Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2015)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
τσικ

Δημοσίευση από τσικ »

Κανενα νεο παιδια εχουμε?
Άβαταρ μέλους
expedition
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από expedition »

PetrosGn έγραψε:Εγω λεω να κανουμε προετοιμασια απο τωρα για τα αθληματα και οταν βγει ο ΦΕΚ κανουμε τα χαρτια και οτι γινει εγινε... Το θεμα ειναι θα βγει ο ΦΕΚ;
Ο ΦΕΚ κάπου εδώ γύρω είναι έρχεται. Μάλλον το ΦΕΚ= Το Φύλλο Εφημερίδας (της) Κυβερνήσεως, θέλεις να πεις Εικόνα
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PetrosGn »

Ναι αυτο θελω να πω...
Άβαταρ μέλους
PetrosGn
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από PetrosGn »

τσικ έγραψε:Κανενα νεο παιδια εχουμε?

Θελει 1 μηνα για να βγει και βαλε και καμια 20αρια μερες για να αποφασισουνε ποτε θα την βγαλουνε πες 2 μηνες... οποτε εχουμε καιρο ακομα...

Άβαταρ μέλους
giorgos30
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από giorgos30 »

Παιδιά τα αθλήματα γίνονται όλα σε μια μέρα; Γνωρίζει κανείς;
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από toro »

Αθληματα.. ψυχοτεχνικα.. ιατρικα!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 14

Δημοσίευση από D.Y.K »

giorgos30 έγραψε:Παιδιά τα αθλήματα γίνονται όλα σε μια μέρα; Γνωρίζει κανείς;

Τα αθλήματα εννοείται πως τα περνάς όλα σε μία μέρα!

Για τις υπόλοιπες διαδικασίες αν αυτό ρωτάς είναι όπως στα γράφει ο toro από πάνω.

samios

Δημοσίευση από samios »

Παιδια σορρυ αν γινομαι κουραστικος.. ειναι σιγουρο οτι θα βγει το προσεχες διαστημα (2 μηνο) οπως ακουστηκε η υπαρχει περιπτωση να φαμε παλυ ακυρο?
runns

Δημοσίευση από runns »

Ρε παιδια τι μου λετε τωρα δεν βλεπετε τι γινετε; Δν προκειτε να βγει δν εχει σημασια αμα ψηφηστικε. Η κυβερνηση δεν εχει να πληρωσει μισθους και συνταξεις και παιρνει τα ταμιακα διαθεσημα πλακα μου κανετε; Δεν θελω να σας κανω χαλαστρα η να σας χαλασω την ψυχολογια αλλα μν περιμενετε. Να περιμενετε χρεωκοπια του κρατους μεχρι το καλοκαιρι. Ξερω καθηγητες φιλους του πατερα μου που καθοντε κ σκαλιζουν κηπους γιατι δν θα εχουμε να φαμε σε ενα εξαμηνο. Μορφωμενοι ανθρωποι που την ψαχνουν και δν διαβαζουν τις φυλαδες.
xarhs

Δημοσίευση από xarhs »

Συμφωνω απολυτα με το ρανς! Μπορει να περασε το νομοσχεδιο αλλα δεν ειναι σιγουρο οι θα κανει ωρα τις προσληψεις! Πρωτον δεν ειναι μεσα στο προυπολογισμο του 2015 και δευτερον οταν λεει θα κανει προσληψεις ισως εννοουν οτι θα τις κανουν οσο ειναι το συριζα στη κυβερνηση!
kostas1971

Δημοσίευση από kostas1971 »

runns έγραψε:Ρε παιδια τι μου λετε τωρα δεν βλεπετε τι γινετε; Δν προκειτε να βγει δν εχει σημασια αμα ψηφηστικε. Η κυβερνηση δεν εχει να πληρωσει μισθους και συνταξεις και παιρνει τα ταμιακα διαθεσημα πλακα μου κανετε; Δεν θελω να σας κανω χαλαστρα η να σας χαλασω την ψυχολογια αλλα μν περιμενετε. Να περιμενετε χρεωκοπια του κρατους μεχρι το καλοκαιρι. Ξερω καθηγητες φιλους του πατερα μου που καθοντε κ σκαλιζουν κηπους γιατι δν θα εχουμε να φαμε σε ενα εξαμηνο. Μορφωμενοι ανθρωποι που την ψαχνουν και δν διαβαζουν τις φυλαδες.

πες τα φιλε μου, εδω παιρνουν ατομα απο δημοτικη αστυνομια και τους βαζουν σε μια νυχτα σωφρονιστικες υπηρεσιες ή ελας χωρις να ρωτησουν. Μας κοροιδευουν χρονια τωρα. Εγω μαζι σου
ΓΙΩΡΓΟΣ

Δημοσίευση από ΓΙΩΡΓΟΣ »

kostas1971 έγραψε:
runns έγραψε:Ρε παιδια τι μου λετε τωρα δεν βλεπετε τι γινετε; Δν προκειτε να βγει δν εχει σημασια αμα ψηφηστικε. Η κυβερνηση δεν εχει να πληρωσει μισθους και συνταξεις και παιρνει τα ταμιακα διαθεσημα πλακα μου κανετε; Δεν θελω να σας κανω χαλαστρα η να σας χαλασω την ψυχολογια αλλα μν περιμενετε. Να περιμενετε χρεωκοπια του κρατους μεχρι το καλοκαιρι. Ξερω καθηγητες φιλους του πατερα μου που καθοντε κ σκαλιζουν κηπους γιατι δν θα εχουμε να φαμε σε ενα εξαμηνο. Μορφωμενοι ανθρωποι που την ψαχνουν και δν διαβαζουν τις φυλαδες.
πες τα φιλε μου, εδω παιρνουν ατομα απο δημοτικη αστυνομια και τους βαζουν σε μια νυχτα σωφρονιστικες υπηρεσιες ή ελας χωρις να ρωτησουν. Μας κοροιδευουν χρονια τωρα. Εγω μαζι σου
Πείτε ρε παιδια.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Να δειτε μετα απο αυτα που εγιναν στον κορυδαλο... Θα βγει το εθνος και θα πει"μετα τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα στις φυλακες κορυδαλου ο υπουργους με διαδικασιες εξπρες βγαζει στον αερα την επικειμενη προκηρυξη"και εμεις σαν ζωα θα ελπιζουμε παλι.. και η κοροιδια πηγενει συνεφο!
Άβαταρ μέλους
_KOURSAROS_
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από _KOURSAROS_ »

toro έγραψε:Να δειτε μετα απο αυτα που εγιναν στον κορυδαλο... Θα βγει το εθνος και θα πει"μετα τα γεγονοτα που ελαβαν χωρα στις φυλακες κορυδαλου ο υπουργους με διαδικασιες εξπρες βγαζει στον αερα την επικειμενη προκηρυξη"και εμεις σαν ζωα θα ελπιζουμε παλι. Και η κοροιδια πηγενει συνεφο!

Δυο ενδεχόμενα, ή διαβάζεις το μέλλον ή έχεις αγανακτήσει με τις προκηρύξεις της "ΕΘΝΟΣ" που βγαίνουν κάθε 2-3 μήνες.
Είς οιωνός άριστος αμύνεσθαι περί πάτρης.
toro
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από toro »

Το δευτερο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες