχέση με στρατιωτικές σχολες. Για μενα αν θα το αφησουν οπως ειναι επειδή καθαρά θελουν να "βολεψουν" διοτι το λιμενικο ειναι το πιο βυσματικο σωμα και απο τα τρία. Γνώμη μου πάντα μπορει και ν μην αλλάξει.
Και αν τους απασχολήσει κατι, αυτό θα είναι η ηλικία κατά τη γνώμη μου. Ελπίζω να βγεί γρήγορα το Π/Δ να μάθουμε και εύχομαι τα νέα να είναι καλά για όσους θέλουν πραγματικά να δώσουν και τώρα θα μπορούν, λόγο αξιοκρατίας.
Νινα η τελευταια προκηρυξη του λιμενικου ηταν αξιοκρατικη σε θεμα μοριων. Τα καθηκοντα του λιμενικου ταυτιζονται με τα καθηκοντα του αστυνομικου, απλως αλλαζει το πεδιο δρασης, οποτε πιστευω πως με τν εθσαγωγη του στις πανελληνιες το 2018 θα εχει ως οριο υψους το 1 70 οπως σε ολα τα σωματα ασφαλειας.